- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
Allah Allaaaaah. yeminlee sinir oldum haa. musallat oolmuş resmen. Rabbim cehennem ateşlerinde yakar inşallah. pislikk, sülük gibi yapışmışş..
canım sende neden söylemiyosun kocana, bunlar seni ararlarsa sakın açma bile telefonunu, açarsanda para yok, borçlarım var de. niye tembihlemiyosun. çok mu hoşuna gidiyo böyle sömürülmek. vallahi ben senin yerinde olsam bütün irtibatımı keserim. arasa bile bulamaz beni.. çoksun dursun, kendi başını yesin..
yoksa bu gidişle yuvanda yıkılır ben sana söylim.. kocan iyidir hoşdur ama elbet bigün yüzüne vurur senin ailenin asalaklığını.. o vurmasa onun ailesi vurur.. ne gerek var be canım böyle kepazeliğe.. bak ne güzel evlenmişsin, yeni bir hayat kurmuşşsun kendine.. yazık değil mi sana, eşine..
bütün irtibatını kes onlarla, ne ölüsü ölüne ne dirisi dirine.. başka yolun yok..
kız vallahi güldürdün beni :) o kadar değil sülük ve cehhennemi abim için kabul etsem de babam için etmem edemem...eski yorumlarımda bahsettim zaten eşimi uyardım...içime atmamak için buraya yazıyorum öfkem hat safhada ..betdua felan edecek değilim sadece babam neden laftan anlamıyor?? beni çocuk yada güçsüz mü görüyor?? yada çok çaresiz ama ben uyarırken beni dinlmedi ayrıca yuvamı bozmalarına asla müsade edemem babam bile olsa resti çekerim...