Ayni kisi degiliz dunki konuyu acan benım bu benim konum değil. Namaz kilmak istemiyorsaniz kilmayinmis sanki biz hobi olarak kiliyomus gibi yapiyoruz az oturup dusununde mantikli yorumlarda bulunun dalga geçtiğimizi nerden cikardiniz sizden mi ogrenicez ayibi gunahi neyin ayip olup neyin olmadigini iyi biliyoruz ki asil sizin yaptiginiz 'kınayıcı' uslubunuz ve yorumunuz ayip tutturmussunuz bi dalga gecmektir diye iyiki derdimizi yazdik buraya sinirini cikarmak isteyen konulara saldiriyo
Hiç unutmam; yıllar önce kafamı evdeyken meraktan bir sardim, babamdan sopayı yiyecektim az kalsın, kafamdakini fırlatıp attı:) canım babam, benim tek özendiğim kisi :)
Gerçekten çok hoş, çok övünülesi özenilesi bir davranış olmuş. Bunu burada anlatmanız da çok alakalı olmuş evet.
Farkındaysanız babanızın yaptığıyla konu sahibinin babasının yaptığı arasında hiçbir fark yok. İkisi de zorbalık. Meraktan yapmışsınız ama örtünmek istiyor da olabilirdiniz. Dayak mı yiyecektiniz babanızdan bunun için?
Ben hayatımda hiç kapanmayi düşünmedim arkadaşım
Ben hayatımda hiç kapanmayi düşünmedim arkadaşım
insanlar mahşer gününde yine böyle kolaya kaçacakmış..
annem babam zorlamadı, onlar kıl demedi , onlar kıl dese kılardım diyecekmiş...
sizinki de bunun fani dünya versiyonu..
babam kıl demese kılacağım... babam zorlamasa yapacağım...
yav he he..
zorlayan insanların varlığına inanırım.
ama birisi tutup namazı da laf olsun diye kılıyorum derse ne o insana inanırım ne de o insanın kalp güzelliğine..
halbuki gerçek anlamda namazınızı kılıp Allah'a yönelseniz tüm bunların dert olmaktan çıktığını göreceksiniz..
ne acı ki Allah size ciddi mana da secde etme fırsatı veremiyor..
babamı kandırıyorum diye sevinmek yerine bu huzura erişemiyorum diye üzülün..
Allah babanıza merhamet size vicdan nasip etsin..
Farkındaysan yazdıklarından öyle anladığımı falan söylemedim ben zaten. Ola ki isteyecek olsan dayak mı yiyecektin yani dedim.
Biraz baktım Nisa evlilik ve miras konularından bahsediyor gibi. Tabi ki detaylı okumak lazım. Başka bir başlıkta paylaşmakta fayda var
bu babanızın yaptığı davranışı haklı mı çıkarıyor hanımefendi...diğerinden hiçbir farkı yok fndkfndk a katılıyorum.
Siz niye bukadar sinir yaptınız ki?
Herkezin hayat standartları, yaşayış statüsü çok çok farklı evet belki ben isteseydim babam benimle görüşmek bile istemezdi ..net
Evet bana gore haklı çıkarıyor, benimde küçük yaştaki çocuğum kafasına sofra bezinin sarip , karşıma geçip tvdaki teyzelerin aynısı oldum dese aynı sert çıkışı bende yapardım.
Hayır neden sinir yapayım ki, gayet naif bir üslupla yazdığımı düşünüyorum. İnsanların inancına, yaşayış biçimine dil uzatmamam gerektiğini bilecek inanca sahibim ben çok şükür. Israrla neden bahsetmek istediğimi anlamıyorsun.
Konu sahibi kapanmak istemiyor, babası onu kapanmaya zorluyor. Senin baban da tam tersini savunuyor, kapalılığa karşı çıkıyor. Evet ikinizin babasının da kendi inancıdır, buna da kimse bir şey diyemez. Ama ikinizin babasının da kızının kapanma yada açılma kararına karışma hakkı yok.
Şu an babanla aynı fikirdesin, o yüzden anlayamıyorsun yaptığının doğru bir şey olmadığını. O yüzden dedim "ya kapanmak isteseydin" diye...
Özetle konu sahibinin babasıyla senin babanın tavrı arasında fark yok. Tek fark konu sahibi babasıyla aynı görüşte değil, sen babanla aynı görüştesin.
Site ateistlerin siber saldirisina ugradi resmen.
Allah ıslah etsin sizi yardım istedik konu açtık ne dinsizliğimiz kaldı ne yalancılığımız kapatılsın konu lütfen, merak eden olursa özel mesajla anlatabilirim merak ettiklerini
Bir insanın sırf kapan dedi diye " babam olacak şahıs" diye bahsetmesi ne acı.. İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur üniversiteye gidin gönlünüzce yaşayın. Dün de aynı konu açıldı sanıyorum aynı kişisiniz. Namaz kılmak istemiyorsanız kılmayın. Kılıyormuş gibi yapıp dalga geçmeyin ayıp ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?