Babam ve tanimadigim hatta tanışmak bile istemediğim esi

babamı ve eşini defalarca evimde ağırlamış bir evlat olarak okudum ancak yinede sizi anlamadım ..
öfkenize anlam vermek imkansız..
Ne zaman? İlkinde mi?? Sanmam bi tanismissinidr alismissindir yada alisma surecine girmissindir dimi o sekilde olmustur.. ben henüz hicbisey bilmiyorum bunun neresini anlamadin?tekrar anlatabilirim... asmisinsanlar var bu durumu ben daha basindayim diyorum neden okumuyosunuz

Eve almamazlik etmicem edemem zaten yakismaa ama kursa burda gidicekse bende kalamas diyorum ki haksiz olduguma inanmiyorum

Ben seni haklı buluyorum.
Zorla evinde bir kadını tutma zorunluluğun yok.
Herkes bir galeyana gelmiş de neyin dayatması bu?
kadın sindiremeyeceğim diyor, illa diğer kadının neyi var ki diyorlar...
Şu kk kadınları da bir tuhaf.

Bakın insanlar evliliğe birlikte karar verirler boşanmaya da aynı şekilde, ortada bir suçlu yoksa, suç zamanla yok olan sevgi ve saygıdaysa ve anneniz ya da babanız başka bir insanla evlenmeye karar vermişse, evleneceği kişiyi dışlamanın bir manası olmuyor, zira o kişinin sizin anne ya da babanızla evlenmekten başka yaptığı hiçbirşey yok, yıkılan evlilikte hiçbir zaman rol oynamamış birindeydi verilen destek, hiçbir zamanda pişmanlık duymadım, babama iyi bir eş olmaktan başka hiçbirşey yapmadı, babamın son anına kadar yanında olan bir kadın, babam vefat ettiğinde kucağında ağladığım kadın, babam öldüğünde anneme taziye için evini açan kadın, öte yandan anneme de aynı desteği verdim, bir süre sonra o da evlendi.

Yani şöyle zannedilmesin, babası evlendi annesi dışlandı, hayır onlar benim anne babamdı, ayrılmış olmaları bu gerçeği değiştirmedi, birine destek olurken diğerine sırt çevirme gibi bir durum olmadı.

Aslında bu kadar uzun yazma sebebim, boşansalarda annelerimiz annemiz, babalarımız babamızdır, bizler evlenip gidiyoruz, istiyoruz onlar yalnız yaşasın hayatlarına annemizden veya babamızdan başkasını sokmasın, zannediyoruz ki onların ihtiyaçları bir kap yemek bir sıcak döşekten ibaret, biliyor musunuz insan en çok orta yaş ve sonrasında evde bir nefes, bir hayat arkadaşı arıyor, akşam televizyon karşısına geçtiğinde seyrettiği yarışmacılara beraber güleceği, bayramlarda çoluk çocuğu birlikte bekleyeceği, hastalandığında mızmızlanacağı bir hayat arkadaşı, anne babaların evliliklerine tepki gösterilmemeli, büyük konuşuyoruz ama sonra birgün ölüyorlar ve en çok biz yanıyoruz.

Eger baban anneni aldatmadiysa ve sizi ac birakip paralarini kumarda kahvede karida yemediyse ozaman bana göre haksizsiniz. Kiskanc oldugunuzu düsünüyorum hem yabanci olsa ne olur allah askina. Tamam babanla karisini illa yatak odanda yatirmak zorunda degilsin ama annen baban bosanmis artik mutlu bir evlilik sürdürmeleri daha güzel birsey bekar kalmaktan ise. Sen babanin yanind ahep anneni gördügün icin yakistiramiyorsun babani baska bir kadinla ama annen baban yokken ikisininde belki daha önce tanistigi ciktigi insanlar vardi

Ay kendi istedigi hayati yasamakta özgür ama benlik degil gelip kalmasina da şahsi fikrim karşıyım. Ama uzakta napmak isterlerse yaparlar. Kadindan nefret de etmem sempati de duymam. Bunu da ister alınsın ister darilsin acik acik soylerim. Herkes birbirinin hayatina saygi duymali.

Ama daha beter bisi anlatiyim. Babamin bi arkadasi vardi. Rus bir bayanla evlendi ilk evliligiydi. 2 cocuklari oldu. Biz ailecek gorusuyorduk. Babalar yurtdışı şoförü. O adam gitti baska bi kadinla evlendi almanyada. O cocuklar buralarda sefil oldular. Kadincagiz ztn tam anlamiyla rustu bi suru eziyete maruz kaldi burda. Biz sahidiz. Ve babam bi gun bizim eve yemege bu dingil hayv.n adamla yeni karisini ve 1 yasindaki cocuklarin getirdi. Biz butun aksam surat yaptik. Kadin ayni zamanda cerkes oldugu icin bi tek babannem konuyu bilmediginden cerkesce muhabbet etti kadinla. Biz o aksam iki kiz kardes o kdr olay cikarttik ki misafirler gidince, babam basta baya bagirip size ne dedi bakti geri adim atmiyoruz sustu bi daha da boyle bir olay yasanmadi. O adami bi daha gormedik duymadik cok şükür. Hic de kavga ettigime pisman deilim. Kavga unutuldu ama biz hayattaki duruşumuzdan taviz vermemis olduk.

çok öfkelisin biraz sakin ol .. kendine zarar veriyorsun kendini dolduruyorsun..
şimdi anlatıp kendimi deşifre etmek istemiyorum ama şöyle söyliyim ben çocuktum evlendiğinde evli değildim yani..
ama o çocuk kafamla evet benim için büyük sorun olmuştu ancak şimdi evli ve çocuklu bir kadın olarak olaylara daha farklı ve gerçekçi bakmayı öğrendim..

evet, benim annemle babam ayrıldı. evet babam yeniden eclendi. napsın ayrıldılar diye tek başına mı yaşayıp ölsünler, ki babamın eşi de türk değil. annem de hayatta. kadın da dünyalar tatlısı. zaten onun suçu ne ki? bence siz bencillik yapıyorsunuz. annem de evlenebilir babam da istediği kişiyle.

Bazilarinin fena yaralari var belli israrla cevap yaziyorlar alintilamadiklarim msjlara bile... neyse inanin msjlardan bile karakter analizi yapilabiliyo...

Allah aşkınıza kendinizi kurnaz, karşınızdakileri saf sanmayın.

Size cevap yazanlara hitaben ortaya yazdığınız "evlat olarak okuyun" temalı mesaja, size cevap yazanlardan biri olarak "evlat olarak okuyoruz" diye cevap yazmak yaralı olmak olmuyor. Burada fena yaraları olan biri varsa zaten o ben değilim :)

Mesajlardan bile karakter analizi yapılabiliyorsa bakın 10 sayfadır insanlar sizin ne analizlerinizi yapmış :)

Neden bu kadar öfkelisiniz ? Kimseyi alıp başınızda taşımak zorunda değilsiniz ama babanızın kararına saygı duymak durumundasınız. Gerçi siz bu sinirle kadın gelse bile geleceğine pişman edersiniz gibime geldi. Korktum ben sizden.

Neden bu israr Shot neden??!?!! Neden bu israr sabır mi siniyosun? Dayanma gucumu mu denemeye calisiyosun? Cok sabirliyim az daha yipran bakalim

Korktunuz? Hmm korkun bakalim sorun yok kirbac alip dovcm yazdm sanirim biyerde de unutmus olmaliyim

Annemle babam boşandı
Annem evlendi
Hiç dediğin gibi hissetmedik dört kardeş, hatta destekledik annemi biz evlenir gidersek bir can yoldaşın olsun diye
Rahmetli yürütemedi ama bizden yana sorun yaşamadı hiç, onun mutluluğu önemliydi bizim için

Yani tamam getirip yatağınızda yatırmak istememeniz normal. Hadi eve de davet etmediniz diyelim.
Ama kadından tanımadığınız halde nefret etmeniz normal değil. Tek sebep babanızla evlenmesi mi yani? Bu olmasa sokaktaki herhangi bir kadından farkı yok, aynı mesafede onlarla. Lütfen doğru düşünmeye çalışın.
Babanızdan vazgeçmek istemiyorsanız, denk geldiğinizde, herhangi bir ortamda nefret kusmayın, merhaba diyebilin en azından.

Neden bu israr Shot neden??!?!! Neden bu israr sabır mi siniyosun? Dayanma gucumu mu denemeye calisiyosun? Cok sabirliyim az daha yipran bakalim
Ben yıpranmıyorum inanın. Aksine siz kendinizi yıpratıyorsunuz. Sizinle hemfikir olmayan herkese bahane bulmaya çalışarak. Ki istediğiniz buysa babanız eşini evinize zorla sokamaz.

Sadece ortaya yazdığınız mesaja cevap yazılınca "yaranız var" deme oyunlarına girişmeyin, kimin neyi niye yazdığı çok belli zira

Tamamdır Mune

Hanımlar,
polemiğe girilmesin, banlanırsınız.
Keske girilmese polemige.. ama insanlar kendilerini ispat cabasina girmis yardimci olcaklarina tabiki herkesten bahsetmiyorum... kimisi evde sözünü gecirememe sorununu burda cozuyo kimisi farklı seylerin acisini klavye basinda oturup cikariyo... teşekkürler yorumlar icin. Mune konuyu kapatirmisin rica etsem

Haberimiz olsaydi 3kardes bizde desteklerdik babamizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…