babam kayınpederimi sevmiyor

Çok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksiniz
Bizim burda bi arkadaş var o da böyle diyordu. Kocası altınlar ile alınan arabayı vermemek için kırk takla atıyor şimdi. Üç kuruşa satıldı kıymetli olacam mutlu olacam derken.

Ayşegül lütfen benim inadıma evlen başka kızların başı yanacagina bile bile senin gibi babasını harcayan birinin başı yansın
Aklı başında kız o herife bakar mı allasen bu ayşegül olmazsa başka Ayşegül olur ama hepsi aynı kafada kendi kıymetini bilmeyen kadınlar olur.

Babam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Nisanlinizin cimrilik konusunu okudum , adamin size sevgisi yok, nisani atın yazmış herkes ,bunu basit mesele gibi görüp , boyle şeyden nisan atılirmi demişsiniz. Bencede siz bu adamla mutlu olmazsınız, ısrarla evlencem diyorsunuz siz bilirsiniz tabi. Evlilik yurumeyecek gibi. Mutsuz olursanız bizim msjlari okursunuz. Nisanliyken neyse evlendikten sonra daha beter oluyor erkekler , bu huyları torpulenmiyor

Sevmek zorunda mı?

Konularınızdan anladığım babanıza çeyiz aldırmaya çalışıyorsunuz, babanız da karşı tarafın elini taşın altına koymayacağının gayet farkında. Şimdi burada hatalı babanız mı?

Yani ben zaten evlenecek kişilerin masraflarını kendilerinin karşılamaları taraftarıyım. Üstüne bir de nişanlımın babası oralı olmuyorsa babamı asla masrafa sokmazdım. Siz aksine babanıza bileniyorsunuz.

Belki de elini taşın altına koyacak bunu nereden biliyoruz ki ? Ben babama karşı çıkıpda bağırıp çağırmıyorum bile.

Karşı tarafın memleketi yüzünden böyle düşünüypr. Kayserililer çünkü aslen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…