- 19 Ağustos 2014
- 387
- 235
- 53
kızlar çok kötüyüm şu yazdıklarımı bile ağlayarak yazıyorum... az önce sevgilimle telefonda konuşurken küçük bir tartıştık sonra kavgaya dönüştü ben ağlamaya başladım çünkü bana bağırdı sert konuştu ve çok kırıldım. babam zaten sevgilime gıcık 2 sene önce de beni ağlattığını duymuştu . yine dinlemiş yine duymuş telefonu kapatınca odama geldi. seni üzeni bende üzerim dedi bağırdı çağırdı. sonra ben yalan söyledim baba zeyneple konuşuyordum o biraz kötüydü bende o anlatınca kötü oldum ağladım dedim. inanmadı tabi. sonra annemi çağırdı yanına anlattı hemen. o çocuk bunu ağlatıyor seven erkek sevgilisini üzmez ben onun gözüne bakıyorum o ağlatıyor başlarım böyle işe dedi. yarın öbür gün ciddi düşünüp karşıma çıkmasın yemin ediyorum vermem ona kız mız dedi. bu arada sevgilimi hiç mi hiç tanımıyor karakterini bilmiyor.ben anneme anlatırım o da annemden babasının mesleğini öğrenmiş sevgilimin ne okuduğunu öğrenmiş sadece o kadar. sevgilim serseri değil babamın sandığı gibi biri değil. ama şimdi tutturdu o çocuk kötü diye. ne yapacağım ben hala ağlıyorum lütfen yardım edin bir şeyler söyleyin çok üzgünüm