Babam gay

gzdnur1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
51
9
1
26
Şuan bunları yazmak bana ne kadar utanç veriyor anlatamam. 2,5 yıl önceydi bir arkadaşımı aramak için babamdan telefonunu aldım ve bir hata edip telefonu karıştırdım. Sonucunda ise babamın sütyenli makyajlı ojeli fotolarıni gördüm. O görüntüler aklımdan çıkmıyor. Babamdan nefret ediyorum. LÜTFEN dalga amaçlı yorumlar yapmayın. Kimseye anlatamadıgim derdimi buraya yazdim

Son düzenleme:
Hay Allah, annenin haberi varmi peki babanin bu türlü türlü huylarindan?

Az önce arkadaşım yok diye konu açtın
Umarım 'arkadaşsızlıktan' burada eğlenmeye kalkmamışsındır..

Konuna inanmadım malesef

Sonucunda ise babamın sütyenli makyajlı ojeli fotolarıni gördüm

Böyle kendince sarsıcı bir şey gördün bari doğru adlandır. Gay değil transeksüel kimliğe sahip olmaya eğilimi var.
Trolsen de çalışmayıp gelmişsin. Vallahi kaliteli trolleri özledik.

Böyle kendince sarsıcı bir şey gördün bari doğru adlandır. Gay değil transeksüel kimliğe sahip.
Trolsen de çalışmayıp gelmişsin. Vallahi kaliteli trolleri özledik.
Ben genel isim olarak gay sözcüğünü kullandım babamla oturup konusmadigim için ne olduğunu bilmiyorum

Kız sen az önce arkadaşım yok diye bin kere konu açan kişi değil misin

Arkadaş edinmek için böyle bir yol mu seçtin dikkatimizi çekmeye mi çalışıyorsun

Yuuuh boyle bi konuda ne yahuu. E biz nn yapabiliriz. Adam secimini yapmiss.

Normalde her halta fake yazan uyeleri sevmem ama...once iki tane arkadas ariyorum konusu actin...simdi de bu...bence ilgi cekmeye calisan bi erkeksin...

Kız sen az önce arkadaşım yok diye bin kere konu açan kişi değil misin

Arkadaş edinmek için böyle bir yol mu seçtin dikkatimizi çekmeye mi çalışıyorsun
Öyle görünüşe kusura bakmayın sadece derdimi burda paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…