babam ve eşim arasında kaldım

konuyu bilmeden evet eşin özür dilemeli diyemem. kusura bakmayın böyle anlatırsanızda kimse size akıl veremez.
Şöyle anlatayım babam çok açık sözlü lafını hiç esirgemez hepimize karşı çok sert şeker hastaligi çok ileri derece de ve bu yüzden çok sınırlı .Eşimin bir kaç yalanını öğrendi onu evden kovdu eşim de kustu

Reactions: KV_
ama konu ne bilmiyoruz ki.

empati kurun; kv ile yıldızınız barışmadı. sırf bu yüzden kocanız sizin 'koynunuza' girmiyo.

yarın yamalak konu açıyolar sonra zorla ağzından zorla laf al.
Hiç bir konu da anlas mi yor lar adan zye herşey belirli bir konu yok ki sevmiyor lar birbirlerini

Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi
ben şok
ozaman kv sevmeyen gelinde boşansın nasılsa eşini sevmiyordur.
bunlar bahane.
babanız ataerkil yapıya sahip galiba.
hürmet ve saygı bekliyor.
peki hürmet ve saygıyı hakedecek davranışları var mı?

kimisi açıksözlülüğü sever. kimisi bir direk konuştuğu zaman ne yapacağını bilemez.
babanız damadına sert konuştuysa belki darılmıştır eşiniz olamaz mı?

yalanların boyutunu bilmiyorum (ki her türlüsüne karşıyım) o yüzden bişey diyemem

Oğluna boşan diyen KV ne kadar saçmaysa, kızına boşan diyen baba da o kadar saçma.

Aileleri nasıl bu kadar evinizin içine müdahale ettiriyorsunuz bilmiyorum ki.

Herkes herkesle iyi geçinecek görüşecek diye bir şey yok. Aile olmak aile kurmak bu değil. Her zaman diyorum, geldiğimiz değil kurduğumuz aile öncelikli olmalı herkes sınırını bilmeli.

ama konu ne bilmiyoruz ki.

empati kurun; kv ile yıldızınız barışmadı. sırf bu yüzden kocanız sizin 'koynunuza' girmiyo.

yarın yamalak konu açıyolar sonra zorla ağzından zorla laf al.
Yo sonraki yorumlarında biraz bahsetmiş konu sahibi. Kendisi de söylemiş eşim babamı saymıyor, yabancı gibi görüyor diye. Hatta babası gelirse damadi affederim demiş ama adam telefonla bile aramamış. Ben de kayinvalideme ayni terbiyesizligi yapsam kocaman da benim koynuma girmemekte hakli yani.

Konuyu actihim zaman da yazdım ikisi ni de savun muyorim ama ikisininde hataları var ama bn seçim yapamam araları düzeltmek için se eşimin baba mı ara maşı lazım değil mi bunu nasıl halle di bilirim

tabii ki boşanmayın. bir baba nasıl "kocan beni saymıyor" diye yavrusunun yuvasını yıkmaya çalışır?

tam tersi kayınvalide gelin arasında olsa burda herkes "kayınvalidene neymiş? ay bu adamlar da ne anacı?" diye burayı yıkardı. siz de artık bir yuva kurdunuz. babanızı unutun demiyorum ama şu babacı olma halini bırakın.

Herkes birbirini sevmek zorunda değil ki.
Ayrıca eşimin benim annemi babamı aramaması beni ilgilendirmediği gibi benim de eşimin anne ve babasını aramamam eşimi ilgilendirmez.
İlişkinize ailenizi / ailesini sokmaya izin vermeyin.

canım konuyu kısa kesmek için hiçbir şey anlatmamışsın ki.. anlaşamama sebepleri nelerdir? baban başka neyini gördü de boşan diyor. bi sevmediği için bu laf söylenmez çünkü..

olabilir. görüşmezler olur biter.

siz evinizde mutluysanız diretmeyin yok özür yok bilmem ne diye.
Ama üzülüyorum aklımdn çıkmıyor geven gün bababm kalp krizi geçirme riskini vardı hastahane ye yatirdilar eşimi dedm bi ara hâl hatrini sor aramam dedi cok kotu bi durum ama

eşinin hataları ne boyutta bun önemli.
bunu açıklarsan daha gerçekçi olacaktır yorumlar.
hiçbir baba kolay kolay kızının yuvasını bozmasını istemez.
farklı bir durum var belli ki sizde.
eşinin suçluluk psikolojisi ile babandan kaçtığını yüzleşmek istemediğini düşünüyorum ben.

Babam memleket te ramazan bayramında gittik Eşimle eşimin nerdeyse ayaklarına kapandim gel elini op bitsin bu kuşluk dedim ama inanır mısınız gelmedi
ayy bu ne inat böyle duadan başka çare yok ozaman inşallah ikna olur ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.sadece arayıp sormamak değil sanırım olan bir olay olmuş olmalı??görüştüklerinde konuşmuyorlar mı peki?

bu durumda yalan söylemiş olan eşiniz olduğuna göre haksız olan o,özür dilemesi gereken kişi de o.
olayı anlatsanız ya düzgünce ne yalanını yakaladı ne oldu diye...yoksa herşey havada kalıyor.

Konuyu actihim zaman da yazdım ikisi ni de savun muyorim ama ikisininde hataları var ama bn seçim yapamam araları düzeltmek için se eşimin baba mı ara maşı lazım değil mi bunu nasıl halle di bilirim
ikisinide savunmuyorum diyorsunuz ama babanızdan yana kayan tutumunuz var.
sanki eşinize içten içe öfke biriktirmeye başlamışsınız.
sakince düşünün.eşinizi ve babanızı.
et tırnaktan ayrılmaz.
siz zaten babanızdan kopmayacaksınız.aynen görüşeceksiniz.
eşiniz ve babanız görüşmek istemiyorsa yapacak birşey yok.kendinizi hırpalamayın.
tavsiyem ikisiylede konuşun.ikisinide sevdiğinizi ve vazgeçmek istemediğinizi belirtin.
tek dertleri saygıysa anlayışla karşılamazlar.arada sizi bırakmak istemiyorlarsa merhaba merhaba boyutuna gelmek için çabalamaları gerekiyor.bunu size saygıları ve sevgileri doğrultusunda yapmalılar.
yok orta yol yoksa eşinizin hakareti vs.yoksa babanıza karşı böyle devam etmek için pratik yollar oluşturacaksınızdır.

Gecmis konulariniza baktim esiniz size hakaret ediyormus kalbinizi kiriyormus surekli agliyormussunuz saygi da degerde gostermiyormus iki muhabbet etmeyiz bile demissiniz..yuzunuze ben sarisin kadinlardan hoslanirim demis siz esmermissiniz.etraftaki kadinlara bakiyor diyorsunuz.cokta yalani var diyorsunuz.ee hangi baba olsa boyle damada tahammulu olmaz.yanlisim varsa soyleyin.
Sizin kendinize deger vermeniz ve ozguvenli olmaniz gerekiyor.
Babaniz da az cok bunlari biliyorsa damada karsi dolmus olabilir.ilk adim esinizden gelmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…