• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kıyafetime karışıyor

Kusura bakma canim ama sen yaniliyosun :)
Dinen sorumlu :)
Dünyalık bakarsan tabiki degil :)

Neden kadınların kendi aklı yok mu?
23 yaşında koskoca bir insan konu sahibesi beyni yok mu?
Kadınlar mal mı ki ille de kocasına babasına ait olsun?
Daha fazla yazmıyorum, kadınlar da İNSAN hanımefendi İNSAN mal değil yarımakıllı değil.

Valla yukarda biri kadınlar ilgi çekmek için askılı giyer yazmış popomla güldüm

Bugün hava 28 dereceydi usturuplu olsun diye kıçımı kotta pişiremedim kusura bakmayın şort + sandalet + tişört giydim gayet efil efil oldu

Erkeklerin ilgisini çekmek için değil sıcakta kot pantalon kıçıma bacağıma yapışıp yakmasın diye şort giydim tekrar yazıyorum

Erkekler uçkur akıllı bir noktaya kadar anlayabilirim ama kadınların erkek uçkuru akıllı olmasını asla anlayamadım. Biz namusluyuz, açık giyinen kadınlar yollu ayağına rakiplerini geride bırakıp! kendilerini en zengin kocaya yamamak adına kraldan çok kralcı olan kadınlar mide bulandırıcı.

Kadınlar bu kafayla giderse daha çok tacize tecavüze uğrar. Siz tacizcileri haklı çıkarmaya devam edin. Rahmetli Cem Karaca'dan yine alıntı yapıcam: Ee siz buna müstehaksınız!!

Valla yukarda biri kadınlar ilgi çekmek için askılı giyer yazmış popomla güldüm

Bugün hava 28 dereceydi usturuplu olsun diye kıçımı kotta pişiremedim kusura bakmayın şort + sandalet + tişört giydim gayet efil efil oldu

Erkeklerin ilgisini çekmek için değil sıcakta kot pantalon kıçıma bacağıma yapışıp yakmasın diye şort giydim tekrar yazıyorum

Erkekler uçkur akıllı bir noktaya kadar anlayabilirim ama kadınların erkek uçkuru akıllı olmasını asla anlayamadım. Biz namusluyuz, açık giyinen kadınlar yollu ayağına rakiplerini geride bırakıp! kendilerini en zengin kocaya yamamak adına kraldan çok kralcı olan kadınlar mide bulandırıcı.

Kadınlar bu kafayla giderse daha çok tacize tecavüze uğrar. Siz tacizcileri haklı çıkarmaya devam edin. Rahmetli Cem Karaca'dan yine alıntı yapıcam: Ee siz buna müstehaksınız!!
Çok güzel yazmışsınız.

İnsanların düşünecek hiçbir şeyi yok, sanarsınız tek dert benim. Gitmiş t-shirtten açık giyinenlerin dikkat çekmek için giydiğini düşünmüş. Ne yaşadıysa artık! Bu ülkeyle ilgili umutlarım bir bir tükeniyor...

Kaç asır sonra kadınlar birbirinin giyimini teşhircilik veya gericilik olarak değerlendirmeyecek acaba?

Konu yine dine ve yine Ramazan'a gelmiş, herkesin giyim anlayışı farklıdır, askılı giyen teşhirci değildir, örtünen gerici değildir.

Sizler birbirinizi böyle yaftalarsanız giyimi yüzünden kadınlar tacize, tecavüze uğramaya devam eder zira erkeklerin aklında kadını teşhirci diye kodlayan, açıksa herşeyi hak ediyor fikrini perçinleyen bizleriz.

Back
X