- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
Watsapa resim koymussun zaten ogrenmesin diye bi caban yokmus ki.
Baban gayet anlayisli bir baba.
Simdi dusunmuyosan bile evlenmeyi tanisma yada aile arasi soz gibi bisey olsa sizin icin daha iyi olmaz mi.
Baban belliki tanimak istiyor.
tesekkur ederim iyiyim öncelikle..zaten profile felan resim koydugunuza gore ogrenmesi kacinilmaz bir durummus.tepkiside ilimli olmus ne guzel sevindim sizin adiniza.tabi bu durumda kiz babasi olarak adinin konmasini istemeside anormal bir durum degil bana gore zaten sizde istiyormussunuz.annenizle konusun o babanizin dusuncelerini soyler size.sizde ona gore sevgilinizle konusursunuz oda ailesini haberdar eder.tanisma asamasina gecersiniz.daha sonrasida konusulur bir orta bulunur diye dusunuyirum..hakkinizda hayirlisi..
Benim babam neler neler öğrendi keşke sadece sevgilim olduğunu falan öğreneydi
Rahat ol,kasma kendini olabilecek şeyler bunlar.
Aetık olan olmus tanıstır barı
Ee ogrenmesin utanirim diyosun da niye adamin gorecegi yerlere fotograflar koyuyorsun ki?
Baban anlayışli bi' baba utanip, sıkılacak bi'sey yok erkek arkadasin gelsin tanissin. Baban hic olmazsa kiminle arkadas bilir ici rahat eder.
Zoraki evlilik sürecine mi girmek istiyorsunuz?
Bir zahmet damat adayının da gönlü olsun, en az babanız kadar...
Daha ne istiyosun canım baban çok anlayışlı bi insan çok şanslısın tanıştır işte bir iki sene nişanlı kalırsınız
Peki asıl soru sevgilin istiyormu tanışmak?
Off ben de atraksiyon var sandıydım hehe. Şaka bir yana yani whatsappa habire resim koyup durduysan sevgilinle anlaması gayet doğal değil mi yav?
Babaniz bu zamana kadar nasil anlamadiysa whatsapptaki kisinin kim oldugunu
Eger babanin ogrenmesinden utanacaksan whatsappa neden fotografinizi koydunuz anlamadim
SAKIIIIIN sözdü nişandı annene söyle çıkartsın aklından baban
aileler işin içine girince cılkı çıkıyo ve ruhen çok yoruluyosun evleneceğiniz zaman 3-4 ay nişanlı kalsanız yeter
ailenizi kimseyle muhatap etmeyin bence
Sevgilini ailenle tanıştır ama ailelerin tanışmasına söze nişana gerek yok bence.Senelerce nişanlı kalmak mı kaldı artık
3-4 ay bana göre çok az ailem de kabul etmez bunu zaten en azından 1 sene nişanlı kalmamı isterler ki toparlanalım
Sevgilimi ailemle tanıştırdığım zaman işte babam ve sevgilimin ailesi adının konulmasını ister yani bilemiyorum o yüzden bende tam olarak
Annen konuşsun usulünce nişan düşünmüyolar diye baban anlayışla karşılar bence.Eskidenmiş o senelerce nişanlı kalmak falan nebileyim avam biraz
Bizde saf gibi hemen nişanlanalım istiyoruz adı konsun istiyoruz ama hata ediyoruz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?