Büyük bir hata yaptım. Eşimi ailem çok severken kendi dilimle ailemi eşime karşı doldurdum. Eşimi ailem hakkında bazen olumsuz şeyler söylüyordu. Babanın şu huyunu sevmiyorum. Bana böyle konuşamaz gibi...
Bunları bana söylerdi bazen eşim.
Ben De eşime kızgınlık anımda dayanamadim. Ben bu adamdan ayrılacağım o sizi de beni de sevmiyor2 arkanizdan çok kötü konuşuyor demiş bulundum. Ama bin pişmanım.
Eşimle baristik. Ortalık duruldu. Ama benim canım babam 3 gündür üzüntüden uyuyamiyor. Çok kirilmis eşime. Eşimde asla aramam benim suçum değil dilini tutsaydin diyor.
Şimdi canım arkadaşlarım mantıklı ve vicdanlı konuşan dostlarım acida olsa tatlıda olsa benimle konuşun.
Babam beni aramasın affetmem diyor. Eşim aramam diyor.
Araları iyice *** olmuş durumda benim gibi *** kafa yüzünden.
Şimdi bana akıl verin aralarını nasıl duzeltebilirim Babam eşimi affeder mi ?
Bunları bana söylerdi bazen eşim.
Ben De eşime kızgınlık anımda dayanamadim. Ben bu adamdan ayrılacağım o sizi de beni de sevmiyor2 arkanizdan çok kötü konuşuyor demiş bulundum. Ama bin pişmanım.
Eşimle baristik. Ortalık duruldu. Ama benim canım babam 3 gündür üzüntüden uyuyamiyor. Çok kirilmis eşime. Eşimde asla aramam benim suçum değil dilini tutsaydin diyor.
Şimdi canım arkadaşlarım mantıklı ve vicdanlı konuşan dostlarım acida olsa tatlıda olsa benimle konuşun.
Babam beni aramasın affetmem diyor. Eşim aramam diyor.
Araları iyice *** olmuş durumda benim gibi *** kafa yüzünden.
Şimdi bana akıl verin aralarını nasıl duzeltebilirim Babam eşimi affeder mi ?