Babam sorunu

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
Daha önceki konumu okuyanlar vardır . Babam erkek arkadaşımı istemiyor sırf evlenince Avcılar'da oturucaz diye dün çok büyük kavga ettik. Tanışmaya geldiklerinde rizaci değilim evlenmenize diyecekmis çocuğa . Ben bunu çocuğa da söyleyemedim napicam ben ya bi akıl verin nolur.bu arada yaşım için yorum yapıp küçük müsün baban ondan mı karışıyor diyenler var ben 27 yaşındayım

Daha önceki konumu okuyanlar vardır . Babam erkek arkadaşımı istemiyor sırf evlenince Avcılar'da oturucaz diye dün çok büyük kavga ettik. Tanışmaya geldiklerinde rizaci değilim evlenmenize diyecekmis çocuğa . Ben bunu çocuğa da söyleyemedim napicam ben ya bi akıl verin nolur.bu arada yaşım için yorum yapıp küçük müsün baban ondan mı karışıyor diyenler var ben 27 yaşındayım
evleneceğim kişiyle paylaşmalısın bunu gelince şok etkisi olur

Konunu okudum da Avcılar'da oturmanı istemedigi için vermiyormuş.
Bu bence bahanesidir babanın.
Ha diyelim bahanesi değil.
Erkek arkadaşında Anadolu yakasına tasinsin madem.
Çok mu zor ?

Tek bir şey yazmışsın. Başka sebepleri olmalı babanın, adamın çekinceleri var belli ki. Biraz daha detay verir misin?

Daha tanışma olmamış nerede oturacağınızı belirlemişsiniz.
Hadi belirlediniz ailenize neden hemen söylediniz ?

Başka bir ilçede oturacaksınız diye bu kadar net hayır demesi de anlamsız, altında başka bir sebep olabilir gibi geldi.

Avcılarda oturmak kanun hükmünde kararname mi? Oturmayıverin alala...
Aynen.
Azıcık babalarınızı dinleyin.
Her şey karşı tarafın istediği gibi şekillenmek zorunda değil.
Erkek arkadaşı da diretiyor orta yolu bulmak gibi bir derdi yok anladıgım kadarıyla.

Tek konunun avcılar olmadığını bellide.. Avcılar kadar deprem riski çok fazla yüksek bir yerde oturmayın sizde hem kendiniz güvende olun hem babanızın gönlü olsun

Ay gerçekten ne var sanki biraz ortada bir yere taşınsanız.
Çözüm odaklı çalışın yahu buralarda fikir isteyecek bir mevzu değil.
Bu kadar severek ayrılmaya yol açacak bir mevzu hiç değil

Tek sebep Avcılar ise, erkek arkadaşınıza söyleyin, daha orta bir yer olsun. Babanız neden Avcıları istemiyor? Şuan oturduğunuz eve uzak mı?

Hatırladım ben sizi. Babanız deprem korkusu ve mesafelerin uzak olmasından, kızlarına düşkün olduğundan Anadolu yakasında dizinin dibinde istiyordu sizleri. Valla o zamanda demiştim ama oldu da evlendiniz çok iyi bir iş pozisyonu için yurtdışına gitmesi gerekti o zaman ne olacak gitmeyecek misiniz? Ya da il dışında çalışması gerekti olmaz 🙅‍♀️ babamın yanında oturmalıyım mı diyeceksiniz? Erkek arkadaşınıza durumu anlatın. Babanızın korku, kaygı ve önyargılarını ama sizleri çok sevdiğini buna çözüm üretemezsek babam çok kararlı vermem diyor diyin. Olmazsa taşınsın o tarafa baktınız yapamıyorsunuz taşınırsınız Avrupa yakasına. Olmaz mı?

Hatırladım ben sizi. Babanız deprem korkusu ve mesafelerin uzak olmasından, kızlarına düşkün olduğundan Anadolu yakasında dizinin dibinde istiyordu sizleri. Valla o zamanda demiştim ama oldu da evlendiniz çok iyi bir iş pozisyonu için yurtdışına gitmesi gerekti o zaman ne olacak gitmeyecek misiniz? Ya da il dışında çalışması gerekti olmaz 🙅‍♀️ babamın yanında oturmalıyım mı diyeceksiniz? Erkek arkadaşınıza durumu anlatın. Babanızın korku, kaygı ve önyargılarını ama sizleri çok sevdiğini buna çözüm üretemezsek babam çok kararlı vermem diyor diyin. Olmazsa taşınsın o tarafa baktınız yapamıyorsunuz taşınırsınız Avrupa yakasına. Olmaz mı?

arkadaş biraz konu hakkında bilgi vermiş

bu dedikleri doğru ise yani yakın olsun yanımızda ol ise dertleri asla olmaz deyin

yani konu deprem vs ise daha güvenli semt tercih edilebilir ama erkek tarafının değil de benim elim üstünüzde olsun ise fikir bu da kabul edilemez

ama çözüm kolaydır iki tarafa da uzak bir semt

istanbul da yer mi yok

ayrıca iş nerede ise ev de oraya en yakın yerde olmalı ki eve zaman kalmalı

yoksa adam 3 saat sabah 3 saat akşam gidip gelecekse evlenmiş olmanın bir etkisi yok zira evi otel olarak kullanacağı açık

Babanizin tek derdi avcilarda oturmaniz degildir.
Bu kadar sacma bir sebepten dolayida yillarin tecrubesi olan babanizi kirmayin derim.
Orta yolu bulmak icin erkek tarafi birazda cabalasin, sadece siz karsi tarafin istek ve dileklerini yerine getirmeyin.
Ayrica kiz evi naz evidir bunu da unutmayin, bu kadar da kendinizi herseye "olur" diyen taraf yapmayin derim.

Babaniz biraz abartmis tabii, geldiklerinde "bu is olmaz" demesi de yakisik almaz.
Ama tabii tum gerekceleri siz bizimle paylasmadiginiz icin, sadece bu konu ustunden yorum yapmak zorunda kaliyoruz.
Daha etraflica paylassaniz bizim de tavsiyelerimiz daha mantikli yonde olabilir.

Babam bize aşırı düşkün iki ablamda bize çok yakın oturuiyo bizden uzakta kalamiyor tüm ailesini yanında istiyor işimi de okulumuda aynısıni yaptı hep eve yakın yerler oldu

Avcılar'da oturursam yalnız kalacağımi onlardan uzakta mutlu olamayacağımi soyluyo pişman olursun diyo

Back
X