Hayatınızda 2 tane hayırsız adama denk geldınız dıye sız nıye öluyorsunuz ya?Babamda bu yaşıma kadar çok baskı gördüm.Yemediğimiz dayak küfür hakaret kalmadı. annemi kaç kere aldattı 44 yaşında hala aynı asabi bağıran çağıran bir adam . şu an beni evlendirdi ve istemediğim biriyle onun bana nisanlıyken eşimin ahlaksız konuşmalarıyla tacizini kimseye söylemedim ve hala bana yaptığı gibi sanal olarak beni aldatıyor biliyorum evliyim geç kaldım boşanmak istiyorum ama ailem destek olmuyor reddedeceklerini söylüyorlar 14 yaşımdan beri içime kapaniğım şu an 22 yaşımdayım eşimin sorunları olduğu halde çözmüyor 1 seneye yakın ev üstündeyim akraba evliliği yaptım kaynanayla hiç anlaşamıyorum eş desen yalancının biri kac kere sorun yaşadık bir kere bile çözelim edelim demedi olan bana oldu intihar ettim bu yüzden zaten sorunlarım vardı ilaç içtim birdaha yaparım diye korkuyorum
Yani oraya gitsem bile derler hani dayak mı yedin de oraya gidiyorsunKadın sığınma evine gidin.
Yani tanıdığınız vs varmi oradaHayatınızda 2 tane hayırsız adama denk geldınız dıye sız nıye öluyorsunuz ya?
Sıgınma evıne gıdın,
Merdıven sılerım yıne yasarım o asalaklara ınat.
Tabıkı yok.Yani tanıdığınız vs varmi orada
Su an zaten bulunYıl 2022 ve hala zorla evlenmek kaldı mı? Durumunuza çok üzüldüm. Gencecik bir kadınsınız. Lütfen kaçıp gidip kadın sığınma evleri var. Eşinizin size ettiği küfürleri falan kaydedin. Mahkemeye sunun. Uzaklaştırma kararı alın. Bir temizlik işi bulup kısıtlı hesap kitap yaparak çalışsan bile daha iyi. Ayrıca yaşın daha genç durumun düzelince meslek kurslarına gidip güzel bir meslek edinirsin
Ben daha bulunduğum yerdenYıl 2022 ve hala zorla evlenmek kaldı mı? Durumunuza çok üzüldüm. Gencecik bir kadınsınız. Lütfen kaçıp gidip kadın sığınma evleri var. Eşinizin size ettiği küfürleri falan kaydedin. Mahkemeye sunun. Uzaklaştırma kararı alın. Bir temizlik işi bulup kısıtlı hesap kitap yaparak çalışsan bile daha iyi. Ayrıca yaşın daha genç durumun düzelince meslek kurslarına gidip güzel bir meslek edinirsin
Hic birsey kolay olmuyor. Meslek edinme kurslarına gidin mesleğiniz olsun daha sonra para biriktirip hayatiniza yon verin .burda yazarak hayatin degismez adim atman lazım
Ilk ne istiyorum ne yapmam lazım
Hersey para çözümu ise parayi kazanmaniz lazim .cocuk yapmayin lutfen ve para kazanıp uzaklara gidip hayatinizi kurun
Sosyal hizmet bölümüm dondurdum amaEgitim durumunuz nedir bilmem egitiminizi tamamlayim eksikse yasiniz cok genc kpssye calisin.
Akraba evliliği yaptım o dediğiniz çekişmeli oluyor ve iş bulsam bile şu anda mecbur ev üstündeyim ayrıda değilim bunun yüzünden iş bulmam sebebiyle küfür işittim zateniş bulup maddi güvence elde edip boşanın. eğer yapabiliyorsanız şimdiden gizli gizli para biriktirin ve boşanmak için delil toplayın hakaretlerini, aldatmalarını vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?