- 10 Ocak 2022
- 3.086
- 6.068
- 108
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Bence o ortamda fazlasıyla bunalmışsınız. Maaşınız da var anladığım kadarıyla. İlk fırsatta merkezde ayrı eve çıkın. Belli bir yaştan sonra aile evine çok zor.3 ay burada kalmayı planlıyorum. 20 dakikalık yere götürmek çok büyük bir yük olmasa gerek. Pazardan domates, salatalık alacak. O markette de var. 1 hafta evde havasız kalmak, sağlığa bile zararlı. Normal hava almak istedim. Genelde de hayatımda babam benim için şunu yaptı diyeceğim bir şey yok. Sadece staj yapacağım zaman 1 günlüğüne görüşme yapacağım yere götürmüştü. 10 yıl önce o kadar.
benim hayat gorusume gore oyle. ben genel olarak da biri bir seye gucunun yetmedigini soylediginde ya da yapmamak icin bir bahane sundugunda ona “o zaman ben yapayim” diyerek teklifimi kabul etmeye zorlamayi sevmiyorum. kaba buluyorum.Kırıcı değil bence. Babasına direkt benzin benden dememiş ki. Babası benzin pahalı dedikten sonra demiş. Köyde doğmuş büyümemiş olana o ortam sıkıcı gerçekten
Zorla tutmuyorlardır eminim köyde. İnsanlar emekli olmuş, sakin bir hayat yaşamak için köye yerleşmiş. Yetişkin çocuklarının ne yapacağı, sıkılıp sıkılmadığı onların sorunu değil.Kırıcı değil bence. Babasına direkt benzin benden dememiş ki. Babası benzin pahalı dedikten sonra demiş. Köyde doğmuş büyümemiş olana o ortam sıkıcı gerçekten
Dediğim gibi zaten kırk yılın başı bunu istedim.Sen bunalmışsın. Baban da gözüne batıyor. Baban değilde başka biri olsa ona da böyle hissederdin. Biraz kendini telkin etmeye oyalamaya çalış kafanı evde dağıt
Sİze her türlü özgürlük sunulmuş derken, yurtdışına gitmemi kastettiniz. Her şeyi kendi imkanlarımla yaptım, burslu bir projeydi. Kabul aldım, gittim. Zincire mi vurmaları gerekiyordu? Dövünce mi sorun oluyor?size her turlu ozgurluk sunulmus genede yaranamamis baba adam kafa dinlemeye koye tasinmis can sikiyorsunuz
evde sikildim ne sacma
bende dovuyor sovuyor sandim
Ve taksi bulunan köy o kadar da dağ başı, kuş uçmaz kervan geçmez bir yer değildir sanıyorum.benim hayat gorusume gore oyle. ben genel olarak da biri bir seye gucunun yetmedigini soylediginde ya da yapmamak icin bir bahane sundugunda ona “o zaman ben yapayim” diyerek teklifimi kabul etmeye zorlamayi sevmiyorum. kaba buluyorum.
ayrica sehre git gel 120 lira demis taksiyle, arabaya benzin almak ve market alisverisi bence her halukarda 120den fazla tutardi. bir de gittiginde babasina uymasi gerekecek. madem parasi var dallandirip budaklandirmadan istedigi saatte cikip, bir kahve icip dolasip sonra da istedigi saatte geri donmesi daha mantikli. ama ben babasina karsi dolu oldugundan dolayi boyle davrandigini dusunuyorum. maksat babayla kapismak yani.
Burası köy, istediğim saatte gidip geleceğim bir yer değil. 2022 yılı olsa da, etraf ne der endişesi var. Bu bir, ikincisi de market alışverişi ve benzin parasını öderim dedim zaten. Babayla kapışmak derken, daha ona bir şey demedim ki!! Üstelemedim. Zaten çok muhabbetim yok, kırk yılın başı bir şey isterim. Her gün değil!benim hayat gorusume gore oyle. ben genel olarak da biri bir seye gucunun yetmedigini soylediginde ya da yapmamak icin bir bahane sundugunda ona “o zaman ben yapayim” diyerek teklifimi kabul etmeye zorlamayi sevmiyorum. kaba buluyorum.
ayrica sehre git gel 120 lira demis taksiyle, arabaya benzin almak ve market alisverisi bence her halukarda 120den fazla tutardi. bir de gittiginde babasina uymasi gerekecek. madem parasi var dallandirip budaklandirmadan istedigi saatte cikip, bir kahve icip dolasip sonra da istedigi saatte geri donmesi daha mantikli. ama ben babasina karsi dolu oldugundan dolayi boyle davrandigini dusunuyorum. maksat babayla kapismak yani.
Çok abartmissiniz burada insanlar hava almak için şehire değil de doğa gidiyorlar. Çıkın dışarıya kafanızı dağıtın. Köyde yaşıtlarınız var mı bir bakın, komşunuza girip bir çay için, annenize kahve yapın karşılıklı için vs.3 ay burada kalmayı planlıyorum. 20 dakikalık yere götürmek çok büyük bir yük olmasa gerek. Pazardan domates, salatalık alacak. O markette de var. 1 hafta evde havasız kalmak, sağlığa bile zararlı. Normal hava almak istedim. Genelde de hayatımda babam benim için şunu yaptı diyeceğim bir şey yok. Sadece staj yapacağım zaman 1 günlüğüne görüşme yapacağım yere götürmüştü. 10 yıl önce o kadar.
Tek beni alıp, elimden tutup gezdirmeyecek. Annem de aynı fikirde,Yazdıklarından düşünce dünyan biraz mantıksız geldi.
Bu sebeplerden ötürü sadece babamdan nefret ediyorum diyorsan bence bir psikologla görüşmelisin
Koskoca insansın , çalışıyorsun , işin gücün var seni gezdirmek zorunda mı adam?
E annenle beraber gezseydiniz o zamanTek beni alıp, elimden tutup gezdirmeyecek. Annem de aynı fikirde,
Haklısınız, yürüme sorunu olan birini yürütmek güzel fikir. Annem o kadar sağlıklı değil. Babam gezdirmezse, hem evde.E annenle beraber gezseydiniz o zaman
Ezbere yorum yapmışsınız, zahmet olmuş. Köy ortamından bahsetmiştim, onlar da tek başıma çıkmamı istemiyor. Güvenli olmadığından. Her köy ortamı, size etrafı ağaçlarla çevrili, yürüyüş yollarının olduğu bir ortamı hatırlatıyor galiba. Burada yol dahi yok.insanlar özellikle köy ortamına temiz havaya sessizliğe kafa dinlemeye gider
altı bezli 1 yaşında bebe değilsiniz anladığım kadarıyla
kendiniz annenizle çıkıp bir yürüyün hava alıp toprağa falan basın azıcık
Haklısınız, yürüme sorunu olan birini yürütmek güzel fikir. Annem o kadar sağlıklı değil. Babam gezdirmezse, hem evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?