- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Ne zaman? İlkinde mi?? Sanmam bi tanismissinidr alismissindir yada alisma surecine girmissindir dimi o sekilde olmustur.. ben henüz hicbisey bilmiyorum bunun neresini anlamadin?tekrar anlatabilirim... asmisinsanlar var bu durumu ben daha basindayim diyorum neden okumuyosunuzbabamı ve eşini defalarca evimde ağırlamış bir evlat olarak okudum ancak yinede sizi anlamadım ..
öfkenize anlam vermek imkansız..
Suclayamaz.. haklisin da bazilari kendilerinde bu had ve hakki buluyo missRümeysa istemiyorsan, sindiremiyorsan kimse seni suçlayamaz. Mantıklı veya mantıksız insanın içinden gelmiyorsa gelmiyordur bu kadar.
Eve almamazlik etmicem edemem zaten yakismaa ama kursa burda gidicekse bende kalamas diyorum ki haksiz olduguma inanmiyorum
Herkesin yaşadıklarına ve düşüncelerine saygı duyarımMune sakın yanlış anlaşılmasın ama neden her şeyini kendi ellerinizle yapıp bu kadar destek oldunuz ki? Kızın bi suçu yoksa karşı çıkmamanız ve kötü davranmamanız yeterliydi. Anneniz bu dönemlerde ne yapıyordu? Yalnız mı kalmıştı?
Ne zaman? İlkinde mi?? Sanmam bi tanismissinidr alismissindir yada alisma surecine girmissindir dimi o sekilde olmustur.. ben henüz hicbisey bilmiyorum bunun neresini anlamadin?tekrar anlatabilirim... asmisinsanlar var bu durumu ben daha basindayim diyorum neden okumuyosunuz
Anneleriniz hayattaysa Allah omur versin degilse mekanlari cennet olsun.. benim annrm hayatta. Su sekilde dusunursenjz anlasiriz sizinle anneniz babaniz bosandi babamiz evlendi ve muhtemelen esiyle gelcek evinize kaldirabilirmisiniz??? Kisisel yorum katmadan bunu düşünerek cevaplarsanz anlasiriz saniyorum
Çocuklu bi insanla evleniliosa bunlara hazirlikli olmak gerekir diye dusunuyorum alip sirtimda tasicak degilim kadini dimi?? Samimi olamam tabiki de neden cogunu beni seri katil gibi yazdiniz anlamis degilim... kiminiz ev hanimi kiminiz is kadini kiminiz cirkin kiminiz guzel kiminiz evde kalmis kiminiz mutlu evlenmis cocuk yapmis onemi yok yazilarimi egonuzu kendinizi nefretinizi katmadan sadece ve sadece Evlat olarak okiyun bqska turlu zaten anlayamazsiniz cunku hepiniz birilerinin evladisiniz!!!
Bazilarinin fena yaralari var belli israrla cevap yaziyorlar alintilamadiklarim msjlara bile... neyse inanin msjlardan bile karakter analizi yapilabiliyo...
Neden bu israr Shot neden??!?!! Neden bu israr sabır mi siniyosun? Dayanma gucumu mu denemeye calisiyosun? Cok sabirliyim az daha yipran bakalimAllah aşkınıza kendinizi kurnaz, karşınızdakileri saf sanmayın.
Size cevap yazanlara hitaben ortaya yazdığınız "evlat olarak okuyun" temalı mesaja, size cevap yazanlardan biri olarak "evlat olarak okuyoruz" diye cevap yazmak yaralı olmak olmuyor. Burada fena yaraları olan biri varsa zaten o ben değilim :)
Mesajlardan bile karakter analizi yapılabiliyorsa bakın 10 sayfadır insanlar sizin ne analizlerinizi yapmış :)
Korktunuz? Hmm korkun bakalim sorun yok kirbac alip dovcm yazdm sanirim biyerde de unutmus olmaliyimNeden bu kadar öfkelisiniz ? Kimseyi alıp başınızda taşımak zorunda değilsiniz ama babanızın kararına saygı duymak durumundasınız. Gerçi siz bu sinirle kadın gelse bile geleceğine pişman edersiniz gibime geldi. Korktum ben sizden.
Anneleriniz hayattaysa Allah omur versin degilse mekanlari cennet olsun.. benim annrm hayatta. Su sekilde dusunursenjz anlasiriz sizinle anneniz babaniz bosandi babamiz evlendi ve muhtemelen esiyle gelcek evinize kaldirabilirmisiniz??? Kisisel yorum katmadan bunu düşünerek cevaplarsanz anlasiriz saniyorum
Ben yıpranmıyorum inanın. Aksine siz kendinizi yıpratıyorsunuz. Sizinle hemfikir olmayan herkese bahane bulmaya çalışarak. Ki istediğiniz buysa babanız eşini evinize zorla sokamaz.Neden bu israr Shot neden??!?!! Neden bu israr sabır mi siniyosun? Dayanma gucumu mu denemeye calisiyosun? Cok sabirliyim az daha yipran bakalim
Keske girilmese polemige.. ama insanlar kendilerini ispat cabasina girmis yardimci olcaklarina tabiki herkesten bahsetmiyorum... kimisi evde sözünü gecirememe sorununu burda cozuyo kimisi farklı seylerin acisini klavye basinda oturup cikariyo... teşekkürler yorumlar icin.Hanımlar,
polemiğe girilmesin, banlanırsınız.
Haberimiz olsaydi 3kardes bizde desteklerdik babamizi...Annemle babam boşandı
Annem evlendi
Hiç dediğin gibi hissetmedik dört kardeş, hatta destekledik annemi biz evlenir gidersek bir can yoldaşın olsun diye
Rahmetli yürütemedi ama bizden yana sorun yaşamadı hiç, onun mutluluğu önemliydi bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?