• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam öldü dersin dedi :(

gelmezse gelmesin. onun ayibi. hayatuna sekil vermesine izin verme. neyi ne zaman planladiysan oyle gerceklestir. bi de onun gonlunu mu yapicaksin. gelmemesnde hayır ara. salla.

Gelir o sen merak etme
Gelmese de olur takılma kimseyi ilgilendirmez senin aile içi meselen kimsede soramaz zaten
Varsa başka bi erkek çağır 3 bayan kalmayın diye
Karşı tarafın erkekleri ile muhabbet etsin

Benim böyle bı günümde yanımda olmayacak kişi için ne ölüme ne dirime der tüm dayı amca ve enistelerimi çağırırdim düğün içinde haber vermezdim kimlikle baba yazan adama

gelmezse gelmesin. nasil aile diye dusunecek olan da bir zahmet kendine gelsin. ben olsam helal olsun kadinlara baslarinda bir erkek olmadan pasalar gibi bir kiz evlat buyutmus derdim. sikma canini keyfini cikar...

siz yapın sözünüzü
kendi çıkarları bencillikleri uğruna çocuklarını üzenlerden ifrit oluyorum

Arkadaslar merhaba. Yakin zamanda sozum olacak. Annem ve babam ayri. Babam hala annemi seviyor barışmak istiyor. Ama fazla sorumsuz kisacasi imkansiz. Anneme hak veriyorm her konuda. Soz icin hersey tamam ksrsi tarafin ailesi hazir. Benimkilerde. Annemi bile ikna ettim babamla ayni ortama girsin diye. Ama babam kendimi hazir hissetmiyorm diyor. Maddi sikintimiz yok. Babam gelmiyorum diyor. Karsi taraf biraz kalabalik. Erkekler kadinlar herkes gelcek. Ama babam gelmezse ben anneannem teyzem annem olcaz. Babama gelmesi icin yalvariyorm resmen gelmiyorm diyor. En son gelsende gelmesende olcak bu söz dedim. Babam öldü dersin dedi. Amaci daha cok parasi olsun annemin gozunu boyasin istiyor. Salon tutacam seneye diyor. Biz cok paramiz olsada salon istemiyoruz. Simdi biz onlarin karsisinda boyle ne duruma dusucez bilmiyorum. Ne yapmaliyim? Yardim edin. Uyuyamiyorm bile sıkıntıdan

Babanızı karşınıza alın, benim sözümü hiç bir işe alet etme, eğer hayatımın en önemli gününde yalnız kalırsam bundan sonra sana gerçekten öldü muamelesi yaparım de , restini çek. Koskoca adam aklını başına alsın biraz

Ay bi de trip atmış "öldü dersin" demiş. İyi de insan böyle boş bir bahaneyle en önemli günlerinde yanında olmayan babayı eskisi gibi görür mü hiç?

Yapın sözünüzü. Gelmezse de onun ayıbı. Sizin utanacak bir şeyiniz yok. Asla mahcup olmazsınız. Ben istenirken de evlenirken de ailemde annem, teyzem, anneannem vardı. Benim de anne babam ayrıydı, babam vefat etmişti. Dayım vs. benim de yok. Kimse de "ne biçim aile" demedi. Ha derlerse de onlar da sağlam pabuç değilmiş dersiniz. Önemli olan hayatınızdaki insan. Gerisi hep formalite. Üzmeyin kendinizi, hepsi yoluna girer. Planları bozmayın.

Yaşlı bir aile buyugunuz varsa onu cagirin. Ondan istesinler sizi. Eger yoksa da sozden once esinizin ailesine durumu acikca soyleyin. Annemle babam ayri babam o yuzden gelmek istemiyor beni annemden isteyeceksiniz de gogsunu gere gere. Bunda utanacak sikilicak bir durum yok uzulme. Yakinarkadasin varsa onuda cagir sana destek olur.
Uzme kendini. Kizinin bu ozel gununde yaninda olmayacaksa o dusunsun. Sen ara soyle babana da benim sözüm olacak kararini iyi gozden gecir sn olsan da olmasanda olacak bu is de.

Back
X