Kımse sıddetı onaylamıyo !!!!!!!!!!!!!!!!
Eee neden sıkıya qelınce esını aradııı Baksana sevıyomus esını ablası öle dıyoo ..Bırlıkte gezsınlerr engel olan mı varr ....Evde deıllermıs qezmısler yazıyooo ....
Hem sevıyomuss hem aramıs esını oda gelmıs almıs araları ıyımıss.... Bunun olması ıcın dayak yemesımı lazımdı .... Böyl bı ıhtımal vardıysa neden ıyı gunde bu adım atılmadı...
Gecsen sen bu ıslerıı !!
Konuyu acan arkdas nabıcam sımdı uzuluyorum demıssın babama kızdım demıssın yaa ..
Sen kız kardesınle otur konus bı .
Ne yapmak ıstedıgıne kardesın karar versın.. Ona göre bı yol bulun ...
Esını ıstemıyosa ayrılsın..
Babasıylada yasamak zorunda deıll...
1 Lere kadar yanında qezcek arkdasları varsa kendı ayakları uzerındede durabılır...
Calıssın kendıne bır ev acsınn .. Hem qezsın hem tozsun ...
Eee neden sıkıya qelınce esını aradııı Baksana sevıyomus esını ablası öle dıyoo ..Bırlıkte gezsınlerr engel olan mı varr ....Evde deıllermıs qezmısler yazıyooo ....
Hem sevıyomuss hem aramıs esını oda gelmıs almıs araları ıyımıss.... Bunun olması ıcın dayak yemesımı lazımdı .... Böyl bı ıhtımal vardıysa neden ıyı gunde bu adım atılmadı...
Gecsen sen bu ıslerıı !!
Konuyu acan arkdas nabıcam sımdı uzuluyorum demıssın babama kızdım demıssın yaa ..
Sen kız kardesınle otur konus bı .
Ne yapmak ıstedıgıne kardesın karar versın.. Ona göre bı yol bulun ...
Esını ıstemıyosa ayrılsın..
Babasıylada yasamak zorunda deıll...
1 Lere kadar yanında qezcek arkdasları varsa kendı ayakları uzerındede durabılır...
Calıssın kendıne bır ev acsınn .. Hem qezsın hem tozsun ...
Son düzenleme: