Babam ve eşimin arasında kaldım

Babişkooo andropoza mi girdin doğru soyle deyin bence

Zaten herşey yolunda da olsa pandemi olmasa bile yani asla bebeğin başına toplananlari anlamam
Aslında hanımefendi yalan atsaydi keşke ben koronayim diye

Ayy babanızın alınganlıklarını eşinize söylemeyin araya soğukluk girmesin. İnsanların damat veya gelini olunca köle ya da hizmetçi sahibi olmuyorlar bunu öğrenmeleri lazım

Bence anne babanız yanında gelen diğerleri ailenizi doldurmuş gibi geldi çünkü devamlı görüşüyormuşsunuz diğer büyükler laf ettiyse bak bak damada evine geldik bizi bırakıp gitti vs gibi ona kızmış sinirini de sizden çıkarmış gibi geldi..

Konu sahibi yazilanlara cevap mi verseniz?
Esiniz neden cikti evden? O kadar kisiyi birakip gitmesi icin sebep neydi?

Ben sorumu tekrar soruyorum. Ayni sekilde kendi ailesi kalabalikca gelseydi yine de kalkip gider miydi?
Ya da yine onun aile ve akrabalari kalabalik sekilde gelmisken siz evden işim var diye ciksaydiniz, ailesinin tepkisi ne olurdu ? Eminim ayni tepkiyi esinizin ailesi de verirdi!

Ama burada en onemli soru esinizin neden gittigi. Eger elle tutulur sebep degilse babaniz hakli.

Baba ile eş arasında kalınacak bir durum yok bence. Babanız haksızlık etmiş. Eşinize yansıtmayın bile

Millet pandemide kafayı bozdu resmen küsmeye bahane aramiş. Birde eşine söyle kardesini göndermicem diye dahada ortaligi bozmaya çalişiyor. Insan kızının ev huzurunu düşünür biraz.

İsim var diye açıklama yaptı mı eşin babana ve ailene? Bence yapmalıydı. Ayrıca ne işi varmış gece gece milleti orda bırakıp kahveye gitmiş gibi geldi bana da . Bilemedim. Tabiki babanın tepkisi fazla. Ama eşin de çok da masum sayılmaz

Aynen bi nevi eşime ceza vermeye çalışıyor çünkü kardeşim gelince onun aklı kalmıyo bende, tek olduğum zamanlar merak ediyor
tamam baba yollama kocaman kadınım evimden mi korkacağım diyin
eşinizin yaptığında bişey yok babanız kusura bakmasın

Köyde koyunlarımız var yeni aldık sayılır onların da bakılması gerekiyor haliyle onlara bakmaya gitti işi bitene kadar da babamlar kalktı zaten. Kahveye falan gitmez kesinlikle evde misafir varken işi vardı yani gitmesi lazımdı.

Herkesle görüştü giderken zaten tek tek. Önceki mesajda açıklama yaptım dediğim gibi kahveye gitmez evde misafir varken işi vardı gitti yani

Millet pandemide kafayı bozdu resmen küsmeye bahane aramiş. Birde eşine söyle kardesini göndermicem diye dahada ortaligi bozmaya çalişiyor. Insan kızının ev huzurunu düşünür biraz.
Laf söyledikten sonra bide diyo ki babam boşver gene eşine bişey deme aranız bozulmasın. Zaten benim moralim bozuldu ki söylemedim de eşime

Olabilir bilmiyorum. Anneme sorduğumda kimse bişey demedi ama belki söylemek istemedi

Ay ne kaprisli bir baba. Kızının huzuru için yapıcı olacağına yok yere arıza çıkarıyor.
Kardeşinizi de yollamazsa yollamasın. Sanki size hediye paketi sunuyor. Çok bencilce.
Annemle babamla görüşüyoruz evet ben sülalenin gelmesinden bahsettim virüs var diye yoksa annemle babamın gelmesini neden istemeyelim.

Evimize misafir geldiği zaman onlarla birlikte oturup layıkınca ağırlamaktır normal olan.
Değer veren geçmiş olsun diye kalkıp gelir sonuçta, o değerin karşılığını görmekte hakları.
Sadece anne ve babanız gelmiş olsa bile gerçekten geçerli bir neden yüzünden çıkıp gitmesi gerekirdi.
Zaten öyle olsaydı babanızın tepki göstereceğinide sanmıyorum.
Benim kv bize kalmalı olarak gelir. O zaman bile işe gitmek dışında çıkmaya gönlüm el vermez.
Çocuklarım küçükken bir kaç kez fırsat bilip sinemaya gitmiştik.
Oda biliyordu zaten normalde çocukları bırakıp gidemediğimizi, alınganlık yapmazdı.
Aynı şeyi kendi ailem için eşimden de beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…