Bu konu hakkında yorum istedim geçmiş konularda yorum yapıldı ve konu kapatıldıherşey bir bütündür.kocamla ilişkimi nasıl bir öküz olduğunu dikkate almadan cevap verin demek mantıksız..
o adam ikna olmaz. göz göre göre hayatını mahvediyorsun..baban için çok zor bir durum bu.
bu arada dayak da mı var ben o kısmı bilmiyordum..
Arayıp sormuyor evet yani yabanci bir insan gibi görüyor baba mi
o adam hala kocan. o yüzden geçmişte kalmış falan değil.Bu konu hakkında yorum istedim geçmiş konularda yorum yapıldı ve konu kapatıldı
lütfen konuyu bağımsız düşünelimüstüne kuma getiririm diyen, seni döven, aldatan, para vermeyen adam babanı niye umursasın?
ikisinide savunmuyorum diyorsunuz ama babanızdan yana kayan tutumunuz var.
sanki eşinize içten içe öfke biriktirmeye başlamışsınız.
sakince düşünün.eşinizi ve babanızı.
et tırnaktan ayrılmaz.
siz zaten babanızdan kopmayacaksınız.aynen görüşeceksiniz.
eşiniz ve babanız görüşmek istemiyorsa yapacak birşey yok.kendinizi hırpalamayın.
tavsiyem ikisiylede konuşun.ikisinide sevdiğinizi ve vazgeçmek istemediğinizi belirtin.
tek dertleri saygıysa anlayışla karşılamazlar.arada sizi bırakmak istemiyorlarsa merhaba merhaba boyutuna gelmek için çabalamaları gerekiyor.bunu size saygıları ve sevgileri doğrultusunda yapmalılar.
yok orta yol yoksa eşinizin hakareti vs.yoksa babanıza karşı böyle devam etmek için pratik yollar oluşturacaksınızdır.
Arkadaş lar konu bnm evliliğim olsa Eşimle ilgili konular açardı m
Bn mutlu yim zaten baba ma hiçbir şey yansır mam ki ama işte bir yıl oldu zamna bıraktım bir yıl daha mı bekleyimsabır ve dua...zamana bırakmak acele etmemek.baban konussun dursu senin mutlu oldugunu gördükçe zaten yumusar ve beklentisi azalır
Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi
Her iki tarafı da ikna etmek istiyorum şimdilik eşim çünkü eşim inatçı babam o kadar değil yanisiz baba damat arası öneri istiyorsunuz ama size öneri sundum ben.ikisiylede konuşacaksınız.size değer veren zaten karşışılıklı orta yolu bulur.sadece eşinizi ikna etmek yada yola getirmek yersiz bana göre.
bağımsız değil.lütfen konuyu bağımsız düşünelim
Bu kuzen değil sonuç ya baba dan bahse diyorumYoo niye seveyim elin babasını
Yani arkadaşımı seviyorum o da kuzenini seviyor diye onu benim de sevme zorunluluğum mu var
Anlatmadığınız bir şey var aradaki anlaşmazlığın kaynağı
ben eşimin ailesiyle düğün gününden sonra 4 yıl görüşmedim.eşimde görüşmedi.görüşmek bize zarar verecekti.sonra görüştük tekrar aynı şeyleri yapmaya başladılar 3 yıl daha görüşmedik şimdi senede 1 kere.başka yolu yok olmuyor.kimse de ölmüyor.rahat rahat her türlü dolabı çeviriyorlar.Bn mutlu yim zaten baba ma hiçbir şey yansır mam ki ama işte bir yıl oldu zamna bıraktım bir yıl daha mı bekleyim
eşin zaten seni sevmediği için it gibi davranıyor.Her iki tarafı da ikna etmek istiyorum şimdilik eşim çünkü eşim inatçı babam o kadar değil yani
İkisi aynı şey mi sizceBu kuzen değil sonuç ya baba dan bahse diyorum
Gecmis konulariniza baktim esiniz size hakaret ediyormus kalbinizi kiriyormus surekli agliyormussunuz saygi da degerde gostermiyormus iki muhabbet etmeyiz bile demissiniz..yuzunuze ben sarisin kadinlardan hoslanirim demis siz esmermissiniz.etraftaki kadinlara bakiyor diyorsunuz.cokta yalani var diyorsunuz.ee hangi baba olsa boyle damada tahammulu olmaz.yanlisim varsa soyleyin.
Sizin kendinize deger vermeniz ve ozguvenli olmaniz gerekiyor.
Babaniz da az cok bunlari biliyorsa damada karsi dolmus olabilir.ilk adim esinizden gelmeli.
konu sahibi öyle istiyor diye yazdım.mantık aramıyorum bazı insanlardabağımsız değil.
çünkü bir odunla evli ve berbat bir hayat yaşıyor.
babası da bir bahaneyle kızını o adamdan kurtarmaya çalışıyor bence.
Bnm ailem dolap falan çevir me diler ki tek sorun babam sınırlı açık sözlü olması herşey i açık açık konuşun ca da eşim de bundan rahatsızben eşimin ailesiyle düğün gününden sonra 4 yıl görüşmedim.eşimde görüşmedi.görüşmek bize zarar verecekti.sonra görüştük tekrar aynı şeyleri yapmaya başladılar 3 yıl daha görüşmedik şimdi senede 1 kere.başka yolu yok olmuyor.kimse de ölmüyor.rahat rahat her türlü dolabı çeviriyorlar.
konu kapatıldıysa adam düzeldi artık bir insan moduna geldi,dövmüyor sövmüyor,tatlı dilli,psikoljik şiddet de yok,harikayız mutluyuz demen gerekir ki hiç sanmıyorum..Bu konu hakkında yorum istedim geçmiş konularda yorum yapıldı ve konu kapatıldı
Geçmiş konuya yorum lar yapıldı ve kapatıldı .bi önerinz varsa yazın yoksa da geçmiş konu dan yorum yapmayın lütfenkonu kapatıldıysa adam düzeldi artık bir insan moduna geldi,dövmüyor sövmüyor,tatlı dilli,psikoljik şiddet de yok,harikayız mutluyuz demen gerekir ki hiç sanmıyorum..
yani yok saymaya o kadar alışmışsın ki,bu olay çözümlensin diye neredeyse babana özür dileteceksin...ki zaten babamda da suç var diye girmiştin konuya..babanda hiç suç yok.adam olmayan eşinde tüm suç ... bir de yok saymaya çalışan babanı da bu adama yediren sizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?