şimdiye kadar bunu yapmadın mı?Ya öyle yaptım ki anlasin zamanla diye hemen söyler sem pat diye olmazki böyle yapmaya devam edeceğim hep bir bahane bulacam konuşmamak için ta eşim patlayan a kadar o zaman da senin yaptığını bnde aana yapıyor um diyecem öyle ise yarar mi
inanıyor musun gerçekten buna??? eşinin anlayacağına.. 1-2 en sonunda benim babam seninkiyle bir değil diyip vurup kırıp sövüp sayar bu adam..Ya öyle yaptım ki anlasin zamanla diye hemen söyler sem pat diye olmazki böyle yapmaya devam edeceğim hep bir bahane bulacam konuşmamak için ta eşim patlayan a kadar o zaman da senin yaptığını bnde aana yapıyor um diyecem öyle ise yarar mi
Arkadaş lar bu konu yala ilgili yorum istiyorum eşimi nasıl ikna eder bilirim
anlamazKızlar bnde onun yaptığı gibi yaparsam hatasını anlar mı sizce bi akıl verin ya
Öyle yapmaya az onceb başladım bakalım sonuç ne olacakBu kadar dengesizini de görmedim ben.Rabbena hep bana,hem herkes beni arasın,hem benim annem babam aransın,ben hatalı olduğum halde kimseyi aramayayım,oldu paşam.
Valla bende onun ailesiyle görüşmeyi keserdim,baksın bakalım nasıl oluyor,biraz da sen inat yap.
Gecmis konulari ya da bu konuda aradaki msjlari okumadim.okumadınız olayı sanırım..eşi tamirci,babanın arbasını alıyor tamir için sonra kullanıp kaza yapıyor.sonra da haber vermeden tamir edip iade ediyor.baba da arabayı satarken öğpreniyor,haklı olarak damada kızıyor nedne söylemedin diye..
ayrıca geçmiş konuları okursanız eşinin nasıl biri olduğunu da anlarsınız...
Ya öyle yaptım ki anlasin zamanla diye hemen söyler sem pat diye olmazki böyle yapmaya devam edeceğim hep bir bahane bulacam konuşmamak için ta eşim patlayan a kadar o zaman da senin yaptığını bnde aana yapıyor um diyecem öyle ise yarar mi
Tamam cnm tskYanlış yoldasin öyle empati kuramaz ancak kavga çıkar
Niye konusmuyorsun dediğin de sen benim babama saygı gösterip aramadan bende konusmayacagim de
Uzatma lafı tartışma ortamından kaçın
Lafı ortaya koy cekil ; )
Hergun aglamiyirm ama aklıma geldi kca biri baba dedi mi dışarda falan hüzün le ni yorumSiz her gün ağlayacak kadar ne yasiyorsunuz?
Şöyle bir durum var yildizlari barismadi diye bosan gel kizim diye hangi baba diyebilir, hangi sebepten diyebilir?
Esiniz neden arayip sormuyor..
Es yada aile tercih meselesi olacak bir durum degildir.
Orta yolu bulmak durumundasiniz..
Orta yolu bulamiyorsaniz da biri esiniz biri babaniz kendinizin iliskisi olsun karisio görüşmeyin
Başka yapacak Birşey var ki peki bunu dışında o konuları açacak gebe tartışma olacak o zaman ne yapayımYanlış yoldasin öyle empati kuramaz ancak kavga çıkar
Niye konusmuyorsun dediğin de sen benim babama saygı gösterip aramadan bende konusmayacagim de
Uzatma lafı tartışma ortamından kaçın
Lafı ortaya koy cekil ; )
Hayır yapmadımşimdiye kadar bunu yapmadın mı?
Kızlar bnde onun yaptığı gibi yaparsam hatasını anlar mı sizce bi akıl verin ya
Camları mi indireyim yok ya yapamam nasıl yaparım başka birşeyler yok mu adım deliye çıkartır lar neme lazimKesin anlar canim. Asla arama babasini. Sadece babasi seni ararsa ac. Babanin evine gitmiyorsa esin, sen de onunkine gitme. Bir de evlerinin butun camlarini indir, ustune bant yapistir. Ama tahmin ediyorum esinin babasi da acik sozlu ve alingandir. Soveceklerdir, kulak ardi et. Cok alingansiniz falan de. Insallah kp'nin kalbi yoktur. Esin ozur dile derse itiraz etmeyi unutma.
İnanın zaten benm problemerim. Var birde babam olunca konu hep sinden es geçtim böyle rsmen içim acıyor gözlerim doluyor baba min böyle hak ettiğin i dusun mu yorum ve eşim de baba min huyunu biliyor hepimize karşı sert hastalığı yüzünden ama içinde kin nefret yokBir baba kolay kolay boşan gel demez hatta küser evliliğe en son karışan kişidir bu sözü söyleyecek kadar ne oldu acaba? Eşinizi sevebilirsiniz ama babanızı es geçmeyin derim tamam boşanmayın ama eşinize bi haddini bildirin ben bunların sebepsiz olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?