Babam onay vermedi.

Babanızın ne düşündüğünü bilemeyiz tabi ama iç tanımadan uzman çavuş olduğu için ilerde psikolojisi bozulur sana karışabilir demesi saçma insanız sonuçta yarın birgün hepimizin psikoloji bozulabilir :) babanızı ikna edin bi tanışsın konuşsunlar sevgilinizde üzülmüştür ondan sitem ediyordur rezil ettin beni diye 3 senelik ilişki sonuçta.

Kızlar kafayı yicem evlenecem dedim üç senedir tanıdığım insan kendisi uzman cavuş ben hemşireyım babam yok dedi psikoloji bozulur sana karışır vs bir sürü sey saydı ama erkek arkadasıma babamın onay vermediğini söyledim bir anda uzaklaştım hata yaptım ama günden güne eriyorum kilo verdim unutamıyorum annem görüyor halimi ben konuşucam babanla dedi bu sefer erkek arkadasım sen beni herkese rezil ettin diyor ve konuşmak istemiyor çok kırıldım abim bir taraftan istemiyor gercekten kafayı yicem sırf uzman cavuş diye annem arkamda. Abim herseye bir yorum yapıyor sözde benim mutluluğumu istiyor fakat ben böyle çok mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum annem ben arıcam diyor eski erkek arkasımı konuşmak için. Bilmiyorum ne olur ne biter kafam allak bullak lütfen yardım edin
Sırf babası istemiyor diye hiç bir problemimiz yokken benden uzaklaşan evlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim olsaydı ben de tepki verirdim. Bunlara takılmayın bence... İlk babanızı ikna edin sonra da sevdiğiniz adamın gönlünü tekrar kazanmaya çalışın

Kızlar kafayı yicem evlenecem dedim üç senedir tanıdığım insan kendisi uzman cavuş ben hemşireyım babam yok dedi psikoloji bozulur sana karışır vs bir sürü sey saydı ama erkek arkadasıma babamın onay vermediğini söyledim bir anda uzaklaştım hata yaptım ama günden güne eriyorum kilo verdim unutamıyorum annem görüyor halimi ben konuşucam babanla dedi bu sefer erkek arkadasım sen beni herkese rezil ettin diyor ve konuşmak istemiyor çok kırıldım abim bir taraftan istemiyor gercekten kafayı yicem sırf uzman cavuş diye annem arkamda. Abim herseye bir yorum yapıyor sözde benim mutluluğumu istiyor fakat ben böyle çok mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum annem ben arıcam diyor eski erkek arkasımı konuşmak için. Bilmiyorum ne olur ne biter kafam allak bullak lütfen yardım edin
Yani baban istemiyorsa vardir bir hayir sen ikna edemediysen bu erkege duser ikna etmek, sen onu baban istemiyor diye rezil etmemissin kendini suclama .. o seni sucluyor diye hatali degilsin bak sevdigin kisi sana sahip cikmak yerine seni sucluyor bu davranisda ilerde herseyde seni uzecegini gosteriyor zaten bence abini ve de babani dinle hersey sevince guzel olmuyor evliliklerde. Genelde aile onayi olmayan evliliklerin bir cogu husranla bitiyor. Dusunsene evlenincede erkegin ailesi sirf buyuzden sana cok ilerde zaten bnim oglumu istemediler biz seni sevmiyoruz gibi davranislarda bulunacaklardr. Evlenirseniz iki tarfta tepkili olacak bence hayirli olan olsun sana simdiden sahip cikmamis babanin gonlunu kazanmak yerine seni suclamaya girmis rezil ettin diyerek. Sende saf olma kendini suclu hissetme

Sevgilin haklı bence.
Baban sırf mesleğinden ötürü reddetmil, başka bir gerekçesi yok.
İlerde kime ne olacağı bilinmez Allah korusun belki senin bir rahatsızlığın olacak bunun garantisini kim verebilir?
Adamdan doğrudan baban yüzünden uzaklaştığın için onun da sana bu şekilde davranmasını normal buldum ben.

Babanızın ön yargısı ilginç.
Sizin direkt uzaklaşmanız ilginç.
Çavuşun kızması da ilginç.

Bermuda üçgeni gibi olmuşsunuz. Bence zaman verin kendinize ve ona.

Babanın hiç bir dayanağı olmayan sözü yüzünden sevdiğinden uzaklaşmışsın. Benim eşim de jöh, benim annen de asker olduğu için stresli olur sinirli olur va va bir sürü şey dedi sevgimden vazgeçmedim. İyi ki de vazgeçmemişim. Maşallah dünyanın en anlayışlı en merhametli en sevgi dolu en düşünceli kocasıyla evlenmişim. İnanın 3 gün dağa göreve gider 30-40 km yol yürür çantayla silahla, gelir ne bi suratını düşürür ne bi stresli sinirli davranır! Gelir sıkıldın sen de ben yokken der beni gezdirir tozdurur hep böyleydi aksine daha beni düşünür. Yorgun argın olsa bile kendinden önce beni düşünür. Bunun meslekle değil insanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. O insanlar vatan millet için burda siz buralara rahat rahat girin diye canlarını ortaya koyuyorlar; meslekleri yüzünden yapmaz ama az bi sinirli olsa stresli olsa da çok mu? Hayat hep güllük gülistanlık değil o neşesizse siz ona neşe olurdunuz. Babanız sanki asker miydi de çok emin konuşuyo?! Şu ebeveynlerin her şeyi en iyi biz biliriz modundan çıkmaları lazım. Siz de biraz kendi düşüncelerinize göre hareket edin bence çocuk değilsiniz ne de olsa. İçkisi olur kumarı olur gece hayatı olur ailesine aşırı bağlı olur babanız olmaz der anlarım ama uzman çavuş diye olmaz denir mi ya? Dünyanın en zor en kutsal mesleği. Çok yazık.

Babanızın bir bildiği vardır zorlamayın derim...

Hayırlısı ne ise hakkımda o olsun diyin.Babanızda önyargı var hemen evlilik düşünmeden hayırlısını dileyip ısrarınızı gösterin.Babanız da bir süre sonra ısrarından vazgeçecektir.

Çocuk tekrar istememekte haklı seni valla hemen çat die bırakmışsın ortada
Biraz çabalasaydın belki vazgecmediğini görünce baban ikna olurdu

Biz sana demistik dememeleri icin bence babani dinle erkek arkadasnda cabuk pes etmis zaten belki babanin onay vermemesi hayrli biseydir

Back
X