Babam öğrendi

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Kızlar herkese merhaba, nasılsınız ?

Burada daha önce bir konu açmıştım. Sizce babamla tanıştırmak için erken mi diye hepiniz erken demiştiniz. Sevgilimle 1 ay sonra 2 senemiz dolacak ve evlenmek istiyoruz Allah izin verirse. 22 yaşındayız.

Her neyse. Dün ben kuaföre gittim, annemle babam tek kaldı. Babam annemi baya sıkıştırmış whatsapptaki fotoğrafında bi çocuk var sürekli onunla fotoğraf koyuyor hayırdır diye. Annemde daha fazla direnememiş her şeyi anlatmış. Babama da demiş ki kıza bildiğini belli etme, utanır bakamaz bile yüzüne. Babamda tamam demiş.

Annem bana söyledi baban öğrendi diye. Valla çok utandım. Hem beklemiyordum böyle öğrenmesini hem de daha erken olduğunu düşünüyordum. Şimdi babamın bildiğini bilmiyormuş gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor.

Annem demiş ki çocuklar daha 3-4 sene sonra evlenecek o yüzden seninle tanıştırmadık erken diye 3-4 sene nişanlı sözlü kalınmaz. Babamda demiş ki 3-4 sene sözlü nişanlı kalınsa ne olacak hem git gel yapa yapa aileler de birbirini iyice tanır her şey oturur. Herhalde beni nişanlandırmak gibi bir fikri var

Hem utanıyorum hemde nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana biraz yardım eder misiniz ? Şimdi öğrendiğine göre artık tanıştırmam gerekir mi ? Daha sonrasında nasıl davranmalıyım

Uzun oldu kusura bakmayın, sizi seviyorum

tesekkur ederim iyiyim öncelikle..zaten profile felan resim koydugunuza gore ogrenmesi kacinilmaz bir durummus.tepkiside ilimli olmus ne guzel sevindim sizin adiniza.tabi bu durumda kiz babasi olarak adinin konmasini istemeside anormal bir durum degil bana gore zaten sizde istiyormussunuz.annenizle konusun o babanizin dusuncelerini soyler size.sizde ona gore sevgilinizle konusursunuz oda ailesini haberdar eder.tanisma asamasina gecersiniz.daha sonrasida konusulur bir orta bulunur diye dusunuyirum..hakkinizda hayirlisi..

Ee ogrenmesin utanirim diyosun da niye adamin gorecegi yerlere fotograflar koyuyorsun ki?
Baban anlayışli bi' baba utanip, sıkılacak bi'sey yok erkek arkadasin gelsin tanissin. Baban hic olmazsa kiminle arkadas bilir ici rahat eder.

Daha ne istiyosun canım baban çok anlayışlı bi insan çok şanslısın tanıştır işte bir iki sene nişanlı kalırsınız

Watsapa resim koymussun zaten ogrenmesin diye bi caban yokmus ki.
Baban gayet anlayisli bir baba.
Simdi dusunmuyosan bile evlenmeyi tanisma yada aile arasi soz gibi bisey olsa sizin icin daha iyi olmaz mi.
Baban belliki tanimak istiyor.

Bende daha iyi olur diye düşündüm ama bilemiyorum işte

Çok teşekkür ederim

Benim babam neler neler öğrendi keşke sadece sevgilim olduğunu falan öğreneydi
Rahat ol,kasma kendini olabilecek şeyler bunlar.

Aetık olan olmus tanıstır barı

Aynen olan olmuş tanıştırayım bari moduna girdim bende

Ee ogrenmesin utanirim diyosun da niye adamin gorecegi yerlere fotograflar koyuyorsun ki?
Baban anlayışli bi' baba utanip, sıkılacak bi'sey yok erkek arkadasin gelsin tanissin. Baban hic olmazsa kiminle arkadas bilir ici rahat eder.

Whatsapptaki fotoğrafta üniversiteden arkadaşım olduğunu söylemiştim tamam demişti 2 sene bu şekilde devam etti şimdi annemi sıkıştırmış. Teşekkür ederim

Zoraki evlilik sürecine mi girmek istiyorsunuz?
Bir zahmet damat adayının da gönlü olsun, en az babanız kadar...

Zoraki bir süreç değil, erkek arkadaşım da istiyor tanışmayı evlenmeyi. Teşekkür ederim

Daha ne istiyosun canım baban çok anlayışlı bi insan çok şanslısın tanıştır işte bir iki sene nişanlı kalırsınız

Çok teşekkür ederim

Peki asıl soru sevgilin istiyormu tanışmak?

Evet istiyor en azındn bana istiyorum diyor

Off ben de atraksiyon var sandıydım hehe. Şaka bir yana yani whatsappa habire resim koyup durduysan sevgilinle anlaması gayet doğal değil mi yav?

Doğal tabi de ben afalladım bir anda olunca. 2 senedir vardı fotoğraf arkadaşım olduğunu söylemiştim birden ortaya çıkınca kötü oldum

Babaniz bu zamana kadar nasil anlamadiysa whatsapptaki kisinin kim oldugunu

Üniversiteden arkadaşım olduğunu söylemiştim o da tamam demişti. Başka arkadaşlarımla fotoğraf koyuyordum çünkü garipsemedi. Demek ki şimdi dank etti

Eger babanin ogrenmesinden utanacaksan whatsappa neden fotografinizi koydunuz anlamadim

Kim babasının öğrenmesinden utanmaz ki ? Fotoğrafı koydum daha önceden normal erkek arkadaşlarımla fotoğrafımı koyuyordum arkadaşım dediğimde he tamam diyordu. Sevgilim için de öyle demiştim tamam demişti şimdi dank etmiş herhalde

SAKIIIIIN sözdü nişandı annene söyle çıkartsın aklından baban
aileler işin içine girince cılkı çıkıyo ve ruhen çok yoruluyosun evleneceğiniz zaman 3-4 ay nişanlı kalsanız yeter
ailenizi kimseyle muhatap etmeyin bence

Sevgilini ailenle tanıştır ama ailelerin tanışmasına söze nişana gerek yok bence.Senelerce nişanlı kalmak mı kaldı artık

3-4 ay bana göre çok az ailem de kabul etmez bunu zaten en azından 1 sene nişanlı kalmamı isterler ki toparlanalım

Sevgilini ailenle tanıştır ama ailelerin tanışmasına söze nişana gerek yok bence.Senelerce nişanlı kalmak mı kaldı artık

Sevgilimi ailemle tanıştırdığım zaman işte babam ve sevgilimin ailesi adının konulmasını ister yani bilemiyorum o yüzden bende tam olarak

3-4 ay bana göre çok az ailem de kabul etmez bunu zaten en azından 1 sene nişanlı kalmamı isterler ki toparlanalım

Bence aileler işin içine mümkün olan en geç zamanda girmeli.
3-4 ay neden az ki? Toparlanmanızı gerektiren neyse şimdiden başlayın toparlanmaya. Yani ilerde bir zaman evleneceğiniz kesin zaten. Maddi açıdansa şimdiden aileniz küçük küçük birikim yapmaya başlasın. Tam söz olduktan sonra başlamaya gerek yok ki.

Sevgilimi ailemle tanıştırdığım zaman işte babam ve sevgilimin ailesi adının konulmasını ister yani bilemiyorum o yüzden bende tam olarak

Annen konuşsun usulünce nişan düşünmüyolar diye baban anlayışla karşılar bence.Eskidenmiş o senelerce nişanlı kalmak falan nebileyim avam biraz

Bizde saf gibi hemen nişanlanalım istiyoruz adı konsun istiyoruz ama hata ediyoruz herhalde

Buluşmada sıkıntınız varsa anlarım. Ama böyle bir durum yoksa cidden gereksiz.
Ha erkenden evlenelim. Geri kalan ömrümüze şimdiden başlayalım falan derseniz onu da anlarım. (Tabi iş güç hallolduktan sonra) Ama uzun nişanlılık döneminin iyi geldiği kimseyi duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…