Babam ve tanimadigim hatta tanışmak bile istemediğim esi

Mantıken, kadının ne günahı var, yeni hayat kurmuşlar babanla, mutlu olsunlar başka bişey önemli değil derdim ama duygularımı devreye sokarsam, yolarım ben bu kadını, evin kapısından içeri sokmam, bir de güzel döverim.
Çok karışık çok

Anlamadım sorun kadının türk olmaması mı? Irkçı falan mısınız? Yoksa sorun babanızın evlenmesi mi? Ee annenle baban ayrılmış, yarın bir gün annen de evlenebilir.. Ki senin de ikinci evliliğinmiş anlaman gerekiyor.. Siz varsınız diye (ki evlenecek boşanacak tekrar evlenecek yaştasınız) aileniz size göre yaşamak zorunda değil diye düşünüyorum. Babanız da bir yere geliyorsa eşinin de gelmesinden daha doğal bir durum yok bence? Ayrıca kadının gelceği kesin değil ki. Ayrı yatak yapmak gibi bir durum da bilemedim yani.. Evli karı koca misafirde ayrı mı yatırılır allah aşkına ya!

Anneleriniz hayattaysa Allah omur versin degilse mekanlari cennet olsun.. benim annrm hayatta. Su sekilde dusunursenjz anlasiriz sizinle anneniz babaniz bosandi babamiz evlendi ve muhtemelen esiyle gelcek evinize kaldirabilirmisiniz??? Kisisel yorum katmadan bunu düşünerek cevaplarsanz anlasiriz saniyorum

Babam o benim! Evlenmis olsada karisiyla yatirmam evimde hep annemle gordugum adam bu

Başıma geldiği için anlam veremedim bu hareketinize ya zaten. Annem ile babam ayrı, babam evli hem de 10 senedir, annem de nişanlı. Hayatında birçok kişi girdi bu süre zarfında. Ve hiç böyle bir tepki vermedim, sorun bende mi acaba.

Cümlelerinizden anlaşılıyor ki inanılmaz bir öfkeniz ve kıskançlığınız var.
Tüm bu negatif duyguların mutlaka bir açıklaması vardır elbet ama siz bunları belirtmemişsiniz.Benim de ikinci evliliğim benim de yetişkin Üniversiteye giden bir kızım var.Kızım da bana gelir kalır bende eşimle yatak odamızda yatıyoruz kızım da öteki odada kalıyor.
Ancak benim kızım kalkıp eşime bir terbiyesizlik yapsa (ki yapamaz çünkü kızımı ben yetiştirdim) ağzının payını da boyunun ölçüsünü de alır.Bu işin annesi babası yok nasıl ki sizin bir hayatınız varsa herkesin kendine ait bir hayatı olmalı değilmi?
Size ancak şu şekilde hak veririm şayet babanız evlenip sizi kızı olarak aramayıp sormayıp çekip gitseydi belki o zaman ben değil karısını babamı bile kabul etmezdim.Keza kadın size karşı fitne fücur yapıp babanızı size karşı dolduran çirkef bir üvey anne olsa yine sizi anlarım.
Ama kadını tanımıyosunuz.Belki de iyi anlaşabileceğiniz biridir? Babanızın karısı olarak değil de babanızın hayat arkadaşı olarak düşünün ve önyarılarınızla değil de mantığınızla hareket edin derim.
Netice de bir kız evlat olarak babanıza verecekleriniz belli sevgi saygı ve hürmet. Ama babanız genç ise hormonlarına kelepçe vuramazsınız değilmi?
Babanız sizin evinize gelip sizin odanızda yatsa kızının evinde kalkıp karısıyla fantazi yaşayacak değil herhalde.
Onları ayrı yatırarak sadece öfkeli egonuzu tatmin edersiniz lakin o kadının babanızın karısı olduğu gerçeğini asla değiştiremezsiniz.
Ya babanızın hayat arkadaşınn varlığını kabul edip onu sevmeseniz de sizi yetiştiren babanızı küçük düşürmemek adına saygı duyacaksınız yada babanızı da tamamen silip bir daha hiç görüşmeyeceksiniz.
Lakin bu şekilde komplo teorileri kurarak bir yere varamazsınız.

Baskalarinin aklina uyup farkli uyruktan biriyle evlendi... cok mucadele verdim ama kardeslerini dinledi ve pisman ama donemiyo simdi de
Canım bence yinede bu kadar sert olma. Benim anne baba da ayrı ve ayni senin gibi babamın şimdiki eşi yabancı uyruklu mutlu mu tam emin değilim ama senede bir kere gelir birkaç gün kalır giderler yatak odami tabiki vermem ayrı odada yatar kalkarlar kadın türkçe bilmediği için konuşuyoruz zaten çok da rahatsız olmuyor um sonuçta kendi hayatları böyle karar vermiş ler pişman dahi olsalar..

Evet.
Anne babam ayrı, ikisi de hayatta, ikisinin de hayatına başka insanlar girdi.

Yok bence sorun sizde değil.

Birbirlerinden boşandılar diye kadın ve erkek olmaları da iptal olmadı ya. İkisi de kocaman yetişkin insanlar, hayatları boyunca niye yalnız kalsınlar?

Asla saygisizlik yapmam zaten bana yakismaz babami da tanimadigim kadin karsisinda kucuk dusurmem zaten ama hazmedemiyorum cunku aklina girdiler benimle kalicakti ben evli degildim ozaman kardesleri cikarlari için oyun oynadilar

Cok fazla sertsiniz.
Ne var ki bunda bosanmislar ve baska hayatlar kurmuslar.
Babanizin cinsel hayati sizi neden bu kadar ofkelendirdi de ayri yataklarda yatiriyorsunuz evlileri.

Evet bir zamanlar annenizle evliydi ama simdi değil. Anneniz evlense de mi boyle tepki verirdiniz?

Babanız belki mutlu olacak. Siz kendinize bir hayat kurmussunuz onun buna hakkı yok mu? Madem öyle sizde evlenmeseydiniz. Sert yazdım kusura bakmayın ama bencilce düşünüyorsunuz. Yatağınızı tabikide vermeyin. Ama babanıza bir şans tanıyın. Biz burda anlattığınız kadarına yorum yapıyoruz belkide siz bu tepkinizde fazlasıyla haklısınız bunu bilemeyiz.

Cinsel hayatlarından bahsetmedm bile konumda Allah askina nasil okuyosunuz??? Hazmdemem dedm annemin yaninda gordugum adam herhangi bi adam değil kardesmlerim oz babam annem oz...

Kardesleri yana done babama kiz aradilar evet dogru okudunuz KİZ aradilar mal paylasilmasin diye kucuk yasta birini bulup aklina girip babami maymun etmek istediler... mudahale etmek icin olduklari sehre gittim bak brn bekarim nerde istersen seninle kalirim dedm.3cocugun da hayatta hepimiz seninlemolmak istiyoruz.. ölmüş olsak yapcak bisi yok dersn ama hayattayiz tipla bizi basina dedim kardesleri cok didikledi aklini kirvaladilar cok kotu kardesleri babamin cokk

Cinsel hayatlarından bahsetmedm bile konumda Allah askina nasil okuyosunuz??? Hazmdemem dedm annemin yaninda gordugum adam herhangi bi adam değil kardesmlerim oz babam annem oz...
Ayni yatakta yatirmam dediniz insanın aklina baska bisey gelmiyor haliyle.
Tamam annenizleydi ama simdi degil
Baska kimse olmasın mi hayatinda.
Size gelmemeleri bence daha uygun olurmus, siz evlenmesini kabullenememissiniz ki hic.
Tekrar sorayim anneniz evlense ona da tepkiniz boyle mi olacak?

Bu insanlarin bi daha mutlu olmaya hakları yok mu? Herkesin 1 defa evlenmeye mi hakki var?

Bence babayi arayin
Ben o hanimi istemiyorum geleceksen tek gel kapim acik ama o kadini getireceksen gelme diyin
Çünkü dusunceleriniz ve hisleriniz degismeyecekse bundan baska çözüm yok sizin durumda

Siz ömrünüz boyunca babanızla mı yaşayacaktınız? Diğer kardeşleriniz evlenmeden babanızla mı kalacaktı? Kaldı ki baba kız ilişkisi ile karı koca ilişkisi çok farklı. Hayatında bir kadın isteyen adam için evlat olarak yeterli olamazsınız.

Babanızın aklına girmiş olabilirler ama zorla nikah masasına oturtmadılarsa babanız da hayatında bir kadın istiyormuş demek ki.

Yanlis anlasilmasin sakin mal degil derdim ki ben babamin mal varligindan habrdar degildim bi kismini amcamin karisi soylefi bana ona neyse... bu bu bu size kalmicak dedi bende biz 3kardesiz asla arastirmadik sormadik ne var ne yok diye ama sen kardesinin karisi olarak bunun hesabını yapiosun demekki sizin gozunuz var dedim.. hala bilmem duyduklarim disinda neyi var ve ilgilenmem de bilmek istemiyorum babamla kazanmadim

Ortada aldatma gibi bir durum yoksa yaptığın tam bir sacmalik bence. Bide ayri yatiracakmis. Saka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…