Babam gay

Zaten daha önce de aramız iyi değildi o yüzden farketmedi

Kuzucum lütfen okulunuzla ilgilenin,söylediğim gibi onun tercihi. Bakın anneniz bile kabullenmiş,elinizden bir şey gelebileceğini düşünmüyorum. Ben bu yaşımda böyle konuları araştırmaktan çekinirim midem bulanır,lütfen siz de daha derinine inmeyin kendiniz için. Üniversite kazanıp ayaklarınız üzerinde durmaya başlayın. Belki anneniz de sizin daha da büyümenizi bekliyordur ayrılmak için,annenize de sahip çıkarsınız hem. Ama lütfen daha fazla araştırmayın.

Ay bakın sizin için üzüldüm bu kadar yazdım umarım fake değilsinizdir. Ya da fakesinizdir de genç bir kız bu durumu yaşamamıştır.

Fake değilim sizi nasıl inandırabilirim bilmiyorum. Annem sürekli aynı şeyi söylüyor büyümeni bekliyorum ayrılmak için...

Ziyaretçi sayısının hızla artması tesadüf mü sizce S shot çatladım meraktan ne demek istiyorsun anlayamıyorum
Yetişkinler arasında farklı dinamikleri olan farklı ilişkiler olabilir.

Konunun gerçek olması ihtimaline karşın kimsenin günahını almak veya ailesi hakkında varsayımlarda bulunmak istemem. Hele ki 17 yaşında bir kıza karşı.

O yüzden bu konu her neyse babasını ilgilendirir ve kurcalamaması gerekir.

Konuyu henüz kabullenememiş birinin "babam gay" diye başlık açması çelişkili. "Babam ile ilgili durum" benzeri bir şey beklenirdi. Bu tarz konular fake çıkıyor genelde.
Eğer gerçek ise, bu babanızın meselesi ama kızının bunu öğrenmesi hoş olmamış tabii, travmatik bir durum, ihtiyatlı olması, iyi gizlemesi gerekirdi. Çocuğu olan birinin bu konularda özensiz olmasi büyük hata bence, ebeveynlerin bazı sorumlulukları vardır sonuçta.
Zamanla kabullenilir fakat daha çok deşmemek lazım.

Baban gay değil canım crossdresser.

Sen varolduğuna göre biseksüel de olmalı. Illâ ki gay diyorsan baban da baban değil bence. Dna testi yaptır.

Sorun da kabullenememek

Fake değilim sizi nasıl inandırabilirim bilmiyorum. Annem sürekli aynı şeyi söylüyor büyümeni bekliyorum ayrılmak için...

Tamam işte bakın bazı durumlarda sineye çekmeniz gerekebilir,sizinki biraz ağır olmuş sadece. 17 yaşındasınız sanıyorum son seneniz. Lütfen güzel çalışın annenizi,kendinizi,varsa kardeşinizi de bu durumdan çekip çıkarabilirsiniz. Ama yineliyorum lütfen deşmeyin artık olur mu

Hmm eşler arası bişey yani, yoksa daha mı kalabalık bişeyden bahsediyorsun...neyse aklıma daha kötüsü geldi kurcalamaması gerektiğine katıldım eğer gerçekse konu

Teşekkür ederim ilginiz için. Konunun bu kadar dalga konusu olabileceğini düşünmemistim bu konuyu nasıl silebilirim can yakıcı şeyler yazıyorlar

Teşekkür ederim ilginiz için. Konunun bu kadar dalga konusu olabileceğini düşünmemistim bu konuyu nasıl silebilirim can yakıcı şeyler yazıyorlar

Konuyu silemiyorsunuz bildiğim kadarıyla,kapatılmasını isteyebilirsiniz.

Baban transseksüel ise tercihine saygı duymak zorundasınız. Annen ister ayrılır ister kalır, babanla arasındaki mevzu

Ama konun bana inandırıcı gelmedi o ayrı mevzu. Babası trans olan biri o travmadan sıyrılıp da hiçbirşey olmamış gibi çok yalnızım hadi arkadaş olalım diye arka arkaya 3 kere konu açmaz diye düşünüyorum

Ya okullar tatil diye liseliler eğlence arıyor. Ya da bütün aileler, anne babalar delirmiş.

Ne olursa olsun tavsiye edeceğim tek şey var, anne babalarınızı rahat bırakın. Her ilişkinin dinamiği farklıdır, her insanın cinsel hayatı ayrı bir dünyadır. Anlamlandıramayacağınız şeylerle karşılaşma ihtimaliniz her zaman var. O yüzden kurcalamayın.

Psikolojik destek al.. Gerçekse durumun başka şekilde atlatman zor olabilir..
Çünkü aile içinde sana veya annene davranışı falan da önemli..
Psikiyatra gittim basit bir hap yazdı. Sinda bana bunun normal bi durum olduğunu anlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…