babam ve eşim arasında kaldım

şimdiye kadar bunu yapmadın mı?

inanıyor musun gerçekten buna??? eşinin anlayacağına.. 1-2 en sonunda benim babam seninkiyle bir değil diyip vurup kırıp sövüp sayar bu adam..
ahh karıcım ne kadar haklıymışsın sen babamla konuşmayınca anladım hatamı mı diyecek

Siz her gün ağlayacak kadar ne yasiyorsunuz?
Şöyle bir durum var yildizlari barismadi diye bosan gel kizim diye hangi baba diyebilir, hangi sebepten diyebilir?
Esiniz neden arayip sormuyor..
Es yada aile tercih meselesi olacak bir durum degildir.
Orta yolu bulmak durumundasiniz..
Orta yolu bulamiyorsaniz da biri esiniz biri babaniz kendinizin iliskisi olsun karisio görüşmeyin

Arkadaş lar bu konu yala ilgili yorum istiyorum eşimi nasıl ikna eder bilirim

Arkadaşlar konu sahibi eşiyle ilgili yorum istemiyor esini olduğu gibi kabul etmiski yanında

Aralarını nasıl yaparım diye soruyor
İnan bilmiyorum

Hiçbirşey yapmasan ! bırak kus kalsinlar akışına bırak

Kv-gelin anlasamayinca kv arayip ogluna bosan gel dese verilecek tepkiler belli. Babanizin bosan gel demesini mantikli bulmuyorum sen mutluysan sorunun yoksa varsin gorusmesinler evlilik bitirmek icin hakli bir sebel degil.

Öyle yapmaya az onceb başladım bakalım sonuç ne olacak

Gecmis konulari ya da bu konuda aradaki msjlari okumadim.
Ilk yazilan seye gore yorum yapiyorum.
Ama yine de verdiginiz ornek uzerinden konusursam araba olayini sakladi diye kizim bosan denmez bana gore dedigim gibi diger seyleri bilmiyorum.
Eger adam esine iyi davraniyorsa babanin bosan demesi dogru degil.

Empati kuramiyoruz gercekten..
Kayinvalidesiyle asla karsi karsiya gelmeyen asla konusmayan bir sürü kadin var bu kulüpte.
Ne diyoruz hepimiz tamam bu senin tercihin, esin sana ve kararina saygi duymak zorunda..
Neden söz konusu erkekler olduğunda ayni seyi yapamıyoruz.
(Görüşüp görüşmemeyi dogru bulmamak degil mevzu)
Bana kalirsa mesafeyi uzak tutarak görüşulmeli.

Yanlış yoldasin öyle empati kuramaz ancak kavga çıkar
Niye konusmuyorsun dediğin de sen benim babama saygı gösterip aramadan bende konusmayacagim de

Uzatma lafı tartışma ortamından kaçın
Lafı ortaya koy cekil ; )

Hergun aglamiyirm ama aklıma geldi kca biri baba dedi mi dışarda falan hüzün le ni yorum

Başka yapacak Birşey var ki peki bunu dışında o konuları açacak gebe tartışma olacak o zaman ne yapayım

Kesin anlar canim. Asla arama babasini. Sadece babasi seni ararsa ac. Babanin evine gitmiyorsa esin, sen de onunkine gitme. Bir de evlerinin butun camlarini indir, ustune bant yapistir. Ama tahmin ediyorum esinin babasi da acik sozlu ve alingandir. Soveceklerdir, kulak ardi et. Cok alingansiniz falan de. Insallah kp'nin kalbi yoktur. Esin ozur dile derse itiraz etmeyi unutma.
Kızlar bnde onun yaptığı gibi yaparsam hatasını anlar mı sizce bi akıl verin ya

bu üye troll olsun istiyorum.

tencere kapaksın kocanla.
madem mutlusun, kocanı üzme, ne derse onu yap. babanı da sil. baban değil düşmanın o. seni o mükemmel kocandan ayırmak istiyor. ölsün de sen de kurtul kocan da.

Bir baba kolay kolay boşan gel demez hatta küser evliliğe en son karışan kişidir bu sözü söyleyecek kadar ne oldu acaba? Eşinizi sevebilirsiniz ama babanızı es geçmeyin derim tamam boşanmayın ama eşinize bi haddini bildirin ben bunların sebepsiz olduğunu düşünmüyorum

Camları mi indireyim yok ya yapamam nasıl yaparım başka birşeyler yok mu adım deliye çıkartır lar neme lazim

İnanın zaten benm problemerim. Var birde babam olunca konu hep sinden es geçtim böyle rsmen içim acıyor gözlerim doluyor baba min böyle hak ettiğin i dusun mu yorum ve eşim de baba min huyunu biliyor hepimize karşı sert hastalığı yüzünden ama içinde kin nefret yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…