Babam ve eşim arasındaki gerilim?

Sesszpanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
37
17
3
29
Allah aşkına bana bir akıl verin konu özeti şu geçen sene numaramı değiştirdim eski hattım babamın üstüneydi eski numaram tüm müşterilerde eski sevgilim ve bi kaç konuştuğum kişi de var uzun zamandır numaram aynıydı neyse eşimle tanışınca numaramı değiştirmek kararı aldım çünkü yeri geliyo akşam 8 de bile müşteriler para çekimi için arıyorlardı sistem üzerinde olduğu için bekarken sorun olmuyordu işimi yapıp geçiyordum bana sarkıntılık yapan vs de olmuyordu birde eskiden konuştuğum biri ya yazar ya ararsa diye kavga etmemek için değiştirdim numaramı kfam rahat etsin dedim kimseye de vermedim şahsi numaramı ailem arkadaşlarım vs dışında şirketten de telefon ayarlamalarını istedim .Sorun şu ki babama dedim eski hattım senin üstüne kapat onu kabul etmedi ben onu kardeşine verecem kullansın dedi bende yeni hat alırım kardeşime şimdi arayan olur müşteriler vs gerek yok buna dedim tamam dedi geçiştirdi bende hattı kırdım attım neyse aradan bi kaç a geçti bugün öğrendim ki hattı tekrar kardeşime vermiş bende babamı aradım sen beni niçin dinlemiyorsun dedim ben parasıyla hat alırdım dedim bi numara aramış kardeşimde babama söylemiş bunu da eşim duydu sinirlendi tartışmasınlar diye araladım ama babam laftan anlamıyor eşimde ben hat alıp vericem kapatsınlar diyo babamda benim hattım ona ne diyo ben ne yapacam siz bi akıl verin durup dururken huzurumu kaçırdı

Siz kendinize hat alın.Babaniza o hattı geri verirsiniz.Numarami dağıtma kimseye dersiniz.

Yahu müşteri arasa zaten kardeşiniz de rahatsız değil mi? Babanıza söylemiş. Kapatsın gitsin.

Onu geçtim sizin eşiniz niye sorun çıkardı? Tamam müşteri gece sizi arasa ya da eski konuştuğunuz arasa rahatsız olur da kardeşinizi arasalar ve kardeşiniz de bu numara başkasının dese eşiniz niye kızıyor ve niye haberi oluyor? Babanız eşinize mi haber vermiş?

İlla kardeşini de aramasınlar derse numara taşıyın hat kalsın madem.

Eşin niye bu kadar gerildi? Seni aramıyorlar ki sonuçta, yani hani arasalar rahatsız etseler tamam da. Baban da ne inatmış, neden yani bu ısrar? Hat, numara kıtlığı var sanki. Eşin bundan rahatsız oldu galiba, o yönden haklı.
Kardeşine başka hat alıp versen nasıl olur?

Eşin haklı, baban da ne inatmış, neden yani bu ısrar? Hat, numara kıtlığı var sanki.
Kardeşine başka hat alıp versen nasıl olur?
hah alnından öpeyim aynen öyle yok yere tadımızı kaçırdı

Hattı kırmayıp 10 yada 15tl ye numara değiştirebilirsiniz aklıma bu geldi valla ikiside haklı çünkü
babamın üstüne ben işlem yapamıyorum ki yapabilsem hiç mesele olmazd

Müşteri hizmetlerini arayıp numaranın son 2 3 hanesini değiştirebiliyorsunuz. En azından kardeşinizle birlik olup onu yapın kimseye duyurmadan. Başınız ağrımaz

ben hat aldım zarten yeni hattım var sorunum eski hattın kapanmaması babamın üstüne kapat dememe rağmen kapatmayıp kardeşime verdi
Babanizla konuşup numaranın son 4 hanesini değiştirin böylelikle hat değişmez yine babanın üzerine olur.

Müşteri hizmetlerini arayıp numaranın son 2 3 hanesini değiştirebiliyorsunuz. En azından kardeşinizle birlik olup onu yapın kimseye duyurmadan. Başınız ağrımaz
Babasının onayı olmadan değiştiremez müşteri hizmetleri de hat sahibini istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…