Babam olacak insani hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence o ortamda fazlasıyla bunalmışsınız. Maaşınız da var anladığım kadarıyla. İlk fırsatta merkezde ayrı eve çıkın. Belli bir yaştan sonra aile evine çok zor.

Kırıcı değil bence. Babasına direkt benzin benden dememiş ki. Babası benzin pahalı dedikten sonra demiş. Köyde doğmuş büyümemiş olana o ortam sıkıcı gerçekten
benim hayat gorusume gore oyle. ben genel olarak da biri bir seye gucunun yetmedigini soylediginde ya da yapmamak icin bir bahane sundugunda ona “o zaman ben yapayim” diyerek teklifimi kabul etmeye zorlamayi sevmiyorum. kaba buluyorum.

ayrica sehre git gel 120 lira demis taksiyle, arabaya benzin almak ve market alisverisi bence her halukarda 120den fazla tutardi. bir de gittiginde babasina uymasi gerekecek. madem parasi var dallandirip budaklandirmadan istedigi saatte cikip, bir kahve icip dolasip sonra da istedigi saatte geri donmesi daha mantikli. ama ben babasina karsi dolu oldugundan dolayi boyle davrandigini dusunuyorum. maksat babayla kapismak yani.

Kırıcı değil bence. Babasına direkt benzin benden dememiş ki. Babası benzin pahalı dedikten sonra demiş. Köyde doğmuş büyümemiş olana o ortam sıkıcı gerçekten
Zorla tutmuyorlardır eminim köyde. İnsanlar emekli olmuş, sakin bir hayat yaşamak için köye yerleşmiş. Yetişkin çocuklarının ne yapacağı, sıkılıp sıkılmadığı onların sorunu değil.

Sen bunalmışsın. Baban da gözüne batıyor. Baban değilde başka biri olsa ona da böyle hissederdin. Biraz kendini telkin etmeye oyalamaya çalış kafanı evde dağıt
Dediğim gibi zaten kırk yılın başı bunu istedim.
size her turlu ozgurluk sunulmus genede yaranamamis baba adam kafa dinlemeye koye tasinmis can sikiyorsunuz
evde sikildim ne sacma
bende dovuyor sovuyor sandim
Sİze her türlü özgürlük sunulmuş derken, yurtdışına gitmemi kastettiniz. Her şeyi kendi imkanlarımla yaptım, burslu bir projeydi. Kabul aldım, gittim. Zincire mi vurmaları gerekiyordu? Dövünce mi sorun oluyor?

Ve taksi bulunan köy o kadar da dağ başı, kuş uçmaz kervan geçmez bir yer değildir sanıyorum.

Burası köy, istediğim saatte gidip geleceğim bir yer değil. 2022 yılı olsa da, etraf ne der endişesi var. Bu bir, ikincisi de market alışverişi ve benzin parasını öderim dedim zaten. Babayla kapışmak derken, daha ona bir şey demedim ki!! Üstelemedim. Zaten çok muhabbetim yok, kırk yılın başı bir şey isterim. Her gün değil!

Çok abartmissiniz burada insanlar hava almak için şehire değil de doğa gidiyorlar. Çıkın dışarıya kafanızı dağıtın. Köyde yaşıtlarınız var mı bir bakın, komşunuza girip bir çay için, annenize kahve yapın karşılıklı için vs.
Yarın gideceğiniz için abartı değil mi tavrınız? Bence kendinizi biraz sorgulayin acaba fevri olabilir misiniz ya da duygularınızı yoğun mu yaşıyorsunuz hep böyle?
Bahsettiğiniz şeylerin çocuğunu da bir çok kadın tek başına yapıyor ama kimse babasına kin kusmuyor eğer daha başka sebep yoksa fazla şımariksiniz.

Tek beni alıp, elimden tutup gezdirmeyecek. Annem de aynı fikirde,

balıklar bile doğuruyor, insanlara senin çocuğun yok demeden önce doğurana madalya veren olmuş mu bir bakın ,yorum yapmak için çocuk sahibi olma şartı mı var? ben anneyim yorumum kabul olur o zaman ?

hiç sabırlı falan değilsiniz, bahsettiğiniz sebepler bir insandan nefret etmek için yeterli değil hatta aksine destek alması gereken biri gibi görünüyorsunuz buradan bakınca

insanlar özellikle köy ortamına temiz havaya sessizliğe kafa dinlemeye gider
altı bezli 1 yaşında bebe değilsiniz anladığım kadarıyla
kendiniz annenizle çıkıp bir yürüyün hava alıp toprağa falan basın azıcık

Ezbere yorum yapmışsınız, zahmet olmuş. Köy ortamından bahsetmiştim, onlar da tek başıma çıkmamı istemiyor. Güvenli olmadığından. Her köy ortamı, size etrafı ağaçlarla çevrili, yürüyüş yollarının olduğu bir ortamı hatırlatıyor galiba. Burada yol dahi yok.

Haklısınız, yürüme sorunu olan birini yürütmek güzel fikir. Annem o kadar sağlıklı değil. Babam gezdirmezse, hem evde.

Ama konuya bunlari yazmamissiniz ki konu annenizin rahat yuruyememesi ve babanizin onu hic gezdirmemesi gibi yazmamissiniz daha cok kisa bir sure icin geldim babam beni hic gezdirmiyor gibi anlasiliyor konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…