Şu an kendimi gördüm sizde.Annemlerin evleri yakın. geçen gece; ben oğlum(3 yaşında) için arabadaki çantadan peçete almak için eğildim. eğildiğim sırada oğlum kapıyı hızla kapattı (ittirince kapı otomatik olarak hızla çarpıyor). kapı başıma çarptı. halen şiş. can havliyle çığlık atmışım. eşimde oğluma kızdı bi taraftan bana kızdı...
o sırada babamlar camdaymış.
eşimde uyku apnesi var. gece olmaya başladığı için sinirli oluyor. tepkileri fazla abartılmış oluyor. kızdığı için pişman.
sonuç babam torununa kızdık diye küstü.
babam sanki büyürken bize hiç kızmamış gibi davranıyor. garip bi durumdayız. adam küs ilan etti. yüzümüzü de görmek istemiyormuş.
bu arada çalıştığım için oğluma ananesi ve dedesi(babam) bakıyor.
Şu an kendimi gördüm sizde.
Şimdi torunu kendi için bambaşka .
Benim babam da bakıyo ve asla kızmamıza izin vermez anlattığınız gibide küser.
Bence siz büyütmeyin gönlünü alın babanızın aşırı sevgisi vAR yavrunuza ondan kaynaklı. :)
valla ben sarılırdım .ay baba haklısın kızsın ne yapim sonuçta torunu yani benim yavrumu koruyor kıyamıyor.Akşam çat kapı gidin sizde.nasıl gönlünü alacağımı bilemedim. onu bulsam gönlünü alacağım. eşim de haklı olarak ne diyebilirim ki babana diyor. ona birşey demedi çünkü...
Yok artık .İyi yaptın mı diyecektiniz kızılır tabi.
Ben eşinize kızdım size niye kızıyor. Benim babam olsa ona kızar.
Oğlunuza gösterin durun çok acıdı diye .aynen eşim de bana kızdı. saçma birşey. tartıştık o konuda. eşim; düşünmekten gece uyuyamamış. pişman oldu...
oğlum çok hareketli. eli ayağı durmuyor. yaramazım ben der
kafamı kırdı oğlum. halen şiş... en azından görünmez yerde... millete açıklama yapmak zorunda kalmıyorum...
İnsanları zayıf noktalarından vurmak ne kadar gaddarcaKendimi gordum sizde. Gecen gun oglum cok darladi anne anne diye. Ya yeter ne var ne diye sesimi yukselttim biraz babam basladi bana kizmaya burasi benim evim kizamazsin burada diye. Bende resti cektim bende gelmem birdaha diye bise diyemedi daha cunku iki torunu var biri 27 aylik (oglum) biri 3 aylik (kizim) ikisini de goremeyecegini biliyor gitmezsem
Yaa aynı babamAnnemlerin evleri yakın. geçen gece; ben oğlum(3 yaşında) için arabadaki çantadan peçete almak için eğildim. eğildiğim sırada oğlum kapıyı hızla kapattı (ittirince kapı otomatik olarak hızla çarpıyor). kapı başıma çarptı. halen şiş. can havliyle çığlık atmışım. eşimde oğluma kızdı bi taraftan bana kızdı...
o sırada babamlar camdaymış.
eşimde uyku apnesi var. gece olmaya başladığı için sinirli oluyor. tepkileri fazla abartılmış oluyor. kızdığı için pişman.
sonuç babam torununa kızdık diye küstü.
babam sanki büyürken bize hiç kızmamış gibi davranıyor. garip bi durumdayız. adam küs ilan etti. yüzümüzü de görmek istemiyormuş.
bu arada çalıştığım için oğluma ananesi ve dedesi(babam) bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?