Tanıdık birine mi vermişBabam karşı tarafa banka bilgilerini vermiş. Anneme 150 bin gitti demiş. Ama karsi taraf hesabını iki dakika içinde kapatmış. Adına kredi cekebilirler mi? Babam bankaya gitmiş halletti mi halletmedi mi bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Onu bilmiyorum ben okuldaydim. Eve gelince öğrendim.suç duyurusunda da bulundu mu?
Aklıma genç sevgili bulup kredi kartı bilgilerini veren adam geldi ayrıntı olmayınca konudaTanıdık birine mi vermiş
Hayır telefonda arayanlara inanmisTanıdık birine mi vermiş
Tam bilmiyorum anneme öyle demiş.Ayrıntıları tam öğrenin. 150 bin gitti demiş ama direk mi çekmişler? Bankada ne olmuş?
Telefonda arayanlara inanmisKime vermiş? Neden vermiş?
Alması pek mümkün değil 150den fazladır oHayır telefonda arayanlara inanmis
Tam bilmiyorum anneme öyle demiş.
Telefonda arayanlara inanmis
Kredi cekebilirler mi yani adına?Alması pek mümkün değil 150den fazladır o
E bize soracağınıza babanıza sorsanıza.Onu bilmiyorum ben okuldaydim. Eve gelince öğrendim.
Kendisi anlatmiyor ki konuşmuyor. Sonra yattı uyudu. Ben eve geç geldim. Annem de demedi. Kardeşim dediE bize soracağınıza babanıza sorsanıza.
İnşallah ya çok korkuyorum nolur dua edin benim içinkartta olan para mı gitmiş kredi mi çekilmiş? İnş kredi falan değildir.
Babanız sanırım güvenerek para yollamış. Bankada bilgilerini güncellediyse bundan sonra birşey olmaz kart numarası değişmiştir. Ama giden para gitti. Çekip kartı kapatmıştır. Bunlar genelde kendi hesaplarını kullanmaz borsa üzeri döndürürler. Geçmiş olsun.Hayır telefonda arayanlara inanmis
Tam bilmiyorum anneme öyle demiş.
Telefonda arayanlara inanmis
E tamam koca adam vardır bir bildiği. Siz niye panik atak geçiriyorsunuz.Kendisi anlatmiyor ki konuşmuyor. Sonra yattı uyudu. Ben eve geç geldim. Annem de demedi. Kardeşim dedi
Teşekkür ederim. Banka bilgilerini vermiş sanırım valla ben de bilmiyorum ayrıntıları. Peki şimdi ne olacak? Çok korkuyorum panik atagim tuttu yineBabanız sanırım güvenerek para yollamış. Bankada bilgilerini güncellediyse bundan sonra birşey olmaz kart numarası değişmiştir. Ama giden para gitti. Çekip kartı kapatmıştır. Bunlar genelde kendi hesaplarını kullanmaz borsa üzeri döndürürler. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?