- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
Zaten daha önce de aramız iyi değildi o yüzden farketmedi
Fake değilim sizi nasıl inandırabilirim bilmiyorum. Annem sürekli aynı şeyi söylüyor büyümeni bekliyorum ayrılmak için...Kuzucum lütfen okulunuzla ilgilenin,söylediğim gibi onun tercihi. Bakın anneniz bile kabullenmiş,elinizden bir şey gelebileceğini düşünmüyorum. Ben bu yaşımda böyle konuları araştırmaktan çekinirim midem bulanır,lütfen siz de daha derinine inmeyin kendiniz için. Üniversite kazanıp ayaklarınız üzerinde durmaya başlayın. Belki anneniz de sizin daha da büyümenizi bekliyordur ayrılmak için,annenize de sahip çıkarsınız hem. Ama lütfen daha fazla araştırmayın.
Ay bakın sizin için üzüldüm bu kadar yazdım umarım fake değilsinizdir. Ya da fakesinizdir de genç bir kız bu durumu yaşamamıştır.
Yetişkinler arasında farklı dinamikleri olan farklı ilişkiler olabilir.
Annene nasıl anlattın annen ne tepki verdi açsana birazLütfen dalga geçme
Sorun da kabullenememekKonuyu henüz kabullenememiş birinin "babam gay" diye başlık açması çelişkili. "Babam ile ilgili durum" benzeri bir şey beklenirdi. Bu tarz konular fake çıkıyor genelde.
Eğer gerçek ise, bu babanızın meselesi ama kızının bunu öğrenmesi hoş olmamış tabii, travmatik bir durum, ihtiyatlı olması, iyi gizlemesi gerekirdi. Çocuğu olan biri bu konularda özensiz olmasi büyük hata bence, ebeveynlerin sorumlulukları vardır. Zamanla kabullenilir fakat daha çok deşmemek lazım.
Fake değilim sizi nasıl inandırabilirim bilmiyorum. Annem sürekli aynı şeyi söylüyor büyümeni bekliyorum ayrılmak için...
Hmm eşler arası bişey yani, yoksa daha mı kalabalık bişeyden bahsediyorsun...neyse aklıma daha kötüsü geldi kurcalamaması gerektiğine katıldım eğer gerçekse konuYetişkinler arasında farklı dinamikleri olan farklı ilişkiler olabilir.
Konunun gerçek olması ihtimaline karşın kimsenin günahını almak veya ailesi hakkında varsayımlarda bulunmak istemem. Hele ki 17 yaşında bir kıza karşı.
O yüzden bu konu her neyse babasını ilgilendirir ve kurcalamaması gerekir.
Teşekkür ederim ilginiz için. Konunun bu kadar dalga konusu olabileceğini düşünmemistim bu konuyu nasıl silebilirim can yakıcı şeyler yazıyorlarTamam işte bakın bazı durumlarda sineye çekmeniz gerekebilir,sizinki biraz ağır olmuş sadece. 17 yaşındasınız sanıyorum son seneniz. Lütfen güzel çalışın annenizi,kendinizi,varsa kardeşinizi de bu durumdan çekip çıkarabilirsiniz. Ama yineliyorum lütfen deşmeyin artık olur mu
Anneniz ne dedi peki siz durumu anlatinca?Üstüne gitmiyorum evet. Ama zaten babasıyla arası pek iyi olmayan bir kızdım. Şimdi yüzüne bile bakamiyorum
Baban gerçekten öyle ise onun ic dünyasında pek çok fırtına kopuyordur. Ona daha fazla yüklenme. Zaten rol yapmak zorunda ve acınası bir halde. Iyi bir insansa onu böyle kabul et, bağrına bas demiyorum ama kınama da.Sorun da kabullenememek
Teşekkür ederim ilginiz için. Konunun bu kadar dalga konusu olabileceğini düşünmemistim bu konuyu nasıl silebilirim can yakıcı şeyler yazıyorlar
Teşekkür ederim ilginiz için. Konunun bu kadar dalga konusu olabileceğini düşünmemistim bu konuyu nasıl silebilirim can yakıcı şeyler yazıyorlar
Ağladı, zaten böyle bir durumdan süphelendigini ayrılmak için benim uni ye geçmemi bekledigini söylediAnneniz ne dedi peki siz durumu anlatinca?
Psikolojik destek al.. Gerçekse durumun başka şekilde atlatman zor olabilir..Sorun da kabullenememek
Psikiyatra gittim basit bir hap yazdı. Sinda bana bunun normal bi durum olduğunu anlattiPsikolojik destek al.. Gerçekse durumun başka şekilde atlatman zor olabilir..
Çünkü aile içinde sana veya annene davranışı falan da önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?