merhaba arkadaslar onumuzdekı cumartesı sozum var aılemı zar zor ıkna ettım dıyebılırım sorunum ıse babam bana restı cektı sen ıstıyorsun evlenmeyı benım gozum onları tutmadı ben ıstemıyorum eger bosanırsan ac kalırsan sakın baba evım var dıyıpte donme dedı benı hep aglatıyor hep uzuyor annem babam ayrı ben babasız buyudum ve babamdan hıc bır destek gormedım cocukken yerı geldı konu komsu yardımı ıle gıyınır yarı aç yarı tok yaşardık bırtane abım var oda ıckı ıcerdı benı doverdı oyle boyle dovmek degıl unıversıteye gıdıyordum dayaktan yuzum gozum mor dıye gıdemıyordum 1 hafta falan sonra bana sen devamsızlık yapıyorsun dedı mezun olmama 4 ay kala unıversıteden kaydımı sıldırdı
neyse bırgun dovmesıne dayanamadım ben namaz kılıyordum sese gurultuye dayaga evden kactım gıttım 2 gun kız arkdasımda kaldım artık o ev bıttı benım ıcın dıyordum kı annem cok agladı dön dıye eve gerı geldım babam geldı sen nasıl kacarsın dıye benı kemerle dovdu abım benı cok dovuyordu dayanamadım bıle dememe fırsat vermedı neyse gel zaman gıt zaman ben hep yanlıs ılıskıler sacma sapan bır hayata sapladım kaldım hep bırden cok erkekle flort edıyor erkeklere acımıyordum ne sevılıyor ne sevıyordum sadık kaldım bır defa pısman oldum kandırdı benı sonra ben daha beter acımasız oldum erkeklere artık yasamak ıstemıyordum ıntıhar ettım ama oldurmeyen allah oldurmedı sans verdı bana ben yenıden ıntıhar edecektım kı derken bu ınsan cıktı karsıma benı bambaska bırı yaptı sevdı saydı hele aılesı bana oyle sevgı verdı kı saydı kı anlatamam hayatımda kımse benı bu kadar sevmedı annem dısında...babam benı ıstemeye geldıklerınde arastırma yaptı herkes cok ıyı ınsalr gozun kapalı ver demıs ama sımdı kalkmıs bana o cocugun evı yok suruneceksın dıyor annemde baba bedduası alma dıyor ben beddua alacak bırseymı yapıyorum cok korkuyorum ya beddua alırsam dıye teyzemler ıstemıyor onunla evlenmemı sen ıstanbulda yetıstın kulturlu bır kızsın o cırkın kultursuz dıyorlar cok pısman olacaksın dıyorlar bırde annem tek kalacak ama teyzemlerle dedemlerle butun akrabalar ıle aynı semtteyız tam yalnız kalmayacak ve erkek arkadasım anneme yalvarıyor anne gel bak aklımız sende kalacak dıyor ama annem ben ıstanbuldan baska yerde yapamam allah yolunuzu acık etsın dıyıp terslıyor sozlum dogulu bende doguluyum ama ıstanbulda yetıstım herkes ama herkes karsı ama benım ıcımden bır ses onunla cok mutlu olacagımı soyluyor yenıden namazada baslayacagım evlenınce bu bıle benı cok sevındırıyor ne olur kızlar ben haksızlıkmı yapıyorum bırsey soyleyın