Babam küstü....

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Annemlerin evleri yakın. geçen gece; ben oğlum(3 yaşında) için arabadaki çantadan peçete almak için eğildim. eğildiğim sırada oğlum kapıyı hızla kapattı (ittirince kapı otomatik olarak hızla çarpıyor). kapı başıma çarptı. halen şiş. can havliyle çığlık atmışım. eşimde oğluma kızdı bi taraftan bana kızdı...

o sırada babamlar camdaymış.

eşimde uyku apnesi var. gece olmaya başladığı için sinirli oluyor. tepkileri fazla abartılmış oluyor. kızdığı için pişman.

sonuç babam torununa kızdık diye küstü.

babam sanki büyürken bize hiç kızmamış gibi davranıyor. garip bi durumdayız. adam küs ilan etti. yüzümüzü de görmek istemiyormuş.

bu arada çalıştığım için oğluma ananesi ve dedesi(babam) bakıyor.

Ben kızmadım. canım yandı sadece... eşim kızdı. bu aralar kötü zamanlardan geçiyor kendisi. hem hastalık hem iş sorunu...

Oğlumuz bizim içinde değerli... Zor sahip olduk zaten ona. tüp bebek kendisi...

Şu an kendimi gördüm sizde.
Şimdi torunu kendi için bambaşka .
Benim babam da bakıyo ve asla kızmamıza izin vermez anlattığınız gibide küser.
Bence siz büyütmeyin gönlünü alın babanızın aşırı sevgisi vAR yavrunuza ondan kaynaklı. :)

nasıl gönlünü alacağımı bilemedim. onu bulsam gönlünü alacağım. eşim de haklı olarak ne diyebilirim ki babana diyor. ona birşey demedi çünkü...

Yok artık .İyi yaptın mı diyecektiniz kızılır tabi.
Ben eşinize kızdım size niye kızıyor. Benim babam olsa ona kızar.

Ya koca koca insanların küsmesine uyuz oluyorum. Memleketteyiz oğlumla sakalasiyorlar. Bir de şunu yapmazsan küserim dedi biri. Şu çocuğa küsmeyi öğretmeyin sakalasmanin çok yolu var öyle olmaz dedim. Babası da diyordu bir ara. Duymayayim öyle yaptığını dedim. Hiç sevmiyorum küsme huyunu. Gerekirse bağır çağır sen kimin torununa kızıyorsun de, hesap sor ama küsmek hiç hoş değil. Biri kuserse formülüm kendi barışan kadar göz ardı etmek. Hep işe yarar.

valla kimi duysam herkes torun evlattan daha tatlı diyor. o nedenle hassasiyet göstermiş. sonuçta sizde onun canısınız, geçer :)

nasıl gönlünü alacağımı bilemedim. onu bulsam gönlünü alacağım. eşim de haklı olarak ne diyebilirim ki babana diyor. ona birşey demedi çünkü...
valla ben sarılırdım .ay baba haklısın kızsın ne yapim sonuçta torunu yani benim yavrumu koruyor kıyamıyor.Akşam çat kapı gidin sizde.

Yok artık .İyi yaptın mı diyecektiniz kızılır tabi.
Ben eşinize kızdım size niye kızıyor. Benim babam olsa ona kızar.

aynen eşim de bana kızdı. saçma birşey. tartıştık o konuda. eşim; düşünmekten gece uyuyamamış. pişman oldu...

oğlum çok hareketli. eli ayağı durmuyor. yaramazım ben der

kafamı kırdı oğlum. halen şiş... en azından görünmez yerde... millete açıklama yapmak zorunda kalmıyorum...

Kendimi gordum sizde. Gecen gun oglum cok darladi anne anne diye. Ya yeter ne var ne diye sesimi yukselttim biraz babam basladi bana kizmaya burasi benim evim kizamazsin burada diye. Bende resti cektim bende gelmem birdaha diye bise diyemedi daha cunku iki torunu var biri 27 aylik (oglum) biri 3 aylik (kizim) ikisini de goremeyecegini biliyor gitmezsem

babaniza bi hediye bi supriz yapin barisir bence ama torunlariyla alakali olsun.. dede ve nine olmak cok guzel uzulmuslerdur onlarda

Oğlunuza gösterin durun çok acıdı diye .

Buyukanneler, büyükbabalar bunun için var.
BIzimkilerin de 4 u de çocuk yetiştirirken yapmadıklarını torunlarına yapıyorlar.
Bir şımartma merakı, basının üstünde taşıma, ağzının içine bakma :)
Olur öyle. Dede haklı. Kızmayın onların yanında.
Ben de disiplinli bir anneyim ama büyüklerin yanında esneğimdir.
Çocuğun onu da hissetmesi lazım:)

ben ozellıkle gonul almak ıcın ugrasmazdım ınsanlar yaslanınca boyle degısıyorlar sanırım gercekten cocuklasıyorlar zamana bırakırdım kendı kendıne barısırdı
sız torunuma nasıl kızarsınız dıye küsen baba aynı zamanda kendı cocuguna psıkolojık baskı yapmıs da oluyor ne alaka cocuguma bır an gelıp canım acıdıgı ıcın ne yaptın dıyemez mıyım ? yanlıs bırsey yaptıgında yaptıgın yanlıs dıye kızamazmıyım sız torunuma oyle davranamazsınız dıye konusması sızın otorıtenızı de sarsıyor yanlıs

ustune dusunce daha da uzatır ben olsam bırsey olmamıs gıbı davranırım

Kiyamam yaa ayni benim babam Torunlar baska oluyormus öyle diyorlar Özür dileyin barisin bu hassas kalpleri kirmayin. Esimin babasi da kendisi azarlamaya kalkiyor cocugumu. Babanizin kiymetini bilin.

İnsanları zayıf noktalarından vurmak ne kadar gaddarca

Yaa aynı babam Geçen gün oğlum çocuğun birinin elinde gördüğü balon istedi, o sırada arabadaydık ve görüntülü konuşuyorduk. Çocuğa balon alın diye tutturdu. Saat 22.00 baba nerden bulalım diyorum ‘geri dönün çocuğun olduğu yere gidin oralarda var demekki’ diyor. Tamam yol üstünde bulursak alırız diyorum ‘10 dakkaya arıyorum alın çocuğa balon’ dedi. Gerçekten 11. dakikada aradı. Allahtan oğlum uyumuştu da yırttık... Dedeler-anneanne-babaanneler gerçekten torunlarına aşırı düşkün. Biraz zaman geçsin unutur merak etmeyin

Ayy ne guzl yurekli bir babaniz var ya masallah ne kadar kiymet veriyor demek ki torununa size kusecek kadar. Helal olsun diyorum valla boyle guzel yurekli insanlara ihtiyac var yurdumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…