- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Komik olan nedir ?baban kudurmuş senin kaynanayı hedefe koymuşşaka yapmıyorum. O yaş grubu insanlarda bizim gibi kadın erkek arkadaşlığı olmaz öyle düşünmezler yani. Yazmasının tek amacı :))) anladın sen. Kocana söyle diyecem ama bilemedim babanı vurabilir sonuçta
Ben bütün sayfaları okudum. Annesi de duyunca çok şaşırmış ve akşam olay olacagını söylemiş. Ben babayı iyi niyetli bulamadım allah affetsin. Hafta da bir keyfe keder saatlerce konusmalar, kadının cogu aramayı cevapsız bırakması. Kaynana da ürkmüştür ama bunu nasıl dile getirsin ki? Ogluna gelinine baban arıyor rahatsız oluyorum diyemez ki.Böyle aileler olsalar sanmıyorum ki kayınpeder kayınvalideye yazsın. En başta o kendi görüşüne sadık kalır böyle bir hamle yapmazdı. Bence konu sahibinin kendi görüşü bu yönde, yani bana öyle geldi
Ben size faydası olsun diye yazmadım ki zaten. Kadın erkekle erkek kadınla konuşabilir kafasindayim ama bu olayda art niyet var diye sizin yorumunuzun uzerinden konuya yorum yaptım. Sizi elestirmedim, size kötü birşey yazmadım, sizin yorumunuz benim konu hakkındaki fikrimi yazmam için zemin oluşturdu o yüzden yazdim.Arkadaş olmaz mı demedim. Neden kadın kadınla erkle erkekle konuşmak zorunda dedim. Şöyle bir örnek vereyim erkek komşu kapıya geldiğinde ilk eşiniz yok mu der. Kadınla muhatap olmak istemez veya eşini gönderir sen konuş diye. Bu şekilde çizilen sınırları çok saçma buluyorum.
Konu sahibinin ilk mesajını okuyarak yorum yazdım defalarca belirttiğim gibi. Orda da sadece kandil mesajı ayrıntısı var. Bir de cuma için arayıp konuştuklarını yazmış. Bunda ne var dedim, yok kayınvalidem açmamış yok babam çok aramış,yok haftada bir konuşmuşlar bu ayrıntılar hep sonradan yazıldı.
Elbette ki alıntı yapıyorum ama karşındakinin görüşünü eleştiriyorum veya yorumluyorum. Faydası olmayacak kendi hayatımı anlatmıyorum. Sizin çok erkek arkadaşınız varmış ona rağmen size fazla gelmiş. Ee yani? Gerçekten bu yorumunuz bana ne gibi bir faydası olabilir. Merak etmiyorum yazmam bence çok doğal.
Bu kadar terbiyesiz bir babanız olması?? Ne demek kızının kocasının annesini arayıp köyle gidelim demek? Ne demek sadece ona bayram mesajı atmak? Sizin kayınpeder Şam babası herhalde yok sayılıyor adam. Burada olur konuşurlar yeaaa diyenlere de bakmayın, o yaş grubunda babanızın müthiş bir eğitimi ve kariyeri yoksa arkadaşça düşünmesi mümkün değil. Bana kızmayın gerçekten ayıp babanızn yaptığı ve abartırsa evliliğimiz çok kötü şekilde bitirir bu olay. Uyarın bence.Komik olan nedir ?
Kocanin babasını vurması çok komik gerçekten. Hadi hep beraber gülelimBu kadar terbiyesiz bir babanız olması?? Ne demek kızının kocasının annesini arayıp köyle gidelim demek? Ne demek sadece ona bayram mesajı atmak? Sizin kayınpeder Şam babası herhalde yok sayılıyor adam. Burada olur konuşurlar yeaaa diyenlere de bakmayın, o yaş grubunda babanızın müthiş bir eğitimi ve kariyeri yoksa arkadaşça düşünmesi mümkün değil. Bana kızmayın gerçekten ayıp babanızn yaptığı ve abartırsa evliliğimiz çok kötü şekilde bitirir bu olay. Uyarın bence.
Ben size faydası olsun diye yazmadım ki zaten. Kadın erkekle erkek kadınla konuşabilir kafasindayim ama bu olayda art niyet var diye sizin yorumunuzun uzerinden konuya yorum yaptım. Sizi elestirmedim, size kötü birşey yazmadım, sizin yorumunuz benim konu hakkındaki fikrimi yazmam için zemin oluşturdu o yüzden yazdim.
Benim yorumumun size neden faydası olsun ki? Allah aşkına dünyayı mı kurtarıyoruz? Konular hakkında fikirlerimizi yazıyoruz. Şaka gibisiniz
Bende aynı şeyi düşünüyor ve söylüyorum ama benim için hassas bir konuda öyle gülmeniz ve dalga gecer gibi konuşmanıza anlam veremedim sadeceBu kadar terbiyesiz bir babanız olması?? Ne demek kızının kocasının annesini arayıp köyle gidelim demek? Ne demek sadece ona bayram mesajı atmak? Sizin kayınpeder Şam babası herhalde yok sayılıyor adam. Burada olur konuşurlar yeaaa diyenlere de bakmayın, o yaş grubunda babanızın müthiş bir eğitimi ve kariyeri yoksa arkadaşça düşünmesi mümkün değil. Bana kızmayın gerçekten ayıp babanızn yaptığı ve abartırsa evliliğimiz çok kötü şekilde bitirir bu olay. Uyarın bence.
Size katılıyorum gerçekten öyle teknolojiyle yeni tanıştılar ve o kadar kötü niyetli kullanıyorlar ki yazık çok yazıkGerçekten bu 60 dan sonra erkeklere bir şey oluyor. Bizler teknolojiyle büyüdük ama onlar öyle büyümediği için teknolojiyi bizden çok çok daha kötü amaçlar uğruna kullanıyorlar. Konu sahibi babanız hiç iyi niyetli değil ben size söyleyim, ufak bir ışık görse affetmez. Çok rahatsız edici bir durum. Ben kendi babam için de böyle düşünüyorum yanlış anlamayın sizin babanızı yadırgamıyorum, benim babam 70 yaşında onun için de aynısını düşünüyorum. Gerçekten öyle şeyler görüyoruz ki bazen o yaş grubunda insan nefret ediyor. Babanızdan numarasını silin gizlice, kayınvalidenizden de engelleyin babanızı en kısa zamanda.
Anladım haklısınız kusura bakmayın konuyu ilk okuduğumda yazdım ve biraz gülümsedim o şekilde yazmışım. Acilen önlem alın ama cidden belki annenizle de konuşabilirsiniz onun yapısına göre.Bende aynı şeyi düşünüyor ve söylüyorum ama benim için hassas bir konuda öyle gülmeniz ve dalga gecer gibi konuşmanıza anlam veremedim sadece
Ne bileyimKayınpederinin numarası yokmu babanda demişsiniz ya .
Yoksa daha büyük mesele işte .
Yoksa niye yok
Kaynananin var da onun niye yok ?
Yazık ya kadının dünyadan haberi yoktur benceNe bileyimadamın telefonu bozuk olabılır mesela yada hattını degıstırmıstır sık kullanmayınca vermeyi unutmuştur vs
He bu sartlarda dahi annesi arardı kayınvalidesını fakat herkes bu şekilde düşünmüyor. Bana göre evli bir kadın yada erkegın karsı cinsten arkadası olamaz fakat herkes bu şekilde düşünmüyor. Dünürde aynı kefede bu anlamda. Tamam konu sahibi rahatsız numarayı silmişte artık kalan iş büyüklerin. Annesi tepki göstermedıgıne göre bu durumu normal görüyor demek ki
Sanki ilk yorum yazdıgımda annesinin haberi var gibi okumustumYazık ya kadının dünyadan haberi yoktur bence
Ben olsam babamın telıne kayınvalidemın adıyla kayınpederın telını kaydederdım :)Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Bu ne ya ?bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?