- 11 Aralık 2018
- 42.561
- 264.466
- 598
- Konu Sahibi tavsandiss
Ben cuma cumartesi içiyorum, senden daha alkoliğimBu genellemen çok yanlış.
Bende cumartesileri içiyorum.
Ben de mi alkoliğim o zaman?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cuma cumartesi içiyorum, senden daha alkoliğimBu genellemen çok yanlış.
Hayır benim takıldığım bir nokta değil kültürel farklılık ki herkesle anlaşabilirim o şekilde bir düşüncem yok. Zıt düşünceler derken siyasi görüşler gibi düşünün yani uyuşmadıkları nokta olarak. Onu da problem yapmıyorum aslında iki tarafı da idare edebilirim orta yolu bulabilirim ileride zaten. Yaşadığımız konumlar yakın birbirine yarım saatlik uzaklıkta. Onun şuan yaşadığı semtte yaşamayı düşünüyoruz ki benimde sevdiğim bir yer. Tam üzerine bastınız bu arada ciddiye alınmayacağını düşünüyordur kısmında. Düşüncesi o yönde.Kültürel farklılığa niye bu kadar takıldınız ki işler ciddileşirse nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?
İş bulmadan tanıştırmak sıkıntı erkek arkadaşınız haklı buldum bu konuda muhtemelen ciddiye alınmayacağını düşünüyordur.. bende bir şeyler kesinleşene kadar erkek arkadaşımı babamla tanıştırmayı düşünmüyorum..
Babasının sorun yaptığını alkolü çok tükettiği izlenimini verdiği için yaptım o yorumu ..Bu genellemen çok yanlış.
Ben cuma cumartesi içiyorum, senden daha alkoliğim![]()
Yani başta boşnak olmasına tepkiliydi biraz. Farklı bir kültür sorun yaşarsın onlar kendi içinden evlendirmek istiyorlar çocuklarını gibi düşünceleri vardı. Bir de erkek arkadaşım alkol içiyor onu sorun yaptı. Bunları aştı şuan sorun yapmıyor. Tabi aileler tanışınca ne olur bilmiyorum çünkü iki taraf tamamen zıt düşüncelerde. Biz karadenizliyiz Ordu'luyuz.
Babasının sorun yaptığını alkolü çok tükettiği izlenimini verdiği için yaptım o yorumu ..
Ben cuma cumartesi içiyorum, senden daha alkoliğim![]()
Alkolü çok tüketiyor demedim ki alkol alıyor dedim 7/24 bira şişesiyle gezmiyor tabikii. Sadece babam alkole fazla takıkBabasının sorun yaptığını alkolü çok tükettiği izlenimini verdiği için yaptım o yorumu ..
Ohh yalnız değilmişimBen cuma cumartesi içiyorum, senden daha alkoliğim![]()
aaa çarşamba akşamı rakısı ? tam hafta ortası. relax olmaya ihtiyacın tavan yaptığı an.
Evden çalışmazken çok yapardık onu. Çarşamba rakısı, çarşamba barıaaa çarşamba akşamı rakısı ? tam hafta ortası. relax olmaya ihtiyacın tavan yaptığı an.
Karşı taraftan öyle bir yorum yada düşünce duymadım çok yakın bir komşularıyla hemşeriyizaaa benim tanıdığım bir sürü karadenizli boşnaklarla, göçmenlerle evli. gayette mutlular. yani belki yüzyıllar önce memleket sorun olabilirmiş ama artık bence tek memleketimiz dünya. tabi üst nesiller bazen kabullenmek istemiyor bunu.
karşı tarafta karadenize mi önyargılı ?
alkol alınca değişiyor mu ? bunu gözlemleme şansınız oldu mu ?
E söylemeseydiniz. Babanızın bunu bilmesine gerek yokmuş ki. Rakı sofrası kurup kadeh tokuşturmayacaklar sonuçta.Alkolü çok tüketiyor demedim ki alkol alıyor dedim 7/24 bira şişesiyle gezmiyor tabikii. Sadece babam alkole fazla takık![]()
Ben hafta içi içemiyorum.
Çarpıntı yapıyor kslkds![]()
Ailelerinizden uzaklaşmayacakmışsınız da baban acele etmezse çözülmez problemler olduğunu düşünmüyorum. zaten baban çok dominant biri olsaydı emin ol bu konuları rahatça konuşamazdınHayır benim takıldığım bir nokta değil kültürel farklılık ki herkesle anlaşabilirim o şekilde bir düşüncem yok. Zıt düşünceler derken siyasi görüşler gibi düşünün yani uyuşmadıkları nokta olarak. Onu da problem yapmıyorum aslında iki tarafı da idare edebilirim orta yolu bulabilirim ileride zaten. Yaşadığımız konumlar yakın birbirine yarım saatlik uzaklıkta. Onun şuan yaşadığı semtte yaşamayı düşünüyoruz ki benimde sevdiğim bir yer. Tam üzerine bastınız bu arada ciddiye alınmayacağını düşünüyordur kısmında. Düşüncesi o yönde.
Kültürel farklılıklar.. babasinla oturup rakı içen de var damadiylada. Bazi kültürde de sigara bile icemezsin yanında ..Alkolizm, alkollü içkilere kişinin fiziki ve psikolojik sağlığına zarar verecek şekilde olan aşırı tutkunluk. Alkolizm sorunu olan kişiye ise alkolik denir.
Ayrıca insanların içtiği alkol kendinden başkasını niye ilgilendirir ?
Benim eşimin alkol aldığını/almadığını babam bilmez mesela.
Evden çalışmazken çok yapardık onu. Çarşamba rakısı, çarşamba barıŞimdi anca tv karşısında patates bira çarşambası. Birayı alkolden saymadığım için
![]()
Amacım kırmak değil kırıcı olmak isteseydim sert bir üslupla yorum yapardım..soru sormuşum neden işi yok hem Alkol hem işsiz bu yorumu okuduğunuzda nasıl bir profil cizersiniz ? düşünün bakalım.. siz aşık modunda olduğunuz için babanız gibi bizim tepkileride sorularida beğenmeyeceksiniz belli. ne diyelim Allah mesut etsin o zaman ...
Bana bir tane içmeyen boşnak göster lütfen söylemedim zatenE söylemeseydiniz. Babanızın bunu bilmesine gerek yokmuş ki. Rakı sofrası kurup kadeh tokuşturmayacaklar sonuçta.