- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Bilemiyorum valla. Anlamıyorum ben de.
Maddi olarak destek beklemiyorum, param var çok şükür herşeyi halledebilirim de ama gene de böyle demese keşke.
Sormadım. Arada bir trip atasım geliyor babama.
Babaninizin eger durumu yoksa anlarim ama durumu olmasina ragmen öyle bir tavirla tepki veriyorsa ben bayagi alinirdim sizin yerinizde olsam.
Ben evlendigimde annem babam ellerinden gelen herseyi yaptilar, ki ben agzimla bir sey istemedim onlardan.
Unutmayin ki aileniz size ne kadar deger verirse, siz de esinizden ve ailesinden o kadar deger görürsünüz.
Maddi durumu da kötü değil. Orta halli diyelim.
Babam normalde hiç cimri değil. Mesela beraber yemeğe gideriz, ben ödemek isterim kesinlikle ödetmez. Eve canımız ne istiyorsa alır getirir.
Ama mesele çeyiz hazırlıkları ve düğün olunca bir şeyler oluyor adama.
Maddi durumu da kötü değil. Orta halli diyelim.
Babam normalde hiç cimri değil. Mesela beraber yemeğe gideriz, ben ödemek isterim kesinlikle ödetmez. Eve canımız ne istiyorsa alır getirir.
Ama mesele çeyiz hazırlıkları ve düğün olunca bir şeyler oluyor adama.
babanızın tutumu gerçekten çok yanlış ama bir de şunu düşünmek lazım babanızın tarzımı bu yoksa sadece size ve nişanlınıza gelince mi böyle oluyor bu çok öenmli bazı insanlar böyledir.... bunun ayrımına varın öncelikle.... eğer sadece size karşı böyleyse bence oturun konuşun tabi sizi anlayışla karşılayacaksa.... ki bana kalırsa önemli olan nişanlınıza değil sizin için bir şeyler yapması emin olun o saati aldığında nişanlınıza değil size almış olur bence tutumunu değiştirmeye çalışın tabi siz iyi tanıyorsunuz yanlış bir şey söylemek istemem
Ben daha çok ben mi oynayacağım, ben mi yapacağım kısımlarına takıldım. ..nişanlısı soğuk davranmasıni da geçici görüyorum. .evlenince düzene girer..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunun sebebi evde annenin herşeyi çekip çevirmesi olabilir mi? Hani baban biraz daha pasif kalmış olabilir mi?
Benim izlenimlerime göre kadın herşeyi yapıp erkeği saf dışı bırakınca adamlar da koyveriyor gibi oluyor.Sonra ne etliye ne sütlüye karışıyorlar.
Gerçekten aynı şeyleri yasamisiz benim babamda eli açıktır her istediğimizi yapardı alırdı ama düğüne gelince sanki elmisiz gibi oldu çok kırdı döktü unutulmayacak
Bilmiyorum ya belki de unuturuz ne dersin :)
Baba sonuçta küsülmez ki babalara.
Ama bir daha böyle bir laf açıldığında soracağım artık :)
Ben daha çok ben mi oynayacağım, ben mi yapacağım kısımlarına takıldım. ..nişanlısı soğuk davranmasıni da geçici görüyorum. .evlenince düzene girer..
Baban cimri , pinti sekerim bence. Benim babam da ayni kumastan canini alir, parasini alamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?