- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Babam hiç birzaman elleri kolları yiyecek dolu gelmedi eve eskiden beri..en ufak bı kuruyemiş bile alıp geldiğini hatırlamıyorum çünkü iştahsız içim istemiyor diyor
biz alırız önüne koyarız az bı tırtıklar ...çok zayıf kilosunu tam olarak bilmiyorum ama boyu 190 vardır uzun ince..ama gerçekten çok zayıf buaksam farkettim daha bı zayifdi..bacakları incecik çocuk bacağı gibi kollar zaten kas denen şey yok incecik göbek yok yüz iyice içe gocmus gibi...Allah'ıma bin şükür kötü hstaligi yok insalah da olmaz ama bu istahsizlikla bağışıklığı çökecek diye korkuyorum can boğazdan gelir diye boşuna dememişler...antidepresan kullanıyor senelerdir ufacık kilo almadı..doktora da mutlaka gitmiştir bunun için vitamein hapı çok içtii zamanında..kendisi zayıflığından şikayetçi değil ama ben üzülüyorum işte
az toplu görünse zayıflık iyi bişey ama babam sağlıksız görünüyor neredeyse kemikleri görünecek artık
bazen ben kendim biseler yerken birden aklıma bacakları falan geliyor boğazıma diziliyor...annem gece sütü de verdi ama sürekli değil tabi ..hep geçici şeyler ..kendi yine hep aşırı zayıf. Annem çocuk gibi peşinde yesin diye heves eder kadın ağız biseler pişirir babam iki kaşık ekmeksiz yer kalkar ..üstüne gidincede içim almıyor der sıyrılır ...Sigara kullanıyor malesef...çok korkuyorum ona bişey olacak gözümün önünde acı crkecek diye...