Haklısın öyle gözükmus olabilir ama sadece derdimi anlattimNormalde her halta fake yazan uyeleri sevmem ama...once iki tane arkadas ariyorum konusu actin...simdi de bu...bence ilgi cekmeye calisan bi erkeksin...
Dalga geçmek için asla böyle bir şey uydurmam. Kimseye anlatamadım burda anlattım. Her yüzüne baktığımda nefret ediyorumAy git kafayı mı yedin inanmak istemiyorum ama bir tarafım dalga geçme diyor.
Eğer doğruysa üzülme lütfen yani ne diyeceğimi bilmiyorum ki annene söylemişsin bak o bile bir şey yapmamış. Ne yapabilirsin bilemedim. Ay inşallah gerçek değildir.
Ama o benim babam aklımdan gitmiyor o görüntüGay değildir.
Neyse sözkonusu olan anne babanız olduğu için çok detaya girmek istemiyorum.
Eğer konu gerçekse şunu bilin ki bu tip durumlarda illa gay olunması gerekmez. İlişkinin farklı bir dinamiği vardır ve bir taraf böyle davranıyordur.
Deşmeyin.
Uzu
Dalga geçmek için asla böyle bir şey uydurmam. Kimseye anlatamadım burda anlattım. Her yüzüne baktığımda nefret ediyorum
Üstüne gitmiyorum evet. Ama zaten babasıyla arası pek iyi olmayan bir kızdım. Şimdi yüzüne bile bakamiyorumYani ne bileyim aklımın ucundan bile geçmeyecek bir durum bu,o yüzden gerçekliği konusunda tereddütte kaldım ama gerçekse de yapabileceğiniz bir şey kalmamış ki kuzum siz annenize söylemişsiniz.
Arkadaşların dediği gibi çok üzerine gitmeseniz mi acaba ay bilemiyorum aklım durdu.
Doğrudur, kaldırmak kolay değildir.Ama o benim babam aklımdan gitmiyor o görüntü
Üstüne gitmiyorum evet. Ama zaten babasıyla arası pek iyi olmayan bir kızdım. Şimdi yüzüne bile bakamiyorum
Olayların ayrıntısı daha can yakıcı. Zaten babamla aram pek iyi değildi. Bazen tirnaklarinin kenarindaki oje kalıntıları evde kaybolan makyaj malzemeleri. ..Doğrudur, kaldırmak kolay değildir.
Ama bu durum sizin bildiğinizden farklı olabilir ve bilmek istemeyeceğiniz detaylar öğrenebilirsiniz.
Zor da olsa babanızın kararlarına saygı duymaya çalışın. Baba-kız ilişkinizi etkilemiyorsa bırakın.
Zaten daha önce de aramız iyi değildi o yüzden farketmediBabanız fark etmedi mi peki sizdeki bu durumu? Ama lütfen öyle yapmayın emin olun o da çocuğunun böyle bir şeyi görmesini istemezdi. Ah keşke karıştırmasaydınız telefonunu,çok üzüldüm sizin için.
Daha fazla ayrıntı öğrenmek zorunda kalabilirsiniz.Olayların ayrıntısı daha can yakıcı. Zaten babamla aram pek iyi değildi. Bazen tirnaklarinin kenarindaki oje kalıntıları evde kaybolan makyaj malzemeleri. ..
Saçma bir yorum gibi geldi ama teşekkür ederimGerçekse eğer onun hayatı..
İyi tarafından bak.. Babalar gününde hediye almakta zorlanmayacaksın..
Durumun adını bilmiyorum ne diye adlandiracagimi bilemedimKadın kıyafeti giymesi gay olduğunu göstermez. Transvestizm diye adlandırılıyor bu olay. Bir nevi fetiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?