Virüs girmiş kesin bilgi. Konuyu açarken bilmiyordum ama öyleymiş. Savcılığa babam söyleyecek bunu da.Şimdi telefona virüs mü girmiş yoksa bilgilerini telefonda kendisi mi söylemiş? Virüsün girdiğini nasıl anladınız? Evin tapusunu siz kendi üstünüze alın acil
Babaniza tuşlu telefon verin ya da banka uygulamalarını silin telefonundan. Zekasinda sıkıntı mı var (hakaret amaçlı sormuyorum) ya da demans başlangıcı falan var mı doktora goturdunuz mu? Tapuyu halledin lütfen. Annenizle bastırın. Ikisi fazla rahat anlamadım bu işiVirüs girmiş kesin bilgi. Konuyu açarken bilmiyordum ama öyleymiş. Savcılığa babam söyleyecek bunu da.
Geçen gün bir ücretsiz film izleme uygulaması indirenlerin banka bilgilerini ele geçirip hesaplarını boşaltmış diye haber vardı. Bankaların güvenlik duvarları çok güçlüdür, bankaları taklit edin insanların bilgilerini ele geçirip kredi, nakit avans kullandırıp paraları başka hesaba transfer ediyorlar ama mesaj gelmesi lazım kodu da arayarak alıyorlar insanlardan. Kimseye telefonunuza gelen kodu söylememek lazım.Babamin telefonuna virüs girmiş maalesef. Karsi taraf o sekilde banka hesabını ele geçirmiş.
Mune abla babamın telefonuna virüs yollamışlar. Ve kredi çekmişler. Birikim değil. Yarın savcılığa gidecek ve dilekçe yazacak. Bankaya da itiraz edeceğiz. İnşallah bizim lehimize sonuçlanır.
Parasızlığı tüm aile çekiyor. Babası yüzünden tüm aile fakirlik yaşıyor.Siz çocuksunuz o baba. Sorumluluk o'na ait.
Evet çocukluğumdan beri öyle maalesef.Parasızlığı tüm aile çekiyor. Babası yüzünden tüm aile fakirlik yaşıyor.
Banka calisani oyle demis her uygulamayi yukluyolar bilmedikleri uygulamaya giriyolar sonrada bizi sucluyolar demis ama .yinede bi mesaj atilmasi lazim eger mesaja onay gelmiyosa islem olmamasi lazim.biz kendimiz cekerken birsuru mesaj geliyo onay veriyoz dolandiricilar nasil yapiyor anlamiyorum.Evet banka çalışanı birisi olmasından şüphe ediyoruz biz de. Babamin neler neler yaptığını öğrenmişler bankadan. Ayrıca telefonuna virüs girmiş babamın. Umarim banka bunu göz önüne alır.
Babası maç izlemek için uygulama indirmiştir o uygulamalar kişisel bilgileri çalıyor o uygulamalardan mağdur olan çok ama babasında sorumluluk o parayı alamazlar maleseföyle bi şey yok, ablacım. telefona virüs falan yollanması mümkün değil. babanızın telefonuna bir link yollamışlardır ve o da ne olduğunu sorgulamadan tıklamıştır. ama bu, virüs değil. dolayısıyla burada oluşan durum telefon kullanıcısının sorumluluğu
Zaten gelen şifreleri söylüyorlarBanka calisani oyle demis her uygulamayi yukluyolar bilmedikleri uygulamaya giriyolar sonrada bizi sucluyolar demis ama .yinede bi mesaj atilmasi lazim eger mesaja onay gelmiyosa islem olmamasi lazim.biz kendimiz cekerken birsuru mesaj geliyo onay veriyoz dolandiricilar nasil yapiyor anlamiyorum.
Almaz malesefEvet banka çalışanı birisi olmasından şüphe ediyoruz biz de. Babamin neler neler yaptığını öğrenmişler bankadan. Ayrıca telefonuna virüs girmiş babamın. Umarim banka bunu göz önüne alır.
Evet benim duyduğum da o bankanın bankacıları hesaplarında yüksek meblağ olan kişilerin bilgileriyle oynayıp arayıp onay oluşturarak müşterileri dolandırdığı yönündeydi. Allah'ın işine bak ki kimse de bunlara el atmıyor. Bir sürü şikayet var.Ban adini az cok tahmin ediyorum.yakin zamandada cok dolandiran oldu.benim arkadasta ayni sekilde bankaya gitti borcu yapilandirdi sonra uc ay onu taksiti odedi ve sikayetci oldum dediydi ve borc silindi vs dedi ama sonra ne oldu bilmiyorum.Ayrica bunlarin arkasinda bankadan calisan vardir mutlaka demisler yoksa bu kadar parayi cekemezler haber olmadan demisler.
Banka hesabını ele geçirmişler maalesefBuradaki asıl sorun babanızın isteyene para vermesi.Babanız neden para vermiş?
Banka hesabını ele geçirmişler maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?