Babam dolandırıldı, lütfen yardım edin

Şimdi telefona virüs mü girmiş yoksa bilgilerini telefonda kendisi mi söylemiş? Virüsün girdiğini nasıl anladınız? Evin tapusunu siz kendi üstünüze alın acil
Virüs girmiş kesin bilgi. Konuyu açarken bilmiyordum ama öyleymiş. Savcılığa babam söyleyecek bunu da.
 
Virüs girmiş kesin bilgi. Konuyu açarken bilmiyordum ama öyleymiş. Savcılığa babam söyleyecek bunu da.
Babaniza tuşlu telefon verin ya da banka uygulamalarını silin telefonundan. Zekasinda sıkıntı mı var (hakaret amaçlı sormuyorum) ya da demans başlangıcı falan var mı doktora goturdunuz mu? Tapuyu halledin lütfen. Annenizle bastırın. Ikisi fazla rahat anlamadım bu işi
 
Babamin telefonuna virüs girmiş maalesef. Karsi taraf o sekilde banka hesabını ele geçirmiş.
Geçen gün bir ücretsiz film izleme uygulaması indirenlerin banka bilgilerini ele geçirip hesaplarını boşaltmış diye haber vardı. Bankaların güvenlik duvarları çok güçlüdür, bankaları taklit edin insanların bilgilerini ele geçirip kredi, nakit avans kullandırıp paraları başka hesaba transfer ediyorlar ama mesaj gelmesi lazım kodu da arayarak alıyorlar insanlardan. Kimseye telefonunuza gelen kodu söylememek lazım.
Ya bir de eskiden 5 bin lira kredi bile çeksen şubeye gitmen bir sürü sözleşme imzalaman gerekiyordu şimdi internetten çok kolay kredi çekiliyor. Normalde hesapta para olmayacaktı dolandırıcıların işine yaramayacaktı. Teknoloji onların işine yarıyor.
 
Bu arada tapuyu devretmesine gerek yok, anneniz şerh koydurursa aile konutu diye babanız evi anneniz imza atmadan satamaz.
 
Mune abla babamın telefonuna virüs yollamışlar. Ve kredi çekmişler. Birikim değil. Yarın savcılığa gidecek ve dilekçe yazacak. Bankaya da itiraz edeceğiz. İnşallah bizim lehimize sonuçlanır.

öyle bi şey yok, ablacım. telefona virüs falan yollanması mümkün değil. babanızın telefonuna bir link yollamışlardır ve o da ne olduğunu sorgulamadan tıklamıştır. ama bu, virüs değil. dolayısıyla burada oluşan durum telefon kullanıcısının sorumluluğu
 
Banka calisani oyle demis her uygulamayi yukluyolar bilmedikleri uygulamaya giriyolar sonrada bizi sucluyolar demis ama .yinede bi mesaj atilmasi lazim eger mesaja onay gelmiyosa islem olmamasi lazim.biz kendimiz cekerken birsuru mesaj geliyo onay veriyoz dolandiricilar nasil yapiyor anlamiyorum.
 
Babası maç izlemek için uygulama indirmiştir o uygulamalar kişisel bilgileri çalıyor o uygulamalardan mağdur olan çok ama babasında sorumluluk o parayı alamazlar malesef
 
Zaten gelen şifreleri söylüyorlar
 
Almaz malesef
 
Evet benim duyduğum da o bankanın bankacıları hesaplarında yüksek meblağ olan kişilerin bilgileriyle oynayıp arayıp onay oluşturarak müşterileri dolandırdığı yönündeydi. Allah'ın işine bak ki kimse de bunlara el atmıyor. Bir sürü şikayet var.
 
Buradaki asıl sorun babanızın isteyene para vermesi.Babanız neden para vermiş?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…