Babam eşime para verecekmiş

Çok zeki olduğunu sanma olur mu ve tek bir şeyle evlatlığı eleştirme konunun ne olduğunu dahi bilmeden atıp tutmayın oturduğunuz yerden iki üç cümle okuyarak insanları eleştirmek kadının kadını elestirmesine artık hiç sasirmiyorken klavye delikanliligina hiç sasmiyorum size cevap verme tenezzül ünde bulundum çünkü bu iyiliği başkası yapmayabilir kendinize iyi bakın selametle.
Herkes aynı şeyi yazdığına göre demek ki sorun sizde.
Ayrıca biz burada anlattığınız kadarını bilebiliriz değil mi ?
Şu an bence konunuzu tekrar okuyun ve gerçekçi olarak düşünün.
Siz de kendinize iyi bakın.

İcim sizladi babaniza
Sebep her ne olursa olsun. Gorusmediginiz babanizin parasini dolayli yoldan da olsa kabul etmemeliydiniz bugune kadar. Onlari almissiniz ve hayatinizi idame ettirmissiniz,su kosullarda esiniz de babanizin parasiyla is kurabilir nasilsa adamdan para alip yasayabiliyorsunuz

A sebepten dolayı sizi yalnız bıraktı >>> Ama şimdi durumunuz olmadığı için size para yolluyor ve siz de kabul ediyorsunuz.
B sebepten dolayı görüşmüyorsunuz >>> Ama eşinizi görüştürüyorsunuz ,çünkü size maddi destek sağlıyor.
C sebepten dolayı parasını almaya çekiniyorsunuz, çünkü kızısınız >>> Ama parasını almaya çekinmediğiniz babanızla , görüşmeye çekiniyorsunuz.
Şimdi bu denklemi bir de bu şekilde okuyun :))
Gerçekten Rabbim evlatla imtihan etmesin.
Akilli kadinsin 👍👍👍

Siz babanızla görüşmüyorsunuz ama eşinizi görüştüyorsunuz, sizinle dertleşemiyor damadıyla dertleşiyor ve konuşmadığınız babanızdan eşinizin aracılığıyla para alıyorsunuz zaten amacınızda bu ben konuşmuş olmayayım sen görüş sen para al mantığı. Kusura bakmayın ama ben konuşmadığım babamdan ne para kabul ederim ne de eşimin işi için destek bu tamamen maddi olarak babayı kullanmaktır madem evlendiniz görüşmüyorsunuz kendi yağınızla kavrulmayı da bilin yani. Ben kardeşiniz olsam şiddetle de karşı çıkardım seninle görüşmüyor sen onlara destek çıkıyorsun diye kabul etmezdim sonuç olarak size yardım edeceği parada onlarında hakkı var ve dediğiniz gibi yarı bir gün ölse siz hazıra konmuş olacaksınız kalan borcu kime ödeyeceksiniz? ben borç olarak kabul ettiğinize bile inanmıyorum eşiniz sizi geçindirmekle yükümlü görüşmediğim babamın parasıyla beni geçindirmesine müsade etmem oh ne güzel hem konuşmayayım ama torbam da dolsun bende babamla görüşmüyorum kuruşunu da istemiyorum
Dimi kardeşlerimin de hakkı var hazıra konmuş olacağım adalet mi bu yaptığım bu şimdi benim. Babamın parasına çok ihtiyacımiz var napalim açımızdan oluyoruz çocuğu da babama güvenerek yaptık eşime söyleyeyim az daha yalaka olsun böyle olmuyor.

İcim sizladi babaniza
Sebep her ne olursa olsun. Gorusmediginiz babanizin parasini dolayli yoldan da olsa kabul etmemeliydiniz bugune kadar. Onlari almissiniz ve hayatinizi idame ettirmissiniz,su kosullarda esiniz de babanizin parasiyla is kurabilir nasilsa adamdan para alip yasayabiliyorsunuz
Babamın parasi ile geçiniyoruz evet o olmasa acimizdan cooooktan olmuştuk o olmasa hayatımızı idame ettiremezdik onun verdiği değil bizim zorla aldığımız hatta öyle diyeyim, o parayla ev gecindiriyoruz.

Parayı kazanırken siz yiyeceksiniz ölünce borcu sen öde demek en doğal hakları. Neresi yuzsuzluk bunun?
Dimi dimi en doğal hakları ben de böyle düşünmüştüm zaten kardeşlerim kazanacak ben yicem oohh ne ala memleket ..

Oğluma 4 aylık hamileyken ve daha yeni evliyken, babam beni icraya verdi. Sebebi resmi nikah kıyıldıktan sonra 2 ay daha nafaka aldım diye. Halbuki düğün olmamıştı ve ihtiyacım vardı. 400 tl aldığım nafakayı avukat masrafı ve faizle 950 tl olarak ödedim 9 sene önce. Babanızın ellerinden öpesim geldi. Umarım toprağını öpüp pişman olmak yerine sizde elini öpüp duasını alırsınız

Oyle olmus valla.
Oğluma 4 aylık hamileyken ve daha yeni evliyken, babam beni icraya verdi. Sebebi resmi nikah kıyıldıktan sonra 2 ay daha nafaka aldım diye. Halbuki düğün olmamıştı ve ihtiyacım vardı. 400 tl aldığım nafakayı avukat masrafı ve faizle 950 tl olarak ödedim 9 sene önce. Babanızın ellerinden öpesim geldi. Umarım toprağını öpüp pişman olmak yerine sizde elini öpüp duasını alırsınız
Benim babamla manevi bir sorunum yok hanım efendi herkes olduğu yerde mutlu böyle . Para her şeyi cozmuyor . Gelelim konunun devamına peki vereceği parayla eşimin iş kurması konusunda fikrinizi alabilir miyim ilerde arıza çıkacağını düşünüyorum çünkü

Benim babamla manevi bir sorunum yok hanım efendi herkes olduğu yerde mutlu böyle . Para her şeyi cozmuyor . Gelelim konunun devamına peki vereceği parayla eşimin iş kurması konusunda fikrinizi alabilir miyim ilerde arıza çıkacağını düşünüyorum çünkü
Ekonomik düzen berbat haldeyken ben iş kurmaya yanaşmazdım. Parayı yatırım aracı olarak kullanın, gayrimenkul oto alım satım gibi olabilir

Ben babamla konuşmasam görüşmesem ondan değil iş için 50 tl bile almazdım.

Cevap vericem diye Sacmalamayin lütfen çok rica edicem
Ben de cok rica edecegim sizden elinizi vicdaniniza koyup babanizin vefati durumunda borcu geri isteyebilme ihtimali olan kardesiniz mi yuzsuz yoksa parayi alip yiyen mi yuzsuz tekrar dusunun

Dimi kardeşlerimin de hakkı var hazıra konmuş olacağım adalet mi bu yaptığım bu şimdi benim. Babamın parasına çok ihtiyacımiz var napalim açımızdan oluyoruz çocuğu da babama güvenerek yaptık eşime söyleyeyim az daha yalaka olsun böyle olmuyor.

Evet adalet değil!! baksanıza babam ölünce kardeşlerim kalan borcu bize öde derler diye korkuyorum diyorsunuz demek ki babam ölse borçta olmaz dükkan iş bedavaya gelir diye bile düşünüyorsunuz!! tabii ki kardeşlerin halihazırda babamdan para aldınız geri ödemek üzere onda bizimde hakkımız vardı ama kocan iş kurdu para kazanıyor kar ediyor bize payımızı ver diyecekler.

Evet çocuğu da görüşmediğiniz ama parasına tenezzül ettiğiniz babanıza güvenerek yapmışsınız ki çocuğuz için destek çıkmasını kabul ediyorsunuz. İhtiyacınız varsa sizde çalışın eşiniz iş bulsun aza kanaat edin. Eşiniz sizi geçindiremiyorsa eşinize suç bulun babanızın eteklerinde eşiniz iş kurmaya yeltenmesin eşim babasıyla konuşmuyor benim onun parasıyla iş kurmam doğru mu diye düşünmüyor da..

Ben babamla görüşmüyorsam eşimde görüşemez parasını da almam almıyorum da. Konuşmayayım ama yardımını da alayım çok ala çocuk yaptıysanız kendiniz bakacaksınız!! konuşmazken gururunuz var ama para alırken yok menfaatinize göre yani!!

E Maddi bir sorun da yok yağdırıyor çünkü
O zaman ne sorununuz var

Ve eVet bende herkes gibi yazacağım
Görüşmediğim bir babam olsa gururumdan bir kuruş almam kapıma bıraksa almam

Görüşmem ama parasını alırım
Nasıl bir duruş?

Ben de cok rica edecegim sizden elinizi vicdaniniza koyup babanizin vefati durumunda borcu geri isteyebilme ihtimali olan kardesiniz mi yuzsuz yoksa parayi alip yiyen mi yuzsuz tekrar dusunun
Kardeşimin bu olayın içinde nerde nasil pozisyonda durduğunu neler yaptığını bilmeden beni neden sucluyorsunuz peki konuyu acmissam var bı derdimki acmisim böyle konusmussam var bı bildiğim ki konusmusum ama siz ve diğerleri yargıç kesiliyorsunuz hemen anlayamiyorum insanları .

E Maddi bir sorun da yok yağdırıyor çünkü
O zaman ne sorununuz var

Ve eVet bende herkes gibi yazacağım
Görüşmediğim bir babam olsa gururumdan bir kuruş almam kapıma bıraksa almam

Görüşmem ama parasını alırım
Nasıl bir duruş?
Var demekki bir sebebi konuyu açarken parasını almaktan zerre çekinmiyorum diye basa basa yazdım zaten bunu yüzüme vurmaniza gerek yok ben açık açık söylemişim zaten niye zayıf nokta arıyorsunuz bende ben söyleyeyim mi insanlar konuyu okudu kadın aklı meraklidir hepsi babamla neden görüşmüyorum acaba diye merak içinde oldukları için konuya odaklanamiyorlar oraya takılı kaldı millet .

Ben babamla konuşmasam görüşmesem ondan değil iş için 50 tl bile almazdım.
Ben de böyle düşünüyorum normal şartlarda almamak en dogrusu fakat almak zorundayım . Bu ne benim maddi durumumla alakalı ne babamla görüşüp gorusmememle .

Kardeşimin bu olayın içinde nerde nasil pozisyonda durduğunu neler yaptığını bilmeden beni neden sucluyorsunuz peki konuyu acmissam var bı derdimki acmisim böyle konusmussam var bı bildiğim ki konusmusum ama siz ve diğerleri yargıç kesiliyorsunuz hemen anlayamiyorum insanları .
Suclamiyorum,yapilan sey yanlis onu anlatiyorum. Ben simdi kv ile gorusmuyorum,evime gelse buyur ederim yok demem ama kendim asla gitmem. Simdi bu kadin benim evime erzak yollasin ben de alayim misal afiyetle yiyeyim. Kabul edilebilir bir durum mu sizce?

Back
X