- 5 Ekim 2020
- 14.053
- 38.040
- 548
- 36
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Sana ne ki bundan sevmezse sevmesin. Bi bok yapsa ne yapmasa neBabam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Çiğköfte gibi.Benim kan tavana sıçramıştı
İşte o öyle olmuyor. Psikolpjik baskısı var bi de bununSana ne ki bundan sevmezse sevmesin. Bi bok yapsa ne yapmasa ne
Babanız böyle düşündüğüne göre o yönde bir işaret almıştır, ona güvenin.Belki de elini taşın altına koyacak bunu nereden biliyoruz ki ? Ben babama karşı çıkıpda bağırıp çağırmıyorum bile.
İşte o öyle olmuyor. Psikolpjik baskısı var bi de bunun
Kendi kızım için ben elimden gelemi yaparım demiyor. Onlar hiçbi bok yapmaz diyor açık açık.Benimki de sevmiyor görüşmüyor mesela. Ne gibi baskı hissediyorsunuz?
İşe girip kendi kazanacağımla alacağım herşeyimi. Şu an iyi bir iş bulamıyorum.Babanız böyle düşündüğüne göre o yönde bir işaret almıştır, ona güvenin.
Zaten nişanlınız da kendi yediğini ödeyip gerisini size bırakıyormuş. Tamam illa erkek ödeyecek diye bir şey yok, hatta kadın da ödemeli ama nişanlılar arasında böyle bir usul de görmedim yani.
En iyisi çalışın kendi paranızla alın alacağınızı. Babanıza bu sebeple bağırmamanız bir lütuf değil, olması gereken zaten. Bunu belirtmeniz bile abes. Yaşınız mı küçük, anlamadım ki?
Neden boşa gidiyor gibi görsün?Baban siyasi çevresi için yemekli güzel bir düğün bekleyen bir adam. Sen kız çocuğu olduğunu için ceyiz niyetine yaptıklarını da boşa gidiyor gibi gördüğüne eminim. Babanın tek başına savunulacak biri olarak görmüyorum açıkçası.
Nisanlin da cimri sana değer vermiyor ben seninde çok aşık olacak evlenmek istediğini sanmıyorum.
Öyle dediğin gibi çok çok mutlu bir etkinlik yok ufukta.
Görünen köy uzakta değildir.
Yav bunlar varlıklıymış karşı taraf da orta halli. Bunun tarafı karşıyı beğenmiyor. O hususta maddesel olarak düğünde bir bok yapamazlar diyorlar.Benimki de sevmiyor görüşmüyor mesela. Ne gibi baskı hissediyorsunuz?
Oğlu evlense harcadığı para gözüne gelip kiz tarafı bir şey yapmaz der miydi?Neden boşa gidiyor gibi görsün?
Bilmiyorum. Oğlu olsa bu derece kırıcı konuşmazdı.Oğlu evlense harcadığı para gözüne gelip kiz tarafı bir şey yapmaz der miydi?
Yani canım benim, siz şimdi o çeyizi alıp götüreceksiniz, muhtemelen elle tutulur tek şeyiniz onlar olacak, üstüne müstakbel eşiniz ve kayın aileniz dişe dokunur bi şey katmayacak diyor.Neden boşa gidiyor gibi görsün?
Hahahah aynı biz. Benim babam varlıklı kayınbabam borç batağında.Yav bunlar varlıklıymış karşı taraf da orta halli. Bunun tarafı karşıyı beğenmiyor. O hususta maddesel olarak düğünde bir bok yapamazlar diyorlar.
Düğün yeri ne oldu sizin aileye uygun yer buldu mu kayinbabanizKendi kızım için ben elimden gelemi yaparım demiyor. Onlar hiçbi bok yapmaz diyor açık açık.
Bunu aile ile daha tanışmadan fotoğraflarını gördüğündede söyledi. Bide memleketi duyunca buna kanaat getirdiYani canım benim, siz şimdi o çeyizi alıp götüreceksiniz, muhtemelen elle tutulur tek şeyiniz onlar olacak, üstüne müstakbel eşiniz ve kayın aileniz dişe dokunur bi şey katmayacak diyor.
Konuşmazdı tabi.Bilmiyorum. Oğlu olsa bu derece kırıcı konuşmazdı.
Benim babam ben mi bakıcam size dedi.Hahahah aynı biz. Benim babam varlıklı kayınbabam borç batağında.
Benim ailemin öyle evlenirken beklentisi yoktu tabi. İyi insanlar olsun. Damat iyi olsun biz destek oluruz diyorlardı. Sonra İyi insan da çıkmadılar. Kayınbaba babamı çarptı. Babam görüşmüyor
Tek sorun benim kız evlat olmam mı yani? Babam beni düşünüyor ama masrafa da mı girmek istemiyor?Konuşmazdı tabi.
Nisanlin da sıkıntılı bu arada ama babanda seni düşündüğü için falan karşı tarafı suçlamiyor onu demeye çalışiyorum. Onlar elinden geleni yapsa da babana yetmeyecek, sana harcadığı para gözüne batacaktı her türlü.
Belli yaşa geldiğinde tecrübe ile gözünden tanıyorsun insanı. Sonradan tanımış ama fikri değişmemiş. Demek ki hakkı var. Siz de biliyorsunuz. Ama bi evlenelim gerisi mühim değil kapımı kapatır otururum hesabı yapıyorsunuz. Ama o iş öyle olmayacak. Kayın aile kapının ardında ama askeri yatağınızda olacak. Hem sizinkinin ailesinden evvel asıl sorun kendisi.Bunu aile ile daha tanışmadan fotoğraflarını gördüğündede söyledi. Bide memleketi duyunca buna kanaat getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?