- 29 Temmuz 2012
- 180
- 151
- 103
Bak it demeye başlamışsın bile ailene. Bunu bir baba çocuğuna söyletmemeli bir anne söyletmemeli, bu kadar canını yakmamalı çocuğunun. Belki alevi istemiyorlardır saçma ötesi ama istemiyor olabilirler ama sen bunu yaşamak zorunda değilsin. Ben de değildim ben restimi çektim, tıpış tıpış ikna olacaklar. Bizle konuş bize anlat canım, dinleriz ben dinlerim en azından neler hissettiğini anlayabiliyorum :) Sevdiğinle haberleşebildin mi peki hiç mail yoluyla falan? O nasılmış?
canım benim en son dün gece sesini duydum işte ozaman kıyamet koptu.bu sabah her türlü riski alıp resmi bir şekilde şifreli ona farklı bi mail adresinde mail attım çocuk yıkılmış durumda ve haber alma olanağım yok belki internetten nerelere girdiğimi görür diye korkumdan yazamıyorum. buraya bile yazarken korkarak yazıyorum. bilgisayarım benim ama duyduğuma göre internet modemi verileri kaydediyormuş ama bilmiyorum... oda çok kötü durumda bende malesef aldılar bizim ahımızı çıkar elbet. bu güne kadar neler atlatmadım neler geçti bu adam yüzünden elbet buda geçer diyip avutuyorum kendimi