• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam öldü dersin dedi :(

benim tandıgım bir kızında babası benzer nisana gelmedi dugune zor geldi yani ona kalsa zor evlenirdi kız hayatınızı kesintiye ugratmayın hic yanlıs birsey yapmıyorsunuz neticede
Evet cok dogru. Erkek arkadasimin dayisini taniyor zaten yakin arkadaslarmis onceden. Cok iyi bir aile hersey tamam ama ben hazir degilim diyor. Kendi de kabul ediyor herseyin yolunda oldugunu. Ama dogru birilerini beklersem asla evlenemem. Dediginizi uygulayacağım. Ustumden dag kalkti resmen cok sagolun

babanla annen ayrılmış olabilir ama babanın sana karsı ömür boyu sorumluluğu var yaptığı son derece yanlış. baba buna gelmezsen seni ömür boyu affetmem de çık işin içinden gerisini de hiç düşünme kimse de sormaz babanı merak etme

babanla annen ayrılmış olabilir ama babanın sana karsı ömür boyu sorumluluğu var yaptığı son derece yanlış. baba buna gelmezsen seni ömür boyu affetmem de çık işin içinden gerisini de hiç düşünme kimse de sormaz babanı merak etme
Cok zor zamanlarimda da kapat isim var deyip telefonu yuzume kapatmisligi da var coktan koptuk biz. Ben gerekeni soyleyip cekileyim yanımda olmak isteyen olur zaten en guzeli bu

Bende anlamadım eksik yok hersey tamam sadece gelip oturacak onun içinde hayir diyor. Ben onlarda babasi dedesi bir suru erkek var ama biz sadece 3 5 kisiyiz dayım amcamda yok. Nasil aile bunlar diye dusunurler mi acaba

düşünürlerse düşünsünler. annesi babası ayrı insanların sırf söz nişan için birlikte olmaya zorlamasını ben çok doğru bulmuyorum. benim de annem babam ayrı bizde de sorun eşimin annesi babası istemeye gelmemişti söz nişan hiçbirinde yoklardı biz yadırgamadık herkesin niyeti kendine.
önemli olan sizin mutlu olmanız ..

düşünürlerse düşünsünler. annesi babası ayrı insanların sırf söz nişan için birlikte olmaya zorlamasını ben çok doğru bulmuyorum. benim de annem babam ayrı bizde de sorun eşimin annesi babası istemeye gelmemişti söz nişan hiçbirinde yoklardı biz yadırgamadık herkesin niyeti kendine.
önemli olan sizin mutlu olmanız ..
Dogru evet. Kotu dusunen de dusunsun degil mi? Benim yaoacak birseyim kalmadi cunku sokaktan adam çekip getiremem isteme olsun diye. Elimden geleni yapip bu nisani yapicam

Kendi bilir.
Benim de annem yanımda olmamıştı.
Eşimin ailesi de eşim de bir kere bile lafını yapmadılar sağ olsunlar ama benim içimden geçenleri sorun bir de...
Sakın ağlayıp sızlama gel diye. Gelecekse zaten gelir. Gelmezse de yapacak bir şey yok

Gerçekten öldü de öle babalık olmaz sana annenle ayrı olduğunu hissettirmemeye çalışması gerekirken o tutup ne yapıyor senin bi suçun yok kimse yadırgamaz ama babana tavrını mutlaka belli et bu fazla sorumsuzluk

Ölmeyi kendi seçmiş. Karşı tarafın kalabalık olmasını sıkıntı yapma derim. Herşeyin denk olduğu için değil sevdiğiniz için evleniyorsunuz.
Allah hayırlı etsin inşallah

Baban gelmesin yapacak bişey yok . Seneye olsa geleceğinin garantisi var mı, bencillik yapıyor, o kendini hiçbir zaman hazır hissetmeyecek, sen erteleme yap sözü nisanı

Aile büyüklerinizin hatrı sayılır tadınıkları vardır elbet... Benimde sözümde ailem dışında kimse yoktu çünkü uzaktalar.. Ama apartmandakiler yakın tanıdıklar dolusunca o kalabalık gelen aileyi bastırdılar :) siz de o şekilde birilerini davet edebilirsiniz...

Babanızın yaptığı çok yanlış... Benim babam yok, o gün de olamadı haliyle ama eksikliğini nisan, söz,kına düğün vs hepsinde hissettim , bir kanadım kırıktı resmen... Bunu size yapmamalı... Gelmemekte ısrar ediyorsa da kendisi bilir, ömür boyu kendisi yaşar eksikliğini...

sanırım yapılacak tek şey ayrı ayrı istenmeniz hem annenizden hem babanızdan. bir yakınımızın öyle olmuştu hiç de sorun olmadı.

Annenle aynı ortamda bulunacağından dolayı mı hazır hissetmiyorum dedi anlamadım. Ama öyle bile olsa yerinde olsam şunu söylerdim "Kızının sözü oluyor, böyle önemli bir zamanımda beni sahipsiz bırakıyorsan bende bunu asla unutmam baba. Annemle ne yaşamış olursan ol, ben senin kızınım. Bu da senin kızının günü. Hala bencilce hazır hissetmediğini mi söyleyeceksin?"

baban zaten şımarık sorumsuz adamın teki annen boşanmakla iyi etmiş baksana saçmalıklarına

bu baba seneye de bi bahane bulur gelmez nişana. siz teklif etmişsiniz. yapacak bişey yok. hayatınıza bakın.

babanıza da bu özel günümde yanımda olmadın beni de annemi de unut diyip resti çekin. çocuk mu bu ya bu ne kapris

baban annene güya yaranmaya çalışıyor ama böyle yaparak bşr kez daha yenilgi alıyor kendisi yüzünden...
sen erkek arkadaşına demişsindir zaten babamla annem ayrı babam sözüme katılmayacak diye..

yerinizde olsam bende ölďü de yoluma bakarim adamin umrunda bile degilsiniz çünkü

Back
X