Babam ve eşimin arasında kaldım

Herkesle görüştü giderken zaten tek tek. Önceki mesajda açıklama yaptım dediğim gibi kahveye gitmez evde misafir varken işi vardı gitti yani
O zaman baban büyük ayıp etmiş menopoza mi girdi baban nedir bu alınganlık saçmalık takmayın babanızı

Kardeşin zaten gelmesin. Işte hep aileleri her olaya kariştirirsaniz, böyle olur. Yanliz kalinca ne oluyor? Yetişkin bir kadinsin.

Aynisini kp'er yapsa bir erkeğe, biz burda linçlerdik. Aileye karşi bu kadar sinmeyin. Zaten corona var birde. O dedeye bişey olursa ne yapacaksin?

Eşin yanlarinda oturup kahvesini içmiş,herkese ile görüşüp gitti. Aile zaten senin ailen. Ne alaka saygisizlikla. Biraz dişlerini göster.

Eşiniz surat asıp oturmadıysa, güzel ağırlayıp sonrasında çıkmam lazım kusura bakmayın şu işim var dediyse babanızın tepkisi yanlış. Fakat eşiniz surat astıysa falan kırılmış olabilirler

Bence adam sıkıldı işim var diye kalktı cıktı. Gece gece koyun kuzunun ne işi oluyor ben bilmiyorum. Baba da hissetti durumu. Eğer böyleyse tabiki haklı baba. Kalabalık akraba ortamında yapilmayacak bir hareket.

Eskiler işte adam oturmuş 1 saat işi varmış bunda ne var

Habersiz mi geldiler çat kapı?
Eger geleceklerinden önceden haberiniz var ise eşiniz ayip etmiş. İşini ona gore ayarlayabilirdi. Ayarlamasi mumkun degilse o gun calistigini ama farkli bir gunde gelirlerse birlikte vakit gecirebilmeniz icin daha iyi olacagini soyleyebilirdi.
Evde misafir varken hele de kendi cocuguna gecmis olsuna gelen aile buyukleri varken isim var deyip gitmek bence de saygisizlik olmuş.
Salgin bir virus varken hele de ameliyatli birine gecmis olsuna gidilmesini dogru bulmadigimi da ayrica belirtmek isterim.
Gecmis olsun

Yaşlandıkça çocuklasiyor insanlar..Abidik gubidik şeylere alınganlık yapıyorlar. Eşinizin arkasında olun ezdirmeyin. Adamın bir kabahati yok

Eşinize söylemeyin de bir de bu cephede savaş açılmasın. Babanız ayıp etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…