- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Babişkooo andropoza mi girdin doğru soyle deyin benceMerhaba. Dün annemler bize geldi halamlar, dedem, babaannem, falan her neyse bebeğim ameliyat olmuştu onun için geldiler geçmiş olsun için bu pandemi döneminde istemedik eşim de bende ama bişey diyemedik maalesef. Eşim 1 saat oturduktan sonra gitti evden işi vardı çünkü herkesle görüştü çıktı neyse babam buna çok kızmış, o an hiç belli etmedi ama bugün sabah aradılar beni işte çok kızdım bidaha gelmicem, saygısız falan dedi eşime ki bu zamana kadar en ufak bi saygısızlık yapmadı aileme karşı,babamın böyle yapmasına çok şaşırdım açıkçası işi olmasa zaten oturur yani gitmez. Bide eşimin bazen işinde yoğun olduğu zamanlar kardeşim bize geliyor kalmaya eşim çağırıyor daha doğrusu ben evde yalnız kalmıyım diye, kardeşimi de bidaha da yollamıcakmış babam buraya öyle söyledi. Sizce verdiği tepki fazla değil mi eşim sonuçta kötü söz söylemedi, saygısızlık yapmadı sadece onların yanında oturmadı diye laflar söyledi. Ben de şaşırdım ne diyeceğimi, üzüldüm de böyle yapmasına.
Zaten herşey yolunda da olsa pandemi olmasa bile yani asla bebeğin başına toplananlari anlamamDemek ki küçücük çocuğunuz var asıl düşüncesizliği kendileri yapmış millet pandemi bitmiş gibi davranıyor anlam veremiyorum. Gelirsin bir kişi iki kişi sülaleyi toplayıp gelmenin anlamı ne ki. Ayrıca eşiniz son derece haklı demek ki adamın işi var gitmiş niye abartırsın ki.ben olsam eşime hiç söylemem . Gereksiz yere ağzınızın tadı kaçmasın.
Haladir o hala.Büyük ihtimal babaanne ya da hala babayı doldurmuştur
tamam baba yollama kocaman kadınım evimden mi korkacağım diyinAynen bi nevi eşime ceza vermeye çalışıyor çünkü kardeşim gelince onun aklı kalmıyo bende, tek olduğum zamanlar merak ediyor
Sanki çok nadir görüşüyor gibi virüs olduğu için gelmelerini istemedik demissiniz..sonra çok sık görüşüyoruz hatta kardeşim kalmaya geliyor demissiniz. Baya tutarsız geldi. Belki bu tutarsizliginizi sezmislerdir. Bekci gibi kardeşin gelmesi eşiniz evde yokken çok garip.
Köyde koyunlarımız var yeni aldık sayılır onların da bakılması gerekiyor haliyle onlara bakmaya gitti işi bitene kadar da babamlar kalktı zaten. Kahveye falan gitmez kesinlikle evde misafir varken işi vardı yani gitmesi lazımdı.Konu sahibi yazilanlara cevap mi verseniz?
Esiniz neden cikti evden? O kadar kisiyi birakip gitmesi icin sebep neydi?
Ben sorumu tekrar soruyorum. Ayni sekilde kendi ailesi kalabalikca gelseydi yine de kalkip gider miydi?
Ya da yine onun aile ve akrabalari kalabalik sekilde gelmisken siz evden işim var diye ciksaydiniz, ailesinin tepkisi ne olurdu ? Eminim ayni tepkiyi esinizin ailesi de verirdi!
Ama burada en onemli soru esinizin neden gittigi. Eger elle tutulur sebep degilse babaniz hakli.
Herkesle görüştü giderken zaten tek tek. Önceki mesajda açıklama yaptım dediğim gibi kahveye gitmez evde misafir varken işi vardı gitti yaniİsim var diye açıklama yaptı mı eşin babana ve ailene? Bence yapmalıydı. Ayrıca ne işi varmış gece gece milleti orda bırakıp kahveye gitmiş gibi geldi bana da . Bilemedim. Tabiki babanın tepkisi fazla. Ama eşin de çok da masum sayılmaz
Laf söyledikten sonra bide diyo ki babam boşver gene eşine bişey deme aranız bozulmasın. Zaten benim moralim bozuldu ki söylemedim de eşimeMillet pandemide kafayı bozdu resmen küsmeye bahane aramiş. Birde eşine söyle kardesini göndermicem diye dahada ortaligi bozmaya çalişiyor. Insan kızının ev huzurunu düşünür biraz.
Aynen istemiyorum zaten artık yollamasın napayım kendi bilirtamam baba yollama kocaman kadınım evimden mi korkacağım diyin
eşinizin yaptığında bişey yok babanız kusura bakmasın
Olabilir bilmiyorum. Anneme sorduğumda kimse bişey demedi ama belki söylemek istemediBence anne babanız yanında gelen diğerleri ailenizi doldurmuş gibi geldi çünkü devamlı görüşüyormuşsunuz diğer büyükler laf ettiyse bak bak damada evine geldik bizi bırakıp gitti vs gibi ona kızmış sinirini de sizden çıkarmış gibi geldi..
Sizin babanız da mı böyle alıngan.Benim babam sandım bir an..
Ay ne kaprisli bir baba. Kızının huzuru için yapıcı olacağına yok yere arıza çıkarıyor.
Kardeşinizi de yollamazsa yollamasın. Sanki size hediye paketi sunuyor. Çok bencilce.
Annemle babamla görüşüyoruz evet ben sülalenin gelmesinden bahsettim virüs var diye yoksa annemle babamın gelmesini neden istemeyelim.Sanki çok nadir görüşüyor gibi virüs olduğu için gelmelerini istemedik demissiniz..sonra çok sık görüşüyoruz hatta kardeşim kalmaya geliyor demissiniz. Baya tutarsız geldi. Belki bu tutarsizliginizi sezmislerdir. Bekci gibi kardeşin gelmesi eşiniz evde yokken çok garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?