Babam ve tanimadigim hatta tanışmak bile istemediğim esi

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Evet babam evlendi 1bucuk sene oldu sanirim bilmiyorum karisini almanyaya goturmek istiomus almanca kursuna gidicekmis kadin İstanbul yada ankara dedi babam.. ev tutcam dedi bende gel bende kal ev tutma demedim ama sinirim bozuk çünkü yarin babam bana gelcek sormadm ama sanirim onu da getirecek!! Ayy öyle bisi olursa naparim?!?! Dusundum de yatak odami asla vermem babam tekken verdim rahatca yatsin diye ama o kadinla yatamaz benim odamda. Salona iki ayri koltuğa yatak acmayi dusunuyorum ayri yatsinlar (kadini gebertmezsem iyi) esim sehir disinda suan bana dioki bende yokum sende kalsin kadınla baban. Brlki misafir olarak tamam ama kurs suresince asla olmaz ve babamla da olmaz zaten kurs suresince cildiririm kadin tek de kalamaz bemde babamla da kalamaz kursa istanbulda gitsede... annemin kullandigi araba suan babamda ve yaninda tanimadigim bi kadin oturuyo ah baba is actin basima neden herseyle ben ugrasmak zorundayim! İnsanlar sacmalio ben temizlemeye çalışıyorum... bide kadın Türk degil!!!! Sistim valla kizlar akil verin napim nasil davraniyim kafamda deli sorular.. babamin elini operim geldiginde de o kadını öpmem asla simdiden komplo teorileri kuruyorum

Iki dünya bir araya gelse annemin yerine baska bir kadini asla sokmam evime,benimde anne baba ayrı ama aynı ortamda nefes alışverişi bile yapmam(babam ikinciye evlendi boşandı yüzünü bile gormedim adi kadının)kadinla heleki bide evime gelecek....kabul etmeyin rahatsizsaniz...

Siz bosansaniz veya eşinizi kaybetseniz, ki ben 29 yaşımda kaybettim, yalnız kalmak ve yapayalnız yaşlanmak zorunda mısınız? Eşini kaybetmiş veya vakti zamanında boşanmış biri ile hayatı birleştirmek bu kadar mı korkunç? Kendinizi bir de o kadının yerine koyun. ..şu anda eşinizle mutlu olabilirsiniz ama ya gelecek? Büyük konuşuyorsunuz Rabbim vermesin ama aynı şey başınıza gelebilir ve hiç tanımadığınız biri sizden böyle ölesiye nefret edebilir! Boşanma lari o kadın yüzünden değilse ya da anneniz vefat ettiyse; babanız a değer vermiş sevmiş evlenmiş biri sizi niye rahatsız ediyor bu kadar? Siz bir gece ayrı yatirsaniz ne olacak yerde birleşirler. ...yarın birleşirler. .. ne olacak ki ...yanlış ve sığ düşünceler bunlar ...hayat nelere gebe kimbilir. ..

Annen aldatilarak boşanma vs olmadıysa bu tepkiler çok yersiz.
Adam yalnız kalmış, tekrar evlenmiş. Hayatı boyunca yalnız kalacak değildi ya.
Kadın hayat şartlarınıza, degerlerinize uymuyorsa babana kibar bir dille bunu söylersin. Böyle gelmesin işte vs gibi çocukça davranışlar yersiz oluyor.
annen vefat ettiyse de uzuntudense bu tepkiler yine anlaşılabilir, yine babanla konuş, acının taze olduğunu söyle.

Annem hayatta ve onun kullandigi arabada,babamin yaninda annem fisinda bi kadij gormeye tahammul edemem.. inan tanismak bile istemiyorum
Babanızın hayatına ipotek koymaya hakkınız yok.

Anneniz de babanız da bekar insanlar ve hayatları boyunca yalnız kalmalarını istemek bencillik.

Benim ikinci evliligim bu zaten ama siz benim derdimi anlamamissiniz anlamak istediklerinizi cevaplamissiniz.... annemle babam gelse brnm yatağımda yatsinlar ama babamla hic tanimafigim ve farkli uytuktan bi kadin asla olmaz misafit kalsin ama hos ondan da emin degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…