Babam olacak insani hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Ailemin yanına geldim. Bir köyde yaşıyorlar. Ben araba kullanmayı bilmiyorum, köydede herhangi bir vasıta yok. Haftada bir-iki kere babam olacak beyfendinin işi çıkarsa şehre inebiliyorum. Yürüyüşe çıkabiliyorum. Genelde beni gezdir şeklinde talebim olmuyor. Bu ara epey sıkıldım, az önce babama şehre inelim dedim, benzir pahalı, yarın pazara giderim, giderken de gezdiririm diyor. Dedim, marketten al, benzin parasını da ben veririm, yine de kabul etmedi. 1 hafta olmuş dışarı çıkmadım, acayip bunaldım. Bazen bu adamı boğasım geliyor, ölse ağlar mıyım diye düşünüyorum. Genel olarak böyle bencil biri. Çalıştığım zaman da, para isteyeceği zaman arardı. AA babam var, benim için şunu yaptı diyeceğim hiçbir şey yok. Kendime kiralık ev ararken de, ben aradım. Tacizci emlakçılarla vs hep ben uğraştım.

Bu arada ailem köylü değil. Kafa dinlemek için yerleştiler. Her ikisi de maaşlı. Borç harç yok. Araba kullanmayı istememe sebebim de; o cesaret yok. Başkasına zarar vermek istemiyorum. Taksi, git, gel 120 lira. Bundan sonra kendisine minnet etmek yerine, taksiye para vermek daha mantıklı sanki.

Belli ki koskoca insansın, kimse seni eğlemek zorunda değil ve evet bezin çok pahalı. Adam yarın gideekmiş zaten, araba kullanamıyorsan kullanana uyacaksın.

Beni de hayatta yapayalnız bırakan bir ailem oldu öyle daha güçlü olduğumu düşünüyorum. Yerinde olsam tekrar iş bakmaya başlar o mutsuz olduğum yerden çıkarım

Ben sürekli gezmek istemiyorum ki, ilk defa sıkıntıdan teklif ettim. Sanki her gün gidelim, dedim. Marketten ne kadar alacaksa, ne kadar benzin yakacaksa zaten ben verecektim. İşimi evden yapıyorum.

devamli mi kalacaksiniz ailenizin yaninda?

bu nefret bana pek mantikli gelmedi, yani somut, elle tutulur bir sey var mi bu anlattiginizin disinda? yoksa sirf sizin beklentilerinizi karsilayan bir baba degil diye mi nefret ediyorsunuz?

kaldi ki ben babaniza beni sehire gotur senin market alisverisini ben yapayim benzini de ben alayim teklifinizi kirici buldum. karsinizda arkadasiniz yok.

babanızdan nefret etme sebebiniz sadece bu değildir her halde.
Genel olarka böyle; ''bana ne'' der, ''ben uğraşamam'' der. Şimdiye kadar ''nasılsın'' demek için aradığı olmamıştır. Paraya ihtiyacı varsa, ilk önce nasılsın der, sonra para yolla der.
Hayatım boyunca hep böyleydi. Söylediğimin neresi kırıcı?
Yarın gidelim demiş. Çok ileri bir tarih değil ki.
Yaklaşık bir hafta oldu evdeyiz. Ne kadar sıkıcı olduğunu bilemezsiniz.

Hayatım boyunca hep böyleydi. Söylediğimin neresi kırıcı?
bana gore oyle.

ben babanizin yaptigi somut bir sey var mi diye sordum yani yoksa beklentinin altinda kalmasi mi sorun? bir de surekli beraber mi yasayacaksiniz?

bana gore oyle.

ben babanizin yaptigi somut bir sey var mi diye sordum yani yoksa beklentinin altinda kalmasi mi sorun? bir de surekli beraber mi yasayacaksiniz?
3 ay burada kalmayı planlıyorum. 20 dakikalık yere götürmek çok büyük bir yük olmasa gerek. Pazardan domates, salatalık alacak. O markette de var. 1 hafta evde havasız kalmak, sağlığa bile zararlı. Normal hava almak istedim. Genelde de hayatımda babam benim için şunu yaptı diyeceğim bir şey yok. Sadece staj yapacağım zaman 1 günlüğüne görüşme yapacağım yere götürmüştü. 10 yıl önce o kadar.

Allah sabır versin o ana babaya... Sabır sınavısınız resmen.
Senin çocuğun yok, olsa da benim gibi sabırlı bir evladın olmazdı merak etme. Her konuda bilgisi olan laf ebesi!! Ekşide hakkında entry var. Şaşırmadım cevabına.

Bu kadarcık olayda nefret edilecek bir durum göremedim ben. Ama bencillik gördüm epeyce. Yanınızda olmamış olabilir ev ararken tutarken vs vs demişsiniz ama belli bir yaşa gelen insanlar kendi kendine yaşayabilecek sorumluluğu almışsa evini kendi de tutabilir. emlakçıyla kendi de görüşebilir hatta inanmazsınız ama evini kendi de taşıyabilir. şahsen 5 sene yalnız yaşayıp 2 ev değiştirdim ki eminim bir çok insan böyle yapar yapıyor da. başka husumetiniz varsa bir şey diyemem ama bana biraz değişik geldi.

İlk 19 yaşımda yurtdışına çıktım. 3 ev değiştirdim. Benim de yanımda biri yoktu. Ama geçen yıl bir tanıdığımız ev bakmaya geldi, onla gayet de gezdi. Emlakçılarla gezerken korktum açıkçası. Bir sorunum oldu apartmanda, gelip yöneticiyle görüşebilirdi. Bazen erkek figürünü dikkate alıyorlar. Hoşuma giden bir şey olmasa da, bu da bu ülkede bilinen bir şey.
Çıkıp yürüyüş yapın,böylece hava almış olursunuz.
Güvenli bir yer değil. Yürüyorum, ona da o taraftan gitme, bu taraftan gitme diyorlar.

Sen bunalmışsın. Baban da gözüne batıyor. Baban değilde başka biri olsa ona da böyle hissederdin. Biraz kendini telkin etmeye oyalamaya çalış kafanı evde dağıt

Kırıcı değil bence. Babasına direkt benzin benden dememiş ki. Babası benzin pahalı dedikten sonra demiş. Köyde doğmuş büyümemiş olana o ortam sıkıcı gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…