Babam,kardeşimin ağzını şapırdatması ve aşırı sinirlenmem

alin bunu buradan

Çok Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
50
102
8
Babam ve kardeşim (özellikle babam!) yemek yerken çok fazla ses çıkarıyor, ağzını şapırdatıyor. O kadar sinirleniyorum ki, ne yapacağımı şaşıyorum, sinirden garip tepkiler veriyorum. Baba biraz daha sessiz yer misin deyince, ben böyle zevk alıyorum diyor, zaten dikkat etse de 3 dk sürüyor.

Babamı çok seviyorum, bu dünyada en kıymet verdipim kişi, onu kırmak istemiyorum ama içimden çok kötü düşünceler geçiyor. İyic e saygısız,terbiyesiz bir evlat oldum. Midem kalkıyor, aklkmda afedersiniz bir hayvanın çıkardığı sesler canlanıyor. Yüzüne istemeden tiksinerek bakıyorum. Sinirimden kafamı bir yere vuracağım. Hiç saygım kalmadı,sonradan da pişman oluyorum, vicdan yapıyorum Napıcam ben, lütfen bir yol yordam gösterin. Ağız şapırdatma duyunca kendime hakim olamıyorum. Birinin kafanı ya kendi kafamı kırucam en sonunda ya!!! Lütfen

aslında insan duymamak için çaba gösterde duymuyor. Bende çok rahatsız olurum. Hatta çitik çitik olurun böyle sinirden. Ama sonra fark ettim de duymak istemezsen duymuyorum. Ama insanın bu konuda kendini kontrol etmeside zor tabi.
Yemek yerken annenizle falan sohbet edin başka şeylere odaklanın.

Aynı sofraya oturma o zaman miden bulancak dereceye geliyorsan.. yoksa benim babamda öyle ama asla babama öyle bir kelime kullanamam duymazdan görmezden gelirim çünkü farkedilmeden elde olmadan olan bir şey kaç küsür yaşında adam alışmış böyle düzeltemezsin ki ya ayrı ye yada hızlı hızlı ye kalk hemen kulaklığa filan kızmazsa kulaklık tak ye en azindan

Bende böyleyim yaa aşırı tepkiler veriyorum veremesemde kendi içimde deliriyorum böyle dişimi sıkıyorum resmen

Of of off.. Izıdrabım, en büyük çilem, bir çözümü varsa varı yoğu satıp yapacağım ama yok yok.. Mizofoni belası!

Yazdıklarınızı okurken bile fena oldum. maalesef benim babam da öyle, ve hatta yaşı geçkin pek çok insan. ben hiçbir şey diyemiyorum. Sofrada bu şekilde yemek yiyen biri varsa onu tespit eder ona en uzak yere oturmaya gayret ederim, mümkünse televizyon açarım. Eşim cips, çerez yerken bazen gürültü yapar, onu hemen uyarırım, canım benim her seferinde özür diler. Bir tek onu uyarabiliyorum zaten. Utanırım, kimseye bir şey diyemem kırılmasınlar diye.

Toplu taşımalar bana zehirdir, o kalabalıkta sakız çiğneyen birilerine denk geleceğim diye ödüm kopar.

Her sinemaya gidişim pişmanlık, hele yüksek sesli bir film değilse o mısır yeme seslerini duydukça kafayı yerim, film milm izleyemem.

Hayatımı öyle fena etkiliyor ki, dediğiniz gibi kendimden nefret edecek seviyeye geliyorum.

Bulursanız bir çare ne olur söyleyin!

benim kızımda böyle
karı koca hiç ağız şapırdatmayız halbuki ama ağzımızın içindeki sese bile kızar
4 yaşında kardeşinin şapırdısına kızar
çok kavgalar oluyor malesef sofrada

bazen ayrı yiyor kızım öyle de ben istemiyorum

Az önce babamla tartıştık. Hayırsız evlat, inşallah ölürüm vs git başka yerde yemek ye diye bağırdı. Beddua falan etti. akendisine olan saygımı yok edio resmen. Toplu akşam yemeklerinde, herkes sessiz yerken falannd a ağzını şapırdatyor. hem utanıyorum hem rahatsız oluyorum. Napim? Şimdi benim suçum oldu rahatsız olmak. Keşke ölsem de kurtulsam artıkö.

Hem iğrenç bir evlat oldum, hem de rahatsız oluyorsa git bizimle yeme dendi. Kendimden de herkesten de nefret ediyorjm. Ben uyum sağlayamıyprum hiçbir yere galiba. Yaşamyı beceremiyorum.

Eyvaaa nur topu gibi hastaliginiz olmus:) bende de benzer fobi var,bendeki de sosyal ortamlarda boyle dislerinden ses cikaranlar varya onlara fobim var.cok mekan degistirdigimi bilirim.kulakliksiz cikmam toplu tasimaya:) tedavi olmadan gecmez:) ve zehir eder insana hayati

Kendimi bildim bileli babamın yemesi beni rahatsız ediypr. 10 sene önce bile..ama 2 senedir ayyuka çıktı. Artık içimde şiddet isteği oluşuyor, elim falab titriyor. Saygım da azaldı. Hem kendimden hem de herkesten nefret eder oldum.

Biraz romantik komedi Kore filmi dizisi izleyin isterseniz ..onların kültüründe ağız sapirdatmasi çok sevimlidir..ve yemeği çok beğendiklerini gösterir..bu sebeple izlerken size bile sevimli gelebilir ..böyle böyle çok aşırı sinir olmaktan vazgeçebilir siniz :)))

Nerede tedavi olabilirim, nasıl bir tedavi. Resmen sinirden elim ayağım titriyor, ağlamak istiyorum babam yemek yerken.

Nerede tedavi olabilirim, nasıl bir tedavi. Resmen sinirden elim ayağım titriyor, ağlamak istiyorum babam yemek yerken.
Yani sanirim kendi telkinlerinizle belki biraz ama yok sanirim tedavisi ben kabullendim,hele hani restoranlarda kurdanla sap sup ses cikaranlar varya yemek sonrasi o restorana bomba yagdirasim gelir :)

Kendimi bildim bileli saat sesi, su damlama sesi, yemek yeme, horlama, nefes alıp verme gibi sesler sinirlerimi alt üst editor. 5 yaşındayken dedemin evindeki tiktaklı saati kırmıştm uyuyamıyorum diye. Şimdi ben napayım bilmiyorum? Kimse beni anlamıyor. Kendimden nefret ettiğim yetmiyor herkes beni suçluyor sinirleniyorum diye

Bir de mesela, yemek yerken resmen tabaklara vuruyorlar çatal kaşıkla. Çaaat çutt. Sesler kulağmda patlıyor. Anlatamıyorum ki. Kimse garipsemiyor mu benden başka yemek sesleirni ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…