- 21 Kasım 2017
- 28.843
- 124.959
- 598
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Dünyaya barış da gelecek mi?Çok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksiniz
Kıskandığın için böyle diyorsun. Ayşegül çok mutlu olcak taam mı!!!! Sen de mutsuzluğunda boğul.Aman bırak, bunu zor buldu heralde, canına okundu aylarca, insan sever insan çeker anlarım hiç değilse bu kadar savunmaz.
Çok para ediyor. Kendisi yamuk şeyine bakmadan kimsenin bekaretini sorgulamaz, eşine pintilik de etmez.Sen kaç para ediyosun
Bizim burda bi arkadaş var o da böyle diyordu. Kocası altınlar ile alınan arabayı vermemek için kırk takla atıyor şimdi. Üç kuruşa satıldı kıymetli olacam mutlu olacam derken.Çok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksiniz
Peki ya gerdekteÇok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksiniz
E inşallah.Çok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksiniz
Dur gaza getirme zaten 183833638 tane bunla ilgili konusu var.Peki ya gerdektegelmezse omen tanriiim
Valla belkide öyledirBelki kayınbaban da baban için aynı şeyleri söylüyordur.
Yani kadinlarin %70inde gelmiyor zaten. Gelmeyebilir.Dur gaza getirme zaten 183833638 tane bunla ilgili konusu var.
Baba evine dönersen hatirlatiriz bunu sana bak baştan diyelim :))Valla belkide öyledir
Aklı başında kız o herife bakar mı allasenAyşegül lütfen benim inadıma evlenbaşka kızların başı yanacagina bile bile senin gibi babasını harcayan birinin başı yansın
Yoo yanlış biliyorsun bomba gibi patlıyorYani kadinlarin %70inde gelmiyor zaten. Gelmeyebilir.
Nisanlinizin cimrilik konusunu okudum , adamin size sevgisi yok, nisani atın yazmış herkes ,bunu basit mesele gibi görüp , boyle şeyden nisan atılirmi demişsiniz. Bencede siz bu adamla mutlu olmazsınız, ısrarla evlencem diyorsunuz siz bilirsiniz tabi. Evlilik yurumeyecek gibi. Mutsuz olursanız bizim msjlari okursunuz. Nisanliyken neyse evlendikten sonra daha beter oluyor erkekler , bu huyları torpulenmiyorBabam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Benim kan tavana sıçramıştıYoo yanlış biliyorsun bomba gibi patlıyor
Ne bu biyolojik silah mıYoo yanlış biliyorsun bomba gibi patlıyor
Belki de elini taşın altına koyacak bunu nereden biliyoruz ki ? Ben babama karşı çıkıpda bağırıp çağırmıyorum bile.Sevmek zorunda mı?
Konularınızdan anladığım babanıza çeyiziniz aldırmaya çalışıyorsunuz, babanız da karlı tarafın elini taşın altına koymayacağının gayet farkında. Şimdi burada hatalı babanız mı?
Yani ben zaten evlenecek kişilerin masraflarını kendilerinin karşılamaları taraftarıyım. Üstüne bir de nişanlımın babası oralı olmuyorsa babamı asla masrafa sokmazdım. Siz aksine babanıza bileniyorsunuz.
Karşı tarafın memleketi yüzünden böyle düşünüypr. Kayserililer çünkü aslen.Sevmek zorunda mı?
Konularınızdan anladığım babanıza çeyiziniz aldırmaya çalışıyorsunuz, babanız da karlı tarafın elini taşın altına koymayacağının gayet farkında. Şimdi burada hatalı babanız mı?
Yani ben zaten evlenecek kişilerin masraflarını kendilerinin karşılamaları taraftarıyım. Üstüne bir de nişanlımın babası oralı olmuyorsa babamı asla masrafa sokmazdım. Siz aksine babanıza bileniyorsunuz.
Karşı taraf ödemeyi sana yaptırıyordu diye hatırlıyorum. Paran olup olmadığını sormadan hem de. Nasıl çok mutlu olacaksın bunla ? Ciddi soruyorumKarşı tarafın memleketi yüzünden böyle düşünüypr. Kayserililer çünkü aslen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?