- Konu Sahibi showingnoemotions
-
ilk defa gitmiyorsunuz nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz babanızın öyle bir ortamda sizi gezdirmeyeceğinide biliyorsunuzEzbere yorum yapmışsınız, zahmet olmuş. Köy ortamından bahsetmiştim, onlar da tek başıma çıkmamı istemiyor. Güvenli olmadığından. Her köy ortamı, size etrafı ağaçlarla çevrili, yürüyüş yollarının olduğu bir ortamı hatırlatıyor galiba. Burada yol dahi yok.
aynen öyle dedi çünkü canımAma konuya bunlari yazmamissiniz ki konu annenizin rahat yuruyememesi ve babanizin onu hic gezdirmemesi gibi yazmamissiniz daha cok kisa bir sure icin geldim babam beni hic gezdirmiyor gibi anlasiliyor konu.
Annenizin sağlıklı olmadığını bilmiyoruz kiHaklısınız, yürüme sorunu olan birini yürütmek güzel fikir. Annem o kadar sağlıklı değil. Babam gezdirmezse, hem evde.
aynen öyle dedi çünkü canım
şimdi gelen yorumlara göre çark ediyor geri
Dizlerinden geçirdiği ameliyatların filmini atarsam, konumdan uzaklaşacak mısın?aynen öyle dedi çünkü canım
şimdi gelen yorumlara göre çark ediyor geri
Kendime güvenmiyorum, o nedenle ehliyet almayacağım. İnsanların canı benim için önemli.Annenizin sağlıklı olmadığını bilmiyoruz ki
O zaman alın bir ehliyet babanızın da arabasını alıp annenle siz gezin sorunu kökten çözmüş olursunu.
Şimdi kursa yazılsan 2 aya ehliyetin olur
Bu yanlış bir düşünce ama saygı duyarımKendime güvenmiyorum, o nedenle ehliyet almayacağım. İnsanların canı benim için önemli.
annenizin yürüme sorunu olduğuna inanmıyorum demedim ki ispatlamaya çalışıyorsunuzDizlerinden geçirdiği ameliyatların filmini atarsam, konumdan uzaklaşacak mısın?
En az 20’li yaşlarında kendi ihtiyaçlarını karşılamaktan aciz yetişkin bir kadın 60’lı yaşlarda bir adam ihtiyaçlarını karşılamıyor diye kızıyor. ŞahaneKendime güvenmiyorum, o nedenle ehliyet almayacağım. İnsanların canı benim için önemli.
pardon gidip gelmenin laf olacagini dusunmemisim! buradan bakinca babanizla kapismis gibi duruyorsunuz!! ben size market ve benzini teklif etmemissiniz demedim!!! bu gerginlik sizin bunyenize zarar, yazilani anlayamiyorsunuz, biraz temiz hava alin!!!!!!Burası köy, istediğim saatte gidip geleceğim bir yer değil. 2022 yılı olsa da, etraf ne der endişesi var. Bu bir, ikincisi de market alışverişi ve benzin parasını öderim dedim zaten. Babayla kapışmak derken, daha ona bir şey demedim ki!! Üstelemedim. Zaten çok muhabbetim yok, kırk yılın başı bir şey isterim. Her gün değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?