- Konu Sahibi alin bunu buradan
-
Ben ayrı yiyorum. Ya da kulaklıkla bir şeyler dinliyorum yağmur sesi filan.Babam ve kardeşim (özellikle babam!) yemek yerken çok fazla ses çıkarıyor, ağzını şapırdatıyor. O kadar sinirleniyorum ki, ne yapacağımı şaşıyorum, sinirden garip tepkiler veriyorum. Baba biraz daha sessiz yer misin deyince, ben böyle zevk alıyorum diyor, zaten dikkat etse de 3 dk sürüyor.
Babamı çok seviyorum, bu dünyada en kıymet verdipim kişi, onu kırmak istemiyorum ama içimden çok kötü düşünceler geçiyor. İyic e saygısız,terbiyesiz bir evlat oldum. Midem kalkıyor, aklkmda afedersiniz bir hayvanın çıkardığı sesler canlanıyor. Yüzüne istemeden tiksinerek bakıyorum. Sinirimden kafamı bir yere vuracağım. Hiç saygım kalmadı,sonradan da pişman oluyorum, vicdan yapıyorum Napıcam ben, lütfen bir yol yordam gösterin. Ağız şapırdatma duyunca kendime hakim olamıyorum. Birinin kafanı ya kendi kafamı kırucam en sonunda ya!!! Lütfen
Seslere karşı aşırı duyarlisiniz o zaman. Beş yaşında felan da böyle diyorsunuz çünkü.Bir de mesela, yemek yerken resmen tabaklara vuruyorlar çatal kaşıkla. Çaaat çutt. Sesler kulağmda patlıyor. Anlatamıyorum ki. Kimse garipsemiyor mu benden başka yemek sesleirni ya?
El kapisina gidince o babay kurban oluyosunn.ahh ahh babam bigun baligi hizli hizli yiyince yaaa uff dedim sofradan kalktim.evlendim babami babamin evinde biraktim.boyle ozlem yok baska sehirdeyim. Babam hep karsimda dursun ben evlenmiyeyim onur boyu ona bakayim.annemin eli ayagi olayim.vallahi billahi kiymet bilin cok uzuluyosunuzBabam ve kardeşim (özellikle babam!) yemek yerken çok fazla ses çıkarıyor, ağzını şapırdatıyor. O kadar sinirleniyorum ki, ne yapacağımı şaşıyorum, sinirden garip tepkiler veriyorum. Baba biraz daha sessiz yer misin deyince, ben böyle zevk alıyorum diyor, zaten dikkat etse de 3 dk sürüyor.
Babamı çok seviyorum, bu dünyada en kıymet verdipim kişi, onu kırmak istemiyorum ama içimden çok kötü düşünceler geçiyor. İyic e saygısız,terbiyesiz bir evlat oldum. Midem kalkıyor, aklkmda afedersiniz bir hayvanın çıkardığı sesler canlanıyor. Yüzüne istemeden tiksinerek bakıyorum. Sinirimden kafamı bir yere vuracağım. Hiç saygım kalmadı,sonradan da pişman oluyorum, vicdan yapıyorum Napıcam ben, lütfen bir yol yordam gösterin. Ağız şapırdatma duyunca kendime hakim olamıyorum. Birinin kafanı ya kendi kafamı kırucam en sonunda ya!!! Lütfen
bugün çok abarttılar. konu taa benim bebekken bezimi değiştirmelerine kadar geldi. çok hayırsız ve rezil biriymişim. geçimsşzim. sorunlu problemli nankör iğrenç biri gibi hissediyorum şu an. yemek falan yememeye karar verdim artık. yersem de günde tek öğün, yalnız başıma yerim.Aynı durumdayım ben söylüyorum annem inadına daha çok sapirdatiyor sanki çocuk gibi babam da çıktıkları yeri beğenmiyorlar diyor ve asla kendilerini düzeltme eğilimine gitmiyorlar sanki böyle edepsiz bir istekte bulunmuşum gibi davranıyorlar aslında insalık için kendilerini düzeltmeleri gerek ama nafile
bugün çok abarttılar. konu taa benim bebekken bezimi değiştirmelerine kadar geldi. çok hayırsız ve rezil biriyim. geçimsşzim. sorunlu problemli nankör iğrenç biriyim ben şu an. Allah kahretsin beni. yemek falan yememeye karar verdim artık. yersem de günde tek öğün, yalnız başıma yerim.
bana söylenenleri yazdım. benim yaklaşımımı yazmadım.Eğer her olaya böyle yaklaşıyorsanız gerçekten problemli birisiniz demektir.
Tek öğün yemenize gerek yok. Alın sofranızı odanızda tek başına yiyin ya da sonra yiyin.
Böyle şeyler için kalp kırmayın.
Bana tuhaf geliyor yani kusura bakmayın rahatsızlık bile olsa..
Insanları bu sözlerimle rahatsız edeceğime kendime rahatsızlık vermeyi tercih ederim ben.
Kendi şartlarımı değiştiririm.
Ben de birebir aynıyım . Çare falan da istemiyorum açıkçası, topluluk içinde sesli sakız çiğneyen insanlardan arkadaş vs ise hep uzak durmusumdur çünkü empati ve iç görüden biraz uzak oldukları hissi olusturuyor bende bu durumlar . Üstelik şimdiye kadar hiç yanıldığımda olmadı . Bu tür konularda hassas olan insanların daha ince düşünceli, nazik ve kibar olduklarına inanıyorum.Of of off.. Izıdrabım, en büyük çilem, bir çözümü varsa varı yoğu satıp yapacağım ama yok yok.. Mizofoni belası!
Yazdıklarınızı okurken bile fena oldum. maalesef benim babam da öyle, ve hatta yaşı geçkin pek çok insan. ben hiçbir şey diyemiyorum. Sofrada bu şekilde yemek yiyen biri varsa onu tespit eder ona en uzak yere oturmaya gayret ederim, mümkünse televizyon açarım. Eşim cips, çerez yerken bazen gürültü yapar, onu hemen uyarırım, canım benim her seferinde özür diler. Bir tek onu uyarabiliyorum zaten. Utanırım, kimseye bir şey diyemem kırılmasınlar diye.
Toplu taşımalar bana zehirdir, o kalabalıkta sakız çiğneyen birilerine denk geleceğim diye ödüm kopar.
Her sinemaya gidişim pişmanlık, hele yüksek sesli bir film değilse o mısır yeme seslerini duydukça kafayı yerim, film milm izleyemem.
Hayatımı öyle fena etkiliyor ki, dediğiniz gibi kendimden nefret edecek seviyeye geliyorum.
Bulursanız bir çare ne olur söyleyin!
Bu hissi çok yaşadım . Kendimi bu yüzden suçlamaktan vazgeçip rahat edeceğim şekilde davranmaya başlayınca bu konuya takılmam da azaldı . Önce bunun sizin suçunuz olmadığına kendinizi gerçekten ikna edin bence. Bir de yoga tarzı meditasyonları bi inceleyin derim . Bi video açıp karanlıkta kendi kendinize yapsanız bile etkili olur .Kendimi bildim bileli saat sesi, su damlama sesi, yemek yeme, horlama, nefes alıp verme gibi sesler sinirlerimi alt üst editor. 5 yaşındayken dedemin evindeki tiktaklı saati kırmıştm uyuyamıyorum diye. Şimdi ben napayım bilmiyorum? Kimse beni anlamıyor. Kendimden nefret ettiğim yetmiyor herkes beni suçluyor sinirleniyorum diye
Ben artık sofrada kulaklık takıyorum ya da çok hızlı yiyip kalkıyorum ne bilim odağımi tv ye vermeye çalışıyorum çünkü bizim evdeki çift umutsuz vakabugün çok abarttılar. konu taa benim bebekken bezimi değiştirmelerine kadar geldi. çok hayırsız ve rezil biriymişim. geçimsşzim. sorunlu problemli nankör iğrenç biri gibi hissediyorum şu an. yemek falan yememeye karar verdim artık. yersem de günde tek öğün, yalnız başıma yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?