- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Hayır çok sık görüşürüz aslında ben gidrim onlar da gelir hep. Bir buçuk saate yakın oturdu eşim muhabbet edip yemek yedik gayet iyiydi yani orta fa kızılcak bişey yok aslındaAnne babaniz yılda bir kez mi geliyor?
Eşiniz oturup sohbet edip işim var deyip gittiyse sorun yok.
Aynen bi nevi eşime ceza vermeye çalışıyor çünkü kardeşim gelince onun aklı kalmıyo bende, tek olduğum zamanlar merak ediyorBaban biraz abartmış. Ben saygısızca bir davranış göremedim. Ki sizde belitmişsiniz eşim yogunken kardeşim geliyor diye. Sonucda işini bırakamayacaksa mecbur gitmesi gerekiyorsa yapacak bişiyi yok eşinizin.Bile bile bu tavır gereksiz olmuş. Kardeşinizi göndermemekle tehdit etmek de hiç hoş değil. Bence babanızla konuşun. Eşinize yansıtmayın derim.
O zaman alınganlık yapmış.Hayır çok sık görüşürüz aslında ben gidrim onlar da gelir hep. Bir buçuk saate yakın oturdu eşim muhabbet edip yemek yedik gayet iyiydi yani orta fa kızılcak bişey yok aslında
Aslında alıngan biri değildir ama hangi amaçla yaptı hiç anlamadım gerçekten. Yersiz tepki verdiBaban çok alıngan biri belliki... Tmm kızmış olabilir de, kardeşinizi bir daha size göndermemek ne! İlkokul çocuğu gibi, tripler falan. Çok saçma.
Ne yapacağınızı bilmem ama çok da alttan alıp durma ki, kendini çok haklı görmesin.
Babanız sonucda ne diyim ama üzücü bir durum olmuş. Halledilmeyecek bişiy değil. Babanızla konuşup ikna edin bu tavrından vazgeçmeli diye düşünüyorum. Sonucda eşimizxe anlayacaktır bir süre sonraAynen bi nevi eşime ceza vermeye çalışıyor çünkü kardeşim gelince onun aklı kalmıyo bende, tek olduğum zamanlar merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?