Evet Mune abla. Her iki üç yılda bir mutlaka birilerine inanıyor. Eskiden de birilerine inanıp onlar için kredi çekmiş düşünün. Babam gamsız biridir. Artık alıştık ya. Ailecek kendi başımızın çaresine bakacağız. O da borcunu ödesin. Ama ben tek kuruş vermem artık. Bu kadar da olmaz çünkü. Şu yaşıma kadar kendi paramdan verdim hep aileme. Kaç tane altınım bileziğim gitti. Babam rahat tabi. Evde para biriktiren iki tane enayi var çünkü. İnsan biraz düşünür. Senin iki tane kızın var. Biri gelinlik çağında diğeri üniversite çağında. Ben böyle sorumsuzluk görmedim hayatımda.Geçmiş olsunama babanızın rahatlığı da pek normal değil.
Asla dolandırılmam demem, insanız anlık gaflete düşebiliriz inanmam deriz inanırız, memlekette profesörler ünlüler bile dolandırılıyorken belki bizler de dolandırılırız ama dolandırılma sonrası uyumaya gitmekbenim uykum kaçar bastığım yeri bilemem şahsen.
Yıllardır dolandırılıyor da hiç mi akıllanmıyor babanız? Gerçekten dolandırılıyor mu yoksa annenizi dolandırıldığına inandırıp kumar mı oynuyor veya birilerine para mı gönderiyor? Yıllardır dolandırılıyor yazdığınız için babanızın hali şüpheli geldi.
Eminmisisiz birilerinin dolandirdigina. Size òyle demis olamazmi? Hicbirsey anlatmamasi hicbirsey yapmamasi, gidip kaygisizca yatmasi normalmi?Kendisi anlatmiyor ki konuşmuyor. Sonra yattı uyudu. Ben eve geç geldim. Annem de demedi. Kardeşim dedi
İnşallah ya çok korkuyorum nolur dua edin benim için
Panik bir insanım da ben.Babanız bu kadar korkuyor gibi değil siz neden korkuyorsunuz
Panik bir insanım da ben.
aynen bende bunu yazacaktımE tamam koca adam vardır bir bildiği. Siz niye panik atak geçiriyorsunuz.
size en büyük tavsiyemBilmiyorum artık ama evde huzur kalmadı ya. Ben ondan dolayı üzülüyorum.
Annem ve kardeşim dedi hanımefendi. Babam iki üç senede bir dolandiriliyor. Alıştık artık. Neyse ki gelirim var. Bundan sonra yapacağım şey belli. Meslek sahibi olup kendimi kurtarmak. Başka çarem yokDolandırıldığının kanıtı var mı? Size diyor beni X aradı bilmem ne, gece telefonunu alıp baktınız mı? Kumar ya da karı kız olmasın? Mütemadiyen dolandırılmaz bir insan mental bir sıkıntısı yoksa...
Dolandırılan sizsiniz gibi geldi bana
Yok onun hesabında tutmuyoruz. Annem senelerdir çekiyor. Keşke zamanında boşanıp yeni bir düzen kursaydi kendine. Neyse artık biz meslek sahibi olup kendimizi kurtaracağız. Başka çare yok.babanız 2-3 yılda bir dolandılmasına rağmen neden birikimi ısrarla onun hesabında tutuyorsunuz anlayamadım. anneniz neden bu denli pasif?
Belki bir kadına kaptırdıAnnem ve kardeşim dedi hanımefendi. Babam iki üç senede bir dolandiriliyor. Alıştık artık. Neyse ki gelirim var. Bundan sonra yapacağım şey belli. Meslek sahibi olup kendimi kurtarmak. Başka çarem yok
Annem evdeyken duymuş konusmalari. Ama anlam verememiş. Kendiyle ilgili bilgiler vermiş babam. Sonra karşı taraf kartları bloke etmiş. Umarim bir şey olmaz ya. Babam bankaya da gitmişBelki bir kadına kaptırdı
Tövbe estağfurullah. Ben de yerine göre gamsızımdır ama babanız hem gamsız hem vurdumduymaz, hem de af buyurun ama hani böyle aklı yokmuş da vasi tayin edilmesi gerekiyormuş gibi.Evet Mune abla. Her iki üç yılda bir mutlaka birilerine inanıyor. Eskiden de birilerine inanıp onlar için kredi çekmiş düşünün. Babam gamsız biridir. Artık alıştık ya. Ailecek kendi başımızın çaresine bakacağız. O da borcunu ödesin. Ama ben tek kuruş vermem artık. Bu kadar da olmaz çünkü. Şu yaşıma kadar kendi paramdan verdim hep aileme. Kaç tane altınım bileziğim gitti. Babam rahat tabi. Evde para biriktiren iki tane enayi var çünkü. İnsan biraz düşünür. Senin iki tane kızın var. Biri gelinlik çağında diğeri üniversite çağında. Ben böyle sorumsuzluk görmedim hayatımda.
2-3 senede bir dolandrılıyor ne ya?Annem ve kardeşim dedi hanımefendi. Babam iki üç senede bir dolandiriliyor. Alıştık artık. Neyse ki gelirim var. Bundan sonra yapacağım şey belli. Meslek sahibi olup kendimi kurtarmak. Başka çarem yok
Ah ah keşke bu kadarıyla kalsa. 2 yıl önce de gönderdi birilerine para. 4 yıl önce de iş bulacağım vaadiyle dolandirildi. 150 bin yollamamis, tüm bilgilerini vermiş karşı tarafa. Onlar 150 bin çekmişler. Herkese hemen inanıyor. Daha neler var neler. Ben artık yoruldum. Allah yardımcımız olsun.2-3 senede bir dolandrılıyor ne ya?
150 bin nasıl rakamlar Allah aşkına, insan bi durur kalır ne 150 bini niye yollayacakmışım diye düşünür
Insanın okadar borcu olsa bile eli titrer havaleyi yaparken 40 kere düşünür iban, telefon nosu kontrol eder yalnışlık olmasın diye.
Ya sizde birşey var ya babanız anormal.
Bence bile isteye birilerine para yediriyor sizede hikaye anlatiyorAh ah keşke bu kadarıyla kalsa. 2 yıl önce de gönderdi birilerine para. 4 yıl önce de iş bulacağım vaadiyle dolandirildi. 150 bin yollamamis, tüm bilgilerini vermiş karşı tarafa. Onlar 150 bin çekmişler. Herkese hemen inanıyor. Daha neler var neler. Ben artık yoruldum. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?