Babam evliliğe karşı :(

Ya beni sevdiğime verirsin
Ya da kaçacam
Zaten reşitim de

Konudanda anlaşıldığı üzere babam sadece benim evlenmeme degil evliliğe karşı :/ normalde çok anlayışlı bilgili üniversite okumuş görmüş geçirmiş biri her konuda çok anlayışlıdır bi tek bu konu hariç babam ne yaparsanız yapın yiyin için gezin kıyafete hiçbi şeye karışmam ama bana bu konularla gelmeyin diyo sorun ne ben ne sevgilim ne yaşlarımız ne egitim durumu ne maaş ne ev ya hiçbi şey babamı tanıyan herkes o evliliğe karşı 50 yaşındada olsanız,kralı getirseniz vermez diyo artık herkes gördü babamın kafasındaki düşüncesini resmen evlenmesinler ben bakarım ömür boyu dizimin dibinden ayrılmasınlar dıyo :( ama benim 3 yıllık bi ilişkim var ve birbirimizi yeterince tanıyoruz artık huyunu suyunu karakterini ailesini her seyini kendiminkiler kadar iyi biliyorum o da benimkileri zaten uzaktan akrabayız aileler birbirini tanıyo annemde bu evliliğe sıcak bakıyo istiyo butun akrabalrım onlardan iyisini mi bulcaz düşüncesinde her neyse eylülde istemeye gelicekler annesi anneme söyledi ama annem babama söylemeye korkuyo babam hayır demeye kalmıyo bu konular açılınca canavara dönüyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum sizce babama nasıl kabul ettirebiliriz ? :( gelseler kapıdan kovar ve ya eve kadar girseler sessizce küfürler eder hadi büyükler girdi her seyi kabul etti bile desek düğün de dahil her şeyi zehir eder ve düğünden sonra evimize adım atmaz napıcam ben :(

Seni okutmayan adamla mı berabersin hala ? :44:

Back
X