- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
Peki siz ne olacakmışsınız?iyi geceler hanımlar. babamın bugün söyledikleri o kadar zoruma gitti ki.. Biz 4 kardeşiz abim ablam ben ve kız kardeşim. Önce ki konularımda bahsetmişliğim var abim ve ablam yaklaşık 30 yaşlarında eğitimi olmayan ve çalışmayan insanlar. Babam bugün abime:
-her şeyim senin için benim başka oğlum yok, olsaydınız 3-4 kardeş birbirinizi yerdiniz baba malı için dedi ve abimde şimdi ki kızlar da pay istiyor dedi babamda ona göre sahip çık işte dedi
keşke bu sözleri duymasaydım zaten ailemin beni evlat olarak görmediğini biliyordum da diğer kızlarında adı yokmuş çalışmayan yiyip içen adama varisim diyo da benim başarılarıma bir kere aferim diyen olmadı
çok kotuyum ve inanılmaz mutsuzum. Onlardan zerre beklentim yok maddi yok anlamda vermeseler niye vermiyosunuz demem bile ama evlat yerine konmamak çok acı çok..:-(
Yazık, babanızın bakış açısı o kadar: ( değiştirebileceğiniz birşey yok.kendinizin değerinin farkında olun sadece...iyi geceler hanımlar. babamın bugün söyledikleri o kadar zoruma gitti ki.. Biz 4 kardeşiz abim ablam ben ve kız kardeşim. Önce ki konularımda bahsetmişliğim var abim ve ablam yaklaşık 30 yaşlarında eğitimi olmayan ve çalışmayan insanlar. Babam bugün abime:
-her şeyim senin için benim başka oğlum yok, olsaydınız 3-4 kardeş birbirinizi yerdiniz baba malı için dedi ve abimde şimdi ki kızlar da pay istiyor dedi babamda ona göre sahip çık işte dedi
keşke bu sözleri duymasaydım zaten ailemin beni evlat olarak görmediğini biliyordum da diğer kızlarında adı yokmuş çalışmayan yiyip içen adama varisim diyo da benim başarılarıma bir kere aferim diyen olmadı
çok kotuyum ve inanılmaz mutsuzum. Onlardan zerre beklentim yok maddi yok anlamda vermeseler niye vermiyosunuz demem bile ama evlat yerine konmamak çok acı çok..:-(
O babadan ben de de var Alıştım artık Bir evi var Oğluna bırakacakmış Ben istemem zaten Ama böyle söylemesi zoruma gidiyoriyi geceler hanımlar. babamın bugün söyledikleri o kadar zoruma gitti ki.. Biz 4 kardeşiz abim ablam ben ve kız kardeşim. Önce ki konularımda bahsetmişliğim var abim ve ablam yaklaşık 30 yaşlarında eğitimi olmayan ve çalışmayan insanlar. Babam bugün abime:
Bu konuda yapılacak bir şey yok maalesef,ölmeden önce vasiyet ederse her şeyi abin alır..Verdiği değere gelince,sen de ona değer verme.Seni evlattan görmüyorsa sayma onu,her özel gününden mahrum et,bırak oğluşuyla geçinsin..Böyle babaların hakettiği bu çünkü..iyi geceler hanımlar. babamın bugün söyledikleri o kadar zoruma gitti ki.. Biz 4 kardeşiz abim ablam ben ve kız kardeşim. Önce ki konularımda bahsetmişliğim var abim ve ablam yaklaşık 30 yaşlarında eğitimi olmayan ve çalışmayan insanlar. Babam bugün abime:
onu şu an çok iyi anlıyorum hem de çok insana öyle bir saplıyorlar ki hançeri hiç kapanmıyor yarasıKaynanamada sadece annesinden kalan zeytin ağaçları verildi oysaki mal mülk toprak epey çok birde ona susturma parası vermişler bende neden anne hakkını mahkemede aramadın deyince
oda diyor ki o vakit kardeşlik biterdi ,ömür boyu küs kalırdık diyor , ama her daim ahım var onlara asla mutlu olmasınlar diyor ,gerçektende kardeşinin çocukları hepsi problemli çocuklar ve çekiyorlar asla işleri rast gitmiyor
çağdaşlık beyinde evlat sevgisi de kalpte olur babamda bunlar gelişmedi işte her işini ben yaparım suyunu bile ayağına götürürüm. hizmetçisine bile bağlanan zenginler varken evladına değer vermeyen bir babaarkadaş bursada büyümüş. ama adetleri asıl memleket. babasıda öğretmen
Sen ne güzel okumuşsun. Ilerde maaşınida eline alacaksın. her söylediklerini dert değil gazla kendini. atan. ileride anlarlar neyin ne olduğunu. Önceki konunu hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?