Babam sevgilimi istemiyor anneme kızımı soğut ondan demiş :(

Duzenlı bır ısı var mı ve gelırı ıyı mı?Babanın bu konuda endısesı vardır belkı..Dıploma herseyı cozmez onemlı olan ekmek tutması

Duzenlı bır ısı var mı ve gelırı ıyı mı?Babanın bu konuda endısesı vardır belkı..Dıploma herseyı cozmez onemlı olan ekmek tutması

yok öyle bazı yerlerde geçici olarak çalışıyordu ama ben derslerine fazla çalışamıyor diye çıkmasını istemiştim oda işten çıkmıştı sadece okuyor yani oda açık öğretimden

şimdi geldim eve biz ayrıldıkhiç kıyamıyorum ona kendimi değil onu düşünüyorum ama hayırlısı bu galiba ben babamı alıp karşıma ona hayır diyemem ...yanındayken o ağladı onu görünce ben ağladım 2 saat boyunca doğru düzgün konuşamadık bile ama bu şartlarda elimden bir şey gelmiyor yarın öbür gün bir şey olduğunda babam ben demiştim sana dediğinde ben babama cevap veremem...kendimi çok suçlu hissediyorum ama rahatsızım mücadele etmeye gücüm yok Allahım onun hakkında da hayırlısını versin

bence çook yanlış yaptın, ara ve barışın
babanı da hiç anlayamadım valla, bu ülkede en çok işsizlik çekip sersefil olanlar malesef öğretmenler
belli mi olur sen atanamazsın da onun iyi bir işi olur... umarım baban utanmaz yine de ne diyim...

evet haklısınız ama şuan sağlıklı düşünemiyorum oturup bir kaç gün sakin kafayla düşünmem lazım sanırım

birçok yönden birbirine denk(!) olan bir evlilik yapan arkadaşımın boşanmış olduğunu öğrendim bugün. meslek, boy, yaş vb denklikler yeterli değil.

binlerce öğretmen var atanmayı bekleyen... hala ailesinden harçlık alan arkadaşlarım var. öğretmenlik çok kutsal bir meslek ama onun da iş garantisi yok, unutmayın.
erkek arkadaşınız eğer çalışkan, azimli, sorumluluk sahibi biri ise, yine çalışır, ekmek paranızı kazanır bence. diğer konularda uyumlu iseniz, boy, eğitim vb konulara takılmanız üzücü...

babanız önyargılı olabilir, siz sevdiğinize-ilişkinize güveniyorsanız vaz geçmemelisiniz.
hemen evlenmiyorsunuz, zamana bırakın.
boyunuza, eğitiminize uygun biri ile evlenirseniz, mutlu olacağınızın garantisi var mı? babanızın lafı ile ayrılmasaydınız keşke.
bir çok konuda ailenizin etkisinde kalan biri iseniz, belki de doğru olan budur.
hayırlısı olsun...

evet kimin ne olacağı belli değil hiç bir işin mesleğin yada bir şeyin ne olacağı kesin değil...annem babamla konuşmuş babam biraz daha yumuşamış bu konu da

koca adam boyunu ağzına alması bile tuhaf ne yapcak...ikincisi meslek bunlardan sorun çıkaranlara çok kızıyorum hem bakalım sen öğretmen olcak dur bakalım daha kpss var babanz indirsin biraz burnunu kusura bakmayın ama

yorumunuz için sağolun ama cidden babam burnu büyük biri değildir sadece ilk tepkisi biraz sert oldu artık biraz daha olumlu bakıyor olaya

anneniz babanıza zamanında onun da istenmeyen damat olduğunu ama severek evlenip ne kadar mutlu olduklarını hatırlatsın bence bi an önce. zamanında bu yollardan kendi geçmiş olan bir baba şimdi kızına aynı şeyi yaşatmayı nasıl içine sindirebiliyor acaba. boy sorunu da neymiş canım insanlar bu kadar da dış görünüşleriyle değerlendirilmemeli. okul meselesine gelince de çalışan başarmak isteyen insan açıktan okusa bile çok güzel yerlere gelebilir bunun çok örnekleri var hayatımızda, çevremizde.

annem ona çok hatırlatmalar yaptı babamda ilk ana göre baya yumuşamış ben sevdiğim kişiyi aldım kızımı da sevdiğine veririm ama daha iyi biri olsa daha iyi olur diyormuş yalnız ilk duruma göre baya yumuşamış

Benim boyum 1.60 sevgilimin 1.80
Benim kv beni kesin taslicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…