- 29 Temmuz 2012
- 180
- 151
- 103
Kızlar durumum çok kötü ve nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum.3 yıla yakın bir zamandır bir ilişkim var.zaman zaman sorunlar olsada niyetimiz ciddi doğru zamanı bekliyorduk babama anlatmak için ama benim kardeş demeye utandığım insan sırf kendi yalanlarını ortaya çıkarttığım için benden intikam aldı. ve babama sevgilimi söyledi babam ona bişey demedi diye oda daha fazla abartıp aramızdaki mezhep farklılığını yalan yanlış şekilde abartarak babama bağıra bağıra söyledi .... Ve babamda ben öyle şeyler istemem ben alevi istemem şudurda budurda bağırdı çağırdı içeri gitti. Anneme sormuş neyin nesi bu diye kim nereli vs konulara girmiş. söyle ona vaz geçsin ben istemem. hatta işi hak meselesine getirip ben hakkımı helal etmem diye söylendi.
Şuanda benle çok rahat olmasada konuşuyor ama sonrasını bilmiyorum.... ben neyapıca adama nasıl davranıcam hiç bilmiyorum dünden beri şok geçiriyorum...
Şuanda benle çok rahat olmasada konuşuyor ama sonrasını bilmiyorum.... ben neyapıca adama nasıl davranıcam hiç bilmiyorum dünden beri şok geçiriyorum...