babam ve eşim arasında kaldım

Babam in arabası ni Tamir etti eşim eşim de tamir ci bu arada ve eşim baba min arabası ile kaza yapmış ve eşim bu ni sakladı sonra babam arabayı satınca hasar kaydı nda kaza olmuş deriler babam da esime sordu eşim de hayır dedi.Benim babam dedi ki neden yalan söylüyor Sun senin karşında çocuk mu var kaza yapmış olabilir sin bugün öğrendim dedi ve eşimi kovdu konu bu arkadaşlar

Geçmiş konu şimdi ki problem im bu

bu durumda eşin tamamen haksızmış..hem izinsiz arabayı alıp kaza yapmış hem de saklayıp yalan söylemiş.... ki en büyük sorun da yalanı..bir de utanmadan tamir edip geri vermiş...
ben olsam babanızın yerinde aynı tepkiyi verirdim.eşin neye dayaarak özür dilemiyor anlamadım..hem suçlu hem güçlü...tamamen de haksız...
ben de güvenilmez buldum eşinizi..

Çocuk yok ama babam aramaz

geçmiş konularınıza bakmamıştım ve bunu görünce üzüldüm.
eşinizin size karşı saygısı yoksa baba-damat ilişkisinden önce karı-koca kavramını gözden geçirin derim.
eğer babanız bunları biliyorsa ve arkanızdada duruyorsa ki durduğunu ve sahip çıkacağını anlıyoruz babanızı karıştırmadan eşinizle sağlam konuşun.gizli konu aslında sizin kırılan kalbiniz.
çok üzüldüm lütfen kendinizin değerinin farkında olun.

Esime dedim neden sakladı n dedi baban abaeyor falan desi

dur dur hatırladım şimdi siziii....kocan olacak herif tam bir ..... dı... arkada hazır sahip çıkan bir baban varken bence de boşa bu herifi..eski güzel capcanlı neşeli günlerini düşün..bir de bu herifin seni soktuğu hayatı....
babanı da kaybete bu adam yüzünden lütfen..

eşin suçlu.
hem suçlu hem güçlü.
büyük bir yalan bu bana göre.
babanı düşürdüğü hale bak.
eh tek yalanı da değildir eşinin.
dediğim gibi suçlu olduğu için kaçıyor babandan.
yüzüne bakacak hali yok.
baban da tek bu meseleden değil eşinin genel hal ve tavırlarından dolayı ayrıl diyordur sana.

Esime dedim neden sakladı n dedi baban abaeyor falan desi
egosu o kadar yüksek ki adamın bu kadar bariz bir konuda bile kendini haklı görüyor..minicik çizik de olsa söylemeliydi babana..ayrıca bu resmen işini kötüye kullanmak..aynı şeyi müşterilerine de yapıyor demek ki..dürüst biri değil..

Ama baba hergun ara anne mi baba mı diyor bn öyle yapamam ki

Çok yüzeysel anlatmissiniz
Saymıyor derken?
Örnek verin biraz

Aralarını nasıl düzel te bilirim esime nasıl konuşa yim hiç bir fikrim yok

Aralarını nasıl düzel te bilirim esime nasıl konuşa yim hiç bir fikrim yok
Siz hala ara duzeltme pesindesiniz once bir arkadasin dedigi gibi kari koca olarak aranizi duzeltin.ama bi erkekte yalan dolan vs varsa durustluk yoksa zor duzelir.siz ne istiyorsunuz nasil mutlu olursunuz once kendinizi dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…