Babam ve Hayatındaki Kadınlar

Kesinlikle söylemelisiniz. Babanız bu yaşta bunca rezaleti yaşayıp yaşatıyorsa hiç beklemeyin.

Söyleseniz ne olacak? Yıllardır babam boşanmak istiyor ama annem istemiyor, demişsiniz. Durum böyleyse anneniz zaten her şeyi biliyordur. Konuda sadece sizin için üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.

Anlamadım hadi evlilik mutsuz annen bırakmıyor v.s babam ağlıyor,onlar bir yana babanın sevgilisninde evli olması ayrı mevzu,birde sen genç bir kızsın senin yaşadığın evde zina yapması hiç değilse anneni bu ilgilendirmeli,annene söyle bunları

Baban evi kerhaneye çevirmiş. Yarın bir gün seni de bu olaylara dahil zanneden birileri olabilir, çok tehlikeli bir durum. Ya anahtarları değiştir ya da yurda çık, olmaz böyle.

Bencexe arladaslarin dedigi gibi bu konu daha cok anneni ilgilendiriyor sen sana karsi olan hareketlerine bak konusamiyorsan sorunu cozmek biraz zor baban sert mizaclimi yetiskin gibi saygili bir sekilde rahatsizliklarini belirt ve empati yapmasini sagla onu iteklemek yerine cok sevdigini bu durumlarin seni cok yiprattigini soyle bence ise yarayacaktir

Bunu yapan babayla ayni evde kalman bile hata ,son derece igrenc durum Benim babam yapmis olsa yuzune bile bakmazdim. Ve sapikca olan seylerden dolayi ,dusa girmeye rahat oturmaya bile rahatsiz olurdum.Babanizin maddi olarak gücünden dolayi mi anneniz bosamiyor veya emekli maasi vs.. İçin mi ? Cunku bunun disinda aciklama bulamiyorum.Su saatte yurt yer bulamayabilirsiniz belki ama kucukte olsa ev tutabilirsiniz.

Ve bu durumu babanizla istediginiz kadar konuşun duzelcegini sanmiyorum. Yillardir yasanmis gibi duruyor. Bunu duyan akraba arkadas vs.. Babandan dolayi sizden uzaklasicaktir.

Hadi anneniz bu duruma alışmış umursamıyor belli ki..
Ama sizin için, psikolojiniz için, okul hayatınız için çok kötü bir durum bu..

Bir de şu açıdan bakmak lazım;
Yarın öbür gün ciddi bir ilişkiniz olduğunda, aile icine girip de kulagina bir seyler calinirsa;
babasının zina etmesine göz yuman, yada bunlara ses çıkarmayan biri olarak hem erkeğin sadakati hem de size bakış açısı pek iyi olmayacaktır bence..
Babanızla bir daha görüşmemek pahasına olsa bile Tavrınızı koyun bence..
Sindirilebilir bir şey degil bu..

Ahahaha aklımdaki tum sorular bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…