- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
babanız ne yapmalıydı,damadı tamirdeki arabısını almış kaza yapmış,gizlice tamir etmiş,sonra da birşey olmamış gibi teslim etmiş..baba da arabayı satarken öğrenmiş gerçeği...ne yapacaktı adamcağız...açık açık söylemese miydi? nedir beklentiniz??Bnm ailem dolap falan çevir me diler ki tek sorun babam sınırlı açık sözlü olması herşey i açık açık konuşun ca da eşim de bundan rahatsız
Bu kuzen değil sonuç ya baba dan bahse diyorum
Babam in arabası ni Tamir etti eşim eşim de tamir ci bu arada ve eşim baba min arabası ile kaza yapmış ve eşim bu ni sakladı sonra babam arabayı satınca hasar kaydı nda kaza olmuş deriler babam da esime sordu eşim de hayır dedi.Benim babam dedi ki neden yalan söylüyor Sun senin karşında çocuk mu var kaza yapmış olabilir sin bugün öğrendim dedi ve eşimi kovdu konu bu arkadaşlar
Evet ya sağolun gerçek ten zaten babam uzakta bi telefon la arayack nasılsın iyi misin diyecek bu kadarEşiniz suçlu
Gorusturme ikisinide sorun çıkmaz
Babana geçmiş olsun dese ne demese ne???
Böyle yaptım ama herşey işte bunu isteme dedi o ararsa konuşurum bne aramam dedi. Babam da 65 yaşında çok alıngan lik varEşine " eğer babamla aranı düzeltmezsen beni kaybedersin " de.
Seni seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa inadından döner ki suçlu olanda kendisi zaten,bu neyin inadı onu da anlamadım.
Eğer barışmaya dair hiç bir çaba göstermezse,sana pek değer vermediğini öğrenmiş olursun.
Bu durumda ya yine " mutluyum" der oturursun aşağı her gün ağlayarak,ya da boşanırsın.
Ama az önce eşimin baba si aradi slm şöyle dedim.Oda dediki neden konuş madin büyü yaşlı adamla basım ağrıyor dedim konuşmak istemiyorum dedim ve şura t yaptıBöyle yaptım ama herşey işte bunu isteme dedi o ararsa konuşurum bne aramam dedi. Babam da 65 yaşında çok alıngan lik var
Böyle yaptım ama herşey işte bunu isteme dedi o ararsa konuşurum bne aramam dedi. Babam da 65 yaşında çok alıngan lik var
Evet bababm arayack mis şöyle birşey var hiç kabul etmiyor hiçbir seyibir de o kadar şeyin üstüne baban mı arayacakmış????
tam yeri gelmiş neden diyemedin ??? yahu bu koca aşkı nasıl birşey anlayamıyorum,adam ne yaparsa yapsın görmezden gelemk nasıl bir duygu..Allah yaşatmasın ...Ama az önce eşimin baba si aradi slm şöyle dedim.Oda dediki neden konuş madin büyü yaşlı adamla basım ağrıyor dedim konuşmak istemiyorum dedim ve şura t yaptı
okumadınız olayı sanırım..eşi tamirci,babanın arbasını alıyor tamir için sonra kullanıp kaza yapıyor.sonra da haber vermeden tamir edip iade ediyor.baba da arabayı satarken öğpreniyor,haklı olarak damada kızıyor nedne söylemedin diye..Babalar, "olsun damat beni saymiyorsa saymiyor, kizim mutlu olsun yeter ki" der.
Sizin baba beni saymiyo bosan mi diyor?
Esiniz ongorulu insanmis
Ya öyle yaptım ki anlasin zamanla diye hemen söyler sem pat diye olmazki böyle yapmaya devam edeceğim hep bir bahane bulacam konuşmamak için ta eşim patlayan a kadar o zaman da senin yaptığını bnde aana yapıyor um diyecem öyle ise yarar mitam yeri gelmiş neden diyemedin ??? yahu bu koca aşkı nasıl birşey anlayamıyorum,adam ne yaparsa yapsın görmezden gelemk nasıl bir duygu..Allah yaşatmasın ...
neyi kabul etmiyor???Evet bababm arayack mis şöyle birşey var hiç kabul etmiyor hiçbir seyi
Ama az önce eşimin baba si aradi slm şöyle dedim.Oda dediki neden konuş madin büyü yaşlı adamla basım ağrıyor dedim konuşmak istemiyorum dedim ve şura t yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?